Пролетна АВГУСТовска тема 34

• 38 721
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Момичета искам да помоля за много стиснати палчета и положителна енергия за едно детенце на 12г, което днес ще бъде оперирано от рак на белия дроб. Близки семейни приятели са ни и днес разбрах от бащата, дано се оправи момченцето.  Praynig Praynig

# 316
  • По широкия бял свят
Момичета искам да помоля за много стиснати палчета и положителна енергия за едно детенце на 12г, което днес ще бъде оперирано от рак на белия дроб. Близки семейни приятели са ни и днес разбрах от бащата, дано се оправи момченцето.  Praynig Praynig

Praynig

# 317
Момичета искам да помоля за много стиснати палчета и положителна енергия за едно детенце на 12г, което днес ще бъде оперирано от рак на белия дроб. Близки семейни приятели са ни и днес разбрах от бащата, дано се оправи момченцето.  Praynig Praynig

И ние ще подкрепяме  Praynig

# 318
Детенцето има стиснати палци и от нас! Praynig
  Честито на приетите и леко адаптиране!

# 319
Десинка, дано се оправи детенцето  Praynig Praynig Praynig

# 320
Стискам палци за детенцето!  Praynig

Честито и на Калоян за яслата. Наистина е много жалко, че се поздравяваме за неща, които би трябвало да получаваме всички, а не да се състезаваме като на някакъв конкурс... Като си спомня миналата година и на мен какво ми беше. Добре, че извадихме късмет...

Хубав ден на всички!  Hug

# 321

Моля се за детенцето!  Praynig
Защо трябва да страдат малките душички  Cry

Как сте след земетръса, момичета от София и Перник, а и не само  Rolling Eyes

Ние двамата с Калоян изкарахме нощта на улицата.

# 322
Аз изобщо не се притесних и след силното земетресение, останалите трусове съм ги проспала. Просто бях толкова изморена, защото преди това пък малката ни буди няколко пъти и директно си легнах след силния трус, който ме събуди. Но мъжът ми беше готов да бяга навън  Laughing Аз трудно се шашкам от такива неща. А и с това будене всяка нощ заради малката просто всяка минута сън ми е много ценна Simple Smile

Аз да се оплача набързо - малката се опитва да прави някакъв бронхит. Вчера бяхме на лекар, ще пробваме засега с леки лекарства и, ако не се подобри, ще минаваме на антибиотик. След лежането в болница в началото на месеца, сега и това... просто край няма...

# 323
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug Praynig

Жени, честито на теб и на всички класирали се за ясли и градини. Вижте какво намерих, ако някой се интересува - http://ofertata.bg/offers/view/74.html  в тази ясла Деси /аделина/ май си записа детенцето и каза, че е много доволна, а с това намаление може и да си заслужава за 1 месец при родители с повече възможности. На мен лично 700 лв на месец ми се струват космически, не че 350 по-бих дала, но... може и на някоя от вас да е полезен линка.
От известно време ми прави впечатление, е Дени трака със зъбки и скърца от време на време, та се чудя дали не я тормозят и последните кътници вече, преди не е тракала така   newsm78
Ние почти преборихме кашлицата, слаба е, но още продължава, а нослето тъкмо й се беше изчистило и сега пак е с хрема, аз също. Какво става последните 2-3 седмици, незнам, само болести и тук и всички около нас.  Sick

# 324
Дано се оправи детенцето. Ужасно е да знаеш, че са толкова малки и страдат  Praynig
На приятелката ми на бебето са направили още една операция, но този път в София. Не можах да разбера сега как е детето и какво са открили точно, но се надявам този път вече да го оправят. Много ми е кофти така като чувам и виждам колко са малки децата и как страдат.

Малкия от няколко вечери го забелязвам, че нощем диша през устата. Иначе нищо му няма, нито хрема, нито кашля. През деня е огън, не се спира.  Аз обаче днес прибягах до аптеката за Инфлуцид за всеки случай, че направо не ми се мисли. По добе сега това, отколкото после още повече лекарства. И да ви се похвалим - вчера пак бяхме на фризьор и беше невероятно послушен. Стоя на стола завит като батман и само се обръщаше да гледа какво му бръмчи покрай ушите и какво прави тая ножица там с гребена.

И една хубава новина на фона на лошите: моя близка приятелка вчера следобед стана пак мама. Звънях и след уговорка, да се видим за последно докато са 2в1 обаче не ме огря някой да ми вдигне и се усетих, че съм закъсняла малко с обаждането. Та сега каката на 1,9г си има малка сестричка. Много се радвам. Обичам да гушкам новородени бебета. Толкова са малки и беззащини.

# 325
И да ви се похвалим - вчера пак бяхме на фризьор и беше невероятно послушен. Стоя на стола завит като батман и само се обръщаше да гледа какво му бръмчи покрай ушите и какво прави тая ножица там с гребена.

Браво на вас! За мойте младежи фризьорът е олицетворение на Светата инквизиция - не стига, че едва успявам да ги натикам във фризьорския салон, ами и после не мога да ги хвана, щото се опитват всячески да се измъкнат от предстоящото мъчение. Следва бурна съпротива срещу наметалото и завършека е кански рев при звука на машинката, който не спира дълго след подстригването  ooooh! И това в двойна доза. За да кротуват в последно време ги държа в мен, докато ги подстригват- не че помага - и после тримата  сме директно  за банята.

Десинка, дано се оправи детенцето  Praynig Praynig Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 326
  • София
desinca- дано детенцето да се оправи и всичко да остане зад гърбът му.

До сутирнта изкарахме навън,отделно че днес ми беше кошмарен ден,съкратиха ме по адски грозен и отбласкващ начин,не исках да подписвам,защото закона ме паиз,но беше толкова грозно с постояни натиски и заплахи,можех да стана и да не подпиша,но наистина незнаех дали няма да ме изиграят още по грозно,те са си такива.Накрая подписах,дано поне след толкова лоши дни да почне да изгрява слънцето,че вече нямам сили.

# 327
mikimik съжалявам за работата ти. За съжаление повечето майки това ни чака. И аз уж съм се подготвила психически за кошмарен сблъсък с управителя на моята фирма, но човек никога не може да е подготвен за всичко.
Скоро ще светне едно слънчице, ще видиш, и всичко ще се оправи. Само бъди силна и спокойна вече. Каквото е станало, станало. Сега гордо и бодро напред.
Мен ме успокоява факта, че тези хора и те имат жени и деца и един ден и на тях ще им се случи същото. Поне моя шеф ще се сблъска с това  Twisted Evil Twisted Evil  гаден, долен, мазен крадец

# 328
mikimik, и аз съжалявам за случилото се  Confused Наистина е много гадно отношението към майките   Rolling Eyes

# 329
  • София
Снощи се замислих дали да не пиша в някоя медия,точно за това,че уж закона ни пази,но оказвайки се в една стая с 4 атакуващи те,забрани не можеш да излезеш от стаята (в  случая исках да се видя с мъжът ми да обсъдя),ако излезеш пак нещата са свършили,по-добре да разпишеш,че има свидетели,те ще разпишат вместо теб(което се оказа ,че няма как да стане,но не знаех всичко, с което могат да ме атакуват и да съм подготвена). Оказва се,че закона ме пази,но само ако те напишат еди кой си и кой чл,но съответно тези членове са 2 или 3. В ситуалицията ,в която те заплашвата,буквално ти окъват ръцете и се държат грубо (били ме отгледали,на моя въпрос как,не получих отговор) се оказах неподготвена,леко лабилна и накрая предала се. Не мога да познавам перфектно нещата,защото не го работя това,но в крайна сметка с какво ме пази закона- според мен с нищо,защото частните фирми искат ли-намират начин.

Истина е,че можех да рискувам и да си тръгна без да подписвам,но имаше атаки и от там.Уж бях в отпуск- щели да го скъсат,не бил подписан от административния директор (до сега отпуските се даваха на прекия началник и никога не е трябвало лично да се носят и на административният,особено щом прекия е разписал ).Директни изказвания,че могат да ме уволнят(аз ги възприех дали няма да изиграят ,че съм се отлъчила от работа сама). На всичкото отгоре знаят,че съм бременна и най-човешки им предлагах вариант,след няколко дни да излизам по болнични и няма грам да съм им в тежест. Грозно,много грозно беше всичко. Сън не ме хвана тая нощ. Продължавам да се чудя дали да не разкажа за това на някоя медия,едва ли съм единствената ,която успяват да принудят да се разпише,нищо че закона ни "пази".

Общи условия

Активация на акаунт