Британците, британците! - тема 52

• 24 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
ще пробвам пак,
аз до 4ти сезон ползвах твой линк мисля, точно от там ..още в началото като започна да првеждаш ..
ама що така се получава сега с 5ти  newsm78 ... щом от там теглите, значи все ще намеря някой линк дето да тръгне, аз съм упорито .... бритопоклонниче  Mr. Green
 Hug, мерси

# 676
Ни нам що така, да няма проблем в самия тракър, знам ли. Ама ти не бързай, сега съм на осми епизод тъкмо, чакай да го довърша.  Laughing Отвратителни са в тоя епизод, обсъждат вкуса на сополите и ушната кал.

# 677
  • София
Отвратителни са в тоя епизод, обсъждат вкуса на сополите и ушната кал.
[/quote

Joy Joy Joy

# 678
  • Варна
Ни нам що така, да няма проблем в самия тракър, знам ли. Ама ти не бързай, сега съм на осми епизод тъкмо, чакай да го довърша.  Laughing Отвратителни са в тоя епизод, обсъждат вкуса на сополите и ушната кал.
Joy Joy Joy, ма как ми лиспват тез мушмороци  Joy

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 11:13 от aneli.

# 679
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анелка, а на мен ми липсваха твоите котета Heart Eyes. Пиши по-често тук, че иначе само при формулките ги гледам Hug

# 680
  • Варна
Анелка, а на мен ми липсваха твоите котета Heart Eyes. Пиши по-често тук, че иначе само при формулките ги гледам Hug
Hug, пoради технически причини и единични количества на лаптопи в наштУ семейство  Mr. Green
изявите ми са ограничени, обаче аз неспирам да се сражвам до последна капка кръв за форумно присъствие  Mr. Green Mr. Green

п.п.
а, ония смешните котета по-назад ми напълниха душата  Crazy

# 681
  • Ænima/Albuquerque

smile3532 smile3532 smile3532

# 682
  • вятър в маслините, вятър над хребета
обаче аз неспирам да се сражвам до последна капка кръв за форумно присъствие  Mr. Green Mr. Green
Браво, ние сме ти фенове newsm18

# 683
  • срещу двата комина :)))
чаоооо, рагаци и от мене  Hug
гледам навреме се включвам за да кажа, че мразиМ арт-филми  Mr. Green и зарад Фаса нЕма да се прежаля  Joy

# 684
  • Ænima/Albuquerque
Браво, Спагетиhahaha

# 685
Мури, чудни снимки от Венеция  Heart Eyes

# 686

smile3532 Изроооод!

smile3532 smile3532 smile3532

Ма не е смешно, гнъсно е. Калта не била толко вкусна колкото сополките. Това сам Фрай.  hahaha Но ъпк за сметка на това, може да унищожи пяната на бира, туй знахте ли го? Едва ли.

# 687
  • срещу двата комина :)))
ОМГ !!!

# 688
  • Варна
Пуци,   smile3544 ... не искам да си представя ка се е стигнало до това биропянозаключние  Shocked  Mr. Green

Мури, туй момче, на плаж ли ще оди  Whistling ...да одим да му държим хавлийката  Mr. Green

# 689
  • в сърцето на един мъж...
Муриня, инфаркт ще получим ве Shocked Искам да му преброя плочките на Лорд Сняг Flutter Blush

Общи условия

Активация на акаунт