Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 44 952
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Aх, ето мелодията от разговора по телефона търся Mr. Green (жената с черния пеньоар, забравих й името)

# 571
Скрит текст:
Епизоди 18 и 19 ги има тук, безпроблемно се виждат и от чужбина:
http://www.dailymotion.com/user/SHEMET/1

Скрит текст:
Ех, сега ако можеха да качат и 20 и 21  епизод  Thinking

# 572
Няма да е зле.

# 573
Сериите тази вечер бяха интересни, краят на сериала наближава и сигурно в последните епизоди ще се разкрият повечето неща.
Дали  мъжът, който е взел видеозаписите от камерите в хотела, е Тренера?  Thinking

Току що изгледах и новите епизоди, много са интересни! Доста неща се изясняват  Simple Smile

# 574
kyde ги гледа? във войо виждам само 21? 22 го няма  newsm78 #Crazy май пак съм гледала втория преди първия..

# 575
kyde ги гледа? във войо виждам само 21? 22 го няма  newsm78 #Crazy май пак съм гледала втория преди първия..

Във Войо. Епизодите са 20 и 21   Simple Smile

# 576
Ах,ах Стефанакова сгази лука,сега да видим какво ще стане,тъкмо възродиха любовта(и секса) newsm47.
А на бай Юнал му вкараха оферта да вземат да се вземат,че и без тва не могат да разделят Аги.

# 577
Сериите от тази вечер, както казах и преди, бяха муднички. Даже за пръв път ми се видя и че Ваня Цветкова/Таня Стоева преигра в драмата с Боян. То не бе истерия, не бе чудо.
Но изгледах сега и следващите. Е, това са епизодите. Според мен от тук трябваше да почне втори сезон Simple Smile
Скрит текст:
Много ми допадна да видя Иванов в действие най-накрая. Дали обаче Лука казва истината? Пак много го оплетоха там... И пак ми се струва, че ще се появи ръката на Коцев. Лука е поръчал (заедно с Коцев, от интерес по делото Странджа), Коцев и доорганизирал - хванал е Слав и вероятно Латиноса  - обаче от там нататък?
Не мога да преценя и дали има шанс на Иванов нещо да му просветне от признанията на Лука?

А Таня такава делегация се готви да я посрещне, че не виждам къде ще се сместят на летището всичките. Само се надявам да не продължи да пътува и през следващите епизоди. Май всички я очакваме с нетърпение.

# 578
  • Ню Йорк
Сериите от тази вечер, както казах и преди, бяха муднички. Даже за пръв път ми се видя и че Ваня Цветкова/Таня Стоева преигра в драмата с Боян. То не бе истерия, не бе чудо.
Но изгледах сега и следващите. Е, това са епизодите. Според мен от тук трябваше да почне втори сезон Simple Smile
Скрит текст:
Много ми допадна да видя Иванов в действие най-накрая. Дали обаче Лука казва истината? Пак много го оплетоха там... И пак ми се струва, че ще се появи ръката на Коцев. Лука е поръчал (заедно с Коцев, от интерес по делото Странджа), Коцев и доорганизирал - хванал е Слав и вероятно Латиноса  - обаче от там нататък?
Не мога да преценя и дали има шанс на Иванов нещо да му просветне от признанията на Лука?

А Таня такава делегация се готви да я посрещне, че не виждам къде ще се сместят на летището всичките. Само се надявам да не продължи да пътува и през следващите епизоди. Май всички я очакваме с нетърпение.

Скрит текст:
Лука каза, че посредника който използвал бил изчезнал. Ако казва истината дали тоя посредник не е Айвън?
А сега да видим кой лъже и кой е лудия - Распутин или жена му Wink
Софка и Устата бяха пълна излагация, като събрани от цигански панаир.
Аги ми се струва, че вече направи своя избор.
Иванов не може да се побере в кожата си от яд, че не става на неговото. Много му се иска да прецака Таня ама що ли ми се струва, че няма да му се получи.

# 579
Скрит текст:
Точно и аз си мислех, че заради делегацията, която ще чака Таня Стоева на летището, ще се наложи да го разширяват. Мисля си, че това ще е края на втори сезон. Дано не съм права, че голямо пътуване от Америка ще падне, пък и нали уж стигна до Париж. Разбира се нищо не им пречи да разтегнат разни истории и да се окажа права. Иванов май разбра, че Таня Стоева така си е изградила нещата през годините в професионален план, че хич не е лесно да я компрометираш или да накараш системата да се обърне срещу нея, въпреки слуховете. Май вече ще разбере какъв точно е случайния принцип в съда, който носи къса пола и се казва Таня Стоева.
За пръв път от началото на сезона, епизодите ми бяха безкрайно интересни, въпреки че нещата така са завъртяни, че пак не са ясни. Аз вярвам, че Лука е поръчал нападението в дома на Таня, за да я сплаши, обаче някой друг се е възползвал от него, може би чичко Коцев.

Абе те вярно намекваха, че Иванов ще се промени, ама тая химия май доста го е увредила, много гневен, че да не кажа и злобен ми се вижда (слабост ми е и не смея да го критикувам много:)Simple SmileSimple Smile)Какво пък чак толкова му направи Танчето лошо аз не разбрах. То от 100 км си личи, че е обиден и ядосан и както и Милото му го каза Влюбен като Глухар:) - много се смях на това, че чак толкова се напъна да я вкарва в затвора с някакави косвени доказателства, които отгоре на всичко биха могли да са направени на Фотошоп или на някоя друга симпатична програмка.

# 580
Добро утро! Пожелавам го неслучайно, за да е  добро поне утрото, че нещо снощи епизодите не бяха добри по мое мнение. Разтеглени до безкрайност, само с няколко акцента за два часа ooooh!
Важен беше разговорът между Слав и камериерката - стана ясно, че Коцев е взел записът от камерата, много вероятно е и той да е прекият убиец на Миро. Появи се жената на Распутин - странна птица, нещо изсмисля, ми се струва. Каза , че Распутин е психо (нещо, което го знаехме отдавна,де), това добре, обаче толкова охрана за един лъжемафиот, не знам. Потвърди се и нещо, което също отдавна занехме - че Распутин е проучил Танчето поне 20 години назад. А и срещата им можеше да е по- изпипана. Всичките искания на Распутин към Таня да бъдат да го остави спокойно да се разполага в Избата -  колкото и да не ми се иска, трябва да кажа, че е много тъпо.
Иванов, горкият така и не влезе в действие и тези два епизода, явно са му отредили само 5-6 епизода да се вихри, Милото липсваше, а и този човек няма ли да излиза от тази болница?! Спирам вече, че нали искам да е добро утрото! Simple Smile
Да ви кажа, много се надявам последните няколко епизода да са силни, за да ни остане приятен вкус от втори сезон.

# 581
Monica21, напълно споделям мнението ти за снощните епизоди. То по тях няма и ко
й знае какво да се коментира. Хубавото е, че следват два наистина добри епизода.Чак снощи след като ги гледах, през нощта по някое време се събудих и ми изникнаха въпроси от филма Simple Smile Да се надяваме да се засилят до края, че да има какво да остане и от този сезон, че досега няма нищо запомнящо се.

Скрит текст:
много се смях на това, че чак толкова се напъна да я вкарва в затвора с някакави косвени доказателства, които отгоре на всичко биха могли да са направени на Фотошоп или на някоя друга симпатична програмка.
Скрит текст:
Понеже ми е симпатичен и го разбирам - иска ми се да вярвам, че именно тази злоба е заради чувствата му, понеже се чувства обиден и не може да разсъждава трезво спрямо нея. Танчето наистина му беше предвидила всички ходове и добре си постла преди да замине. Да видим дали на Иванов ще му просветне по някое време, че в действителност тези снимки нищо не доказват, освен че Таня познава въпросните девойки-пепрудки. Интересно дали и той ще се подреди в делегацията на летището - със заповед за арест или без, с роза или без.

Фамилията Распутини според мен е дружно за психиатрията. Но би трябвало да има още някакво обяснение за тях. Цялата история да е просто защото някакви луди си играят на големи, не ми се вярва.

Посредникът на Лука на мен ми се струва, че не е изчезнал, просто Лука не иска да каже кой е. А може и да е Айвън. Аз все си мисля, че ще отиде към Коцев, който е си е докарал биячи от Америка.

Много ми е любопитно и дали няма да завъртят въпросната камера да изскочи от някъде... Все си мисля и за отрязъка, с който ни бяха заблудили на трейлъра "Таня, моля те, не го прави". Може много добре да се използва от ннякого, за да я довърши. .. Представям си даже една сцена, в която въпросният отрязък достига до Иванов, от което пък той съобразява, че тя беше с него в точно  този момент и явно има заговор за нейното накисване. Все ми се иска той да излезе като спасител, който ще я спаси от чакащата я на летището глутница, ама май много искам Simple Smile

АБЕ... както казах вече, имам усещането за един цял пропилян сезон - филмът трябваше от тук да започне. Или айде - това да стане в 4-5 епизод след историята с Чавдар.

# 582
Впечатления и размишления след снощните серии ( 18 и 19) :

Вече е ясно,кой е поръчал убийството на Миро. А може и лично да го е извършил,както предположи  Monica21 .....Чичко Коцев. Камериерката му направи много точно описание.  Въпросът е  -защо му е да убива горкото момче и то с пистолета на Таня ?  newsm78  Само за да скара Таня и Милото , за да не мине в съда делото за Странджа ? Логично ли ви звучи?

Разговорът между Таня и Боян- не знам дали Ваня преигра ( малко съм пристрастна) ,  но останах с впечатление, че вече е уморена от поредната глупост на Боян, а и от собствените си проблеми и, сякаш се предава....На нея й е ясно какво означава да се забъркаш с наркотици в Ам
ерика.За това клекна на Распутин. Мое мнение.
Пол и Мая - дали правилно тя усети, че той се опитва да я отпрати в България. Първите страсти, еуфорията  около новината, че има дъщеря отминаха и започнаха проблемите...с Таня, с отношенията между майка и дъщеря, отношението на Таня към Натали...Дали не му дойде малко в повече всичко това  и наруши спокойния му досегашен живот? Защо й  каза , че ще й наеме апартамент, не е ли по- логично да живее при тях? Само на мен ли ми се струва ,че Пол иска да се дистанцира някак. Дали реши ,че новите "членове на семейството" ще му създават само проблеми....Може и да греша в преценката си, но една физиономия,която Пол направи, когато накрая  Мая го прегърна  ме наведе на тези мисли...
Иванов много преживява смъртта на Ани...Някаква вина ли изпитва този човек  newsm78 Защо този случай толкова го е обсебил...
Гончев застреля Милото в корема , а сякаш го е застрелял в главата hahaha Много изтрещя тоя човек... #Crazy  
Спирам, да не ви отегча ...

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 17:43 от daniela.qnkova

# 583
Скрит текст:
Лука каза, че посредника който използвал бил изчезнал. Ако казва истината дали тоя посредник не е Айвън?
А сега да видим кой лъже и кой е лудия - Распутин или жена му Wink
Софка и Устата бяха пълна излагация, като събрани от цигански панаир.
Аги ми се струва, че вече направи своя избор.
Иванов не може да се побере в кожата си от яд, че не става на неговото. Много му се иска да прецака Таня ама що ли ми се струва, че няма да му се получи.

Скрит текст:
За Лука имах някакви съмнения, че той е поръчителят на нападението срещу Мая и Тео, но така и не бях сигурна. Мисля, че Иванов много се разочарова, когато разбра. А защо посредникът да не е е Миро? Съгласна съм за Софка и Устата- въобще не им беше мястото там! Аги ме разочарова, наистина очаквах, че ще остане с Юнал. А може би сега
няма да се върне в Америка?  Thinking

Впечатления и размишления след снощните серии ( 18 и 19) :
Вече е ясно,кой е поръчал убийството на Миро. А може и лично да го е извършил,както предположи  Monica21 .....Чичко Коцев. Камериерката му направи много точно описание.  Въпросът е  -защо му е да убива горкото момче и то с пистолета на Таня ?  news,m78 Само за да скара Таня и Милото , за да не мине в съда делото за Странджа ? Логично ли ви звучи?

Според мен Кирил го е поръчал, но не го е извършил. Гласът на актьорът е доста отличим и ако той беше насочил пистолета към Миро, щяхме да го познаем  Wink

Скрит текст:
Абе те вярно намекваха, че Иванов ще се промени, ама тая химия май доста го е увредила, много гневен, че да не кажа и злобен ми се вижда (слабост ми е и не смея да го критикувам много:)Simple SmileSimple Smile)Какво пък чак толкова му направи Танчето лошо аз не разбрах. То от 100 км си личи, че е обиден и ядосан и както и Милото му го каза Влюбен като Глухар:) - много се смях на това, че чак толкова се напъна да я вкарва в затвора с някакави косвени доказателства, които отгоре на всичко биха могли да са направени на Фотошоп или на някоя друга симпатична програмка.

Скрит текст:
Ама мноооого го е увредила! Grinning Как така изведнъж реши, че Таня е виновна за всичко?! Освен това ако не се намери човекът, който е правил снимките, те са невалидни, така че трябва доста още да разследва  Wink

# 584
Иванов поначало е много чувствителен и приема всеки случай много
лично. Вероятно това е проблем за поста, който заема или сферата, в
която се развива.
От думите на камериерката разбрах, че Коцев е човекът взел записите от
камерите в хотела. Значи е замесен по някакъв начин. Браво на Слав, действа
и получава отговори!
Ревността към Таня Стоева, най- много ми се връзва с чувствата на Милото
към нея. Спомням си, че Коцев беше изненадан в джипа, когато Таня каза на
Пол, че Мая е негова дъщеря. Той до този момент не е знаел. А Милото е знаел
от самото начало.
Таня Стоева наистина се умори от идеите на брат си. Затова се развика. Всеки би
реагирал по този начин. Ваня Цветкова предаде чудесно чувствата на героинята си.
Роки- харесва ми желанието му да промени стаята на Мая. Видяхте ли Милото как си
показа истинския образ. Как натискаше главата на Роки. Вероятно и Милото е бил
възпитаван с подобни методи в Интерната, от татко Коцев. Определено промяната
у Роки много ми харесва. Интересен е и неговия образ.
Пол не е още готов да приеме напълно Мая. Или просто иска да помогне на Стоева.
Така по- бързо Мая ще осмисли, че единствения човек на когото може да се облегне
е майка й. Според мен Пол ще охладнее към Натали, след като разбере истината за
чека от самата нея.
Не мисля, че Иванов е заплаха за Таня. Преди известно време писах, че Таня мисли
няколко хода напред. Това е предимство. А и Иванов е отстранен от делото Странджа
и Миро. Те са връчени на Неделчев, по молба на Таня. Освен това тя има думата на
Главния.
Распутин- срещата между него и Таня беше важна. Според мен Распутин играе някакви
постановки пред Нина. И тази поява на жена му точно в момента, в който Нина попита
дали е женен? Нина започна да говори с него за войната в Чечения. Разговорът не беше
удобен за Распутин. Той й подари розите, измести темата. После се завъртя темата за
вероятната съпруга и Распутин помоли Нина да излезе. Точно тогава се появи тази жена.
Сякаш по поръчка. Точно това ме кара да си мисля, че е постановка от страна на Распутин.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 12:43 от lulu7

Общи условия

Активация на акаунт