iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 33-а тема

• 39 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
защо не иде на лекар все пак?

иначе - аз бих пробвала за мазане - тип крем здраве, за пиене - добавки за кожа - вкл. омега 7, омега 6 - масло от пореч, максито ....

Код POP824 за 5$ отстъпка  bowuu Heart Eyes
Hug Мерси, Аленка. С лекаря трудна работа, трябва да умира, за да отиде сигурно.  Laughing

# 691
  • Варна
Искам да си поръчам някакъв протеин. Не тренирам , искам го за заместване на 1 хранене и  се чудя и не мога да избера между двата на които съм се спряла.
http://www.iherb.com/MRM-Whey-Dutch-Chocolate-2-02-lbs-917-08-g/7025
http://www.iherb.com/BSN-Syntha-6-Meal-Replacement-Addition-Choc … -lbs-1320-g/24854
На второто пише да се дава на здрави хора над 18 години, а ми се иска от време на време да давам протеинов шейк и на сина ми на 11 години. ( Да няма някакви хормони в него, неподходящи за детето)

Моля разбиращите за помощ !   Embarassed

# 692
Искам да попитам, от водорасли (в моя случай Спирулина) заздравяват ли се ноктите? Някъде четох, че на хора им действат И така. Аз нещо не вярвах, но напоследък забелязвам, че растат по-бързо+са по-твърди. Пия ги около месец. Thinking Все още се цепят по повърхността (бях с ноктопластика 2-3 месеца, а после 1 месец с  Ши лак), но вече и цепенето сякаш намаля. Сега водораслите ми свършиха и реших вместо да поръчам още, да направя пауза от тях, като започна да пия Биотина. Дано от него имам осезаем ефект върху ноктите, косата, кожата, както се твърди...  newsm78

# 693
Благодаря за отговорите    bouquet

Отстъпка от 10 % за поръчка над  $60 до понеделник.

Код за отстъпка FOX207

# 694
Искам да си поръчам някакъв протеин. Не тренирам , искам го за заместване на 1 хранене и  се чудя и не мога да избера между двата на които съм се спряла.
http://www.iherb.com/MRM-Whey-Dutch-Chocolate-2-02-lbs-917-08-g/7025
http://www.iherb.com/BSN-Syntha-6-Meal-Replacement-Addition-Choc … -lbs-1320-g/24854
На второто пише да се дава на здрави хора над 18 години, а ми се иска от време на време да давам протеинов шейк и на сина ми на 11 години. ( Да няма някакви хормони в него, неподходящи за детето)

Моля разбиращите за помощ !   Embarassed

Пила съм протеини, живях с професионален спортист-маниак на тема постижения, чудех се дали да пиша тук, или да ти пратя едно лично, ама по-добре да си кажа, пък всеки да си преценя...  Embarassed

Това е химия, не ти препоръчвам, ама хич. Дори да пише, че протеинът е най-органик, супер чист, от новозеланска крава и какво ли още не, това няма значение. Това не е жива храна, после ще се чудиш как да си оправяш белите по вътрешните органи (при продължителен прием става въпрос), от една кофа от 2 килограма няма да ти стане нещо страшно, особено с 1 прием на ден.
Повечето хора, които пият такива неща (не визирам българските младежи-всичкоразбирачи които влизат във фитнеса за 1-2 месеца с цел да изкарат плочки за морето и пият по 5-6 порции протеин на ден), пият задължително и добавки за защита на черния дроб и разни такива, забравила съм какви бяха точно.
Не искам да те хокам и т.н., не ме разбирай погрешно, просто съм виждала с очите си в кръга на бившия поразиите от спортните добавки. Протеинът е сравнително безобиден, повечето хубави марки са обогатени с доста аминокиселини, но аз ако трябваше да решавам за себе си, бих яла истинска храна.

Може пък някой друг да те посъветва друго, или питай из спортните форуми, ама там знам какво ще ти кажат, те са пристрастни, защото много от тях пият.  Mr. Green Mr. Green
От двата, които си дала, вторият е по-добрата марка. Аз лично съм пила на Now Foods около 1 месец, ама после разбрах, че всичките са почти "от един дол дренки".

Каквото и да решиш, успех!  newsm51

Код за отстъпка за 1-ва поръчка: RUQ731

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 11:50 от To4e

# 695
  • Miami
To4e, не плаши така жената!
Да не бъркаш протеина и аминокиселините с анаболните стероиди?
Ако човек пие само протеини, едва ли ще очаква някакви сериозни постижения. Може би този професионален спортист - маниак на тема постижения се е зобил със стероиди отделно от протеините  Wink Точно тогава се препоръчват добавки за черния дроб. Има си добавки и "добавки"-стероиди, не могат всички да се сложат под общ знаменател и да се обяват за  вредни или "химия"
И като каза истинска храна - че то вече знаем ли какво ядем. Месата тъпкани с хормони, зеленчуците с нитрати...
Баща ми цял живот спортува(има фитнес зала), храни се здравословно(доколкото е възможно), пие протеини и други хранителни добавки и не знам да има някакви поражения на вътрешните органи. На 56г. изглежда и се чувства поне с 10 години по-млад.

Първият протеин е суроватъчен и не знам доколко ще можеш да заместваш едно хранене, т.е. може би няма да засища толкова.
Вторият е протеинова матрица и е по-подходящ за заместване на хранене.
Не знам обаче дали са подходящи за малко дете!

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 13:37 от Кори

# 696
Вече съм споменала, че са сравнително безобидни на фона на останалите добавки, но самата аз не бих ги пила, (а съм ги пила около 1 месец). Полза не видях никаква  Mr. Green И не, не говоря за анаболни стероиди, а за най-обикновен протеин на прах, с който хората си заместват хранения или си допълват протеиновите нужди на организма, ако не става с пилета, месо, риба и разни други източници.
Вече споменах, че целта не е да обясняваме кое е добро и лошо, според мен майка на 11 годишен син е достатъчно зряла, че да си прецени сама.  Peace
И за да не стават излишни спорове и спам, пожелавам на баща ти крепко здраве още поне толкова години.  Hug
Но аз за себе си с протеините приключих де.  Laughing

Код за отстъпка за 1-ва поръчка: RUQ731

# 697

Да  Peace

miss july не откривам комбинация, която максимално да се доближава до тази, от която сте доволни.  Confused

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 698
  • Варна
 baby_neutral  Аз за протеините да си кажа мъката.
Искам от време на време , с нещо да заменим сутрешния нескуйк  и алтернативата му сандвич с незнайно от какво направен и какво съдържащ траен салам .

# 699
  • София
  Моля ви за помощ: има ли алтернатива на тези витамини в сайта?http://neopharm.bg/neopsoral

# 700
Получих си първата пратка от този сайт за 10 дни, имам и подарък някакъв Кумкулат  Crazy

Някой поръчвал ли е Алое Вера и какво, много ще съм благодарна да ми препоръчате нещо  Simple Smile

# 701
  • София
Получих си първата пратка от този сайт за 10 дни, имам и подарък някакъв Кумкулат  Crazy

Някой поръчвал ли е Алое Вера и какво, много ще съм благодарна да ми препоръчате нещо  Simple Smile

Качествено Алое може да си избереш от тук:
http://www.iherb.com/Lily-of-the-Desert

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 702
Denis много ти благодаря  Hug

# 703
baby_neutral  Аз за протеините да си кажа мъката.
Искам от време на време , с нещо да заменим сутрешния нескуйк  и алтернативата му сандвич с незнайно от какво направен и какво съдържащ траен салам .

Какво ще кажеш за кисело мляко с плод или омлет или сирене, домат и маслина или филия с нещо различно от салам. Нескуйк за мен не е храна, още по-малко протеини на дете. Не го приемай лично, просто мнение.

Код за отстъпка  FOX207

# 704
  • София
... Не мога да се въздържа да не допълня Simple Smile  - домашно приготвен пастет  или накълцано печено бяло пилешко месо овкусено със зехтин, маслини и т.н. подправки които обича детето.
Печено телешко месо - студено е идеално за сандвич.
Варения яйчен белтък  е 100% протеин  - може да се добавя в салати и т.н.

Колко неща само ми хрумват
Не мисля, че е спам / щом е за дете Simple Smile/- поне знаем границата в използването на добавките  Simple Smile

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

Общи условия

Активация на акаунт