Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
Знаете ли какво си казах на глас, когато Керим ту си взимаше, ту си хвърляше якето?
Хайде бе, глупак такъв, отивай, тя те чака. Поне един чай й направи!
Ама после ми мина, нали си го обичам, овена му с овен newsm53
Пък нали и аз съм овен, пък и половинката ми, така че му прощавам, ама да не се мота повече.
След РД искам да спят заедно, пък ако искат да правят секс - да правят. Ако искат - да не правят.
Все ми е тая, ама да се гушкат, да се целуват, да споделят - пък той секса ще си дойде сам, няма начин.
Като цяло епизода ми хареса много, но не мога да кажа, че е много по-хубав от 62 епизод.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на още един овен във форума - баба Ана!
Да си жива и здрава и много хубави емоции в този ден и завинаги newsm59

# 407
момичета,това килимче в стаята на Керим,да не е онова килимче от 1-ви сезон????

# 408
момичета,това килимче в стаята на Керим,да не е онова килимче от 1-ви сезон????

Не е! Аз на онова му викам късметлииското килимче!

# 409
То затова нищо не се случи,щото не са си взели късметлийското килимче,затова!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 410
За хиляден път превъртам 48.44 мин. /споменът от черната нощ/ и се питам защо камерата беше поставена така сякаш я гледа отгоре, и тя се движи сякаш той ...   ooooh! Нали е стоял отстрани и само я е гледал?! И после какъв стреснат и уплашен поглед и метна: "Ти си всичко за мен!" Какво беше това пък сега? Страх от какво - хем вижда, че тя го обича и е готова за следващата крачка, хем ... Голямо чудене му ударих.  newsm78

# 411
  • Бургас
Здравейте момичета,да споделя и аз моите мисли от епизода.От вчера съм се нахилила като зелка,все едно съм се напушила с  нещо WinkХем ме беше яд на Керим,хем го разбирам ,хем реакцията му в стаята ме накара да се усмихна.Много сексуално напрежение ,много нещо.Да видим кога ще избухне бурето с барут Thinking JoyНо в този епизод много се ядосах на Мукадес ,нищо че написа уж истината на Мустафа.Значи като се прибраха в къщата от Бодрум и тая лисица като взе да подпитва ехидно Ф какво са правили,почна да ми излиза пушек от ушите и светкавици през очите.Няма да имат спокойствия докато я виждат тая хиена.И после на рождения ден ,от тук да го подхване да го целуне,от там ,голямо назландисване,ами на танца ,егати и злобния поглед.Още много злини ги чакат от нея да знаете #2gunfire

# 412
  • софия
Привет мацки! Heart Eyes

Вчера успях да видя съвсем малко от серията и не знам дали трябва да коментирам още, ама то се не удържам......
на плажа, то беше ясно какво ще му проблесне на Керим, ама беше много кофти....според мен той правилно разчете знаците от Фати, но проблема си е негов и си стои.....даже не мисля, че се страхуваше за нея....когато се отдръпна и видя погледа и, веднага  я целуна пак... и  с тоя негов поглед....на мен това ми хареса повече....
уф, аз видях в тоя поглед    " обичам те, желая те.....а споменът е пред очите ми....." а после в стаята...." а сега какво?"
а Фати дали разбра въобще какво стана newsm78 Дани- вчера е писала нещо от сорта... и аз се чудя... newsm78
Защо мислите че тоя проблем е малък и щом е мъж, Керим би трябвало да е винаги готов дет се вика??
Мони74- къде си.....дай малко мъжко мнение.... newsm78

баба Ана - Честит рожден ден!!! newsm59

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 11:01 от freespirit

# 413
  • Пловдив

Рейтингът от снощи....

# 414
Баба Ана, честит рожден ден!  newsm59 Годинките са си твои, нека са пълни с щастливи мигове!  Heart Eyes
Момичета, защо му се ядосвате на Керим? И аз очаквах, че ще си поговорят защо е заминал и ще се изяснят нещата, но пък разбираеми са и неговите страхове. Несигурен е, но каквито и грешки да прави, не може да му се отрече, че винаги мисли предимно за ФГ и внимава да не я нарани. Толкова е влюбен и нежен, това е най-важното. А моментите на грешки и несигурност ще отминат, че то какъв опит имат, че да не грешат. На предишните страници някой беше писал, че ФГ не си отваряла устата, когато се целува, друг как може да не е усетила, че нещо стресна Керим, че като жена би трябвало да усеща тези работи и да го предразположи. Да, ама тя е само едно младо момиче, едвам се е излекувала след жестока травма, плаха, объркана от новите чувства.
Простено им е и на двамата, на мен даже ми хареса нерешителността на Керим, говори че е чувствителен мъж.
Снощи Славена, Круела, и още някой, съжалявам, забравих точно, писаха, че на мястото на Фатма не биха простили. Няма да споря, може и да са прави, но се замислих, ако ФГ не беше се влюбила в Керим, щеше ли някога да е щастлива? Досега видяхме, че се запозна само с Емре, какви шансове щеше да има да среща мъже, камо ли да ги опознае и обикне??? Излиза, че ако не беше направила усилие да приеме съжителството с Керим, а после да го обикне и прости, никога нямаше да е щастлива.

# 415
 Wink

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 12:36 от Slawena

# 416
ValentinaP, не само, че нямаше да е щастлива, а и вина щеше да чувства. Ако не бяха К и Мерием тя щеше да живее с брат си и Муки. Няма нужда да казвам какво следва от това. А ако онзи мухльо не беше послушал мама и тати щеше да я приеме вероятно, но цял живот да й натяква каква голяма прошка й е дал като се е оженил за нея, въпреки поруганата МУ чест.

# 417
  • На изток от рая...
На мен серията ми хареса, много... От нищо не бях изненадана, или разочарована.
Керим вървя по тънък лед доста дълго време, дори един два пъти пропадна в ледени води, напълно нормално е да изпитва страх, да не е сигурен в себе си и във Фатмагюл.

Единственото, за което ме е яд - и на двамата, че избягват откровените разговори за чувствата и страховете си, за спомена от онази нощ, но явно и за това има точен момент. Не знам какво точно каза Фатма на лекаря, но самият факт, че се срещна с него говори, че споменът вече не я плаши толкова, че може да се обърне и да погледне назад. Дано скоро да намерят сили да говорят за това - мисля, че това вече е единствената пречка за тях.

Муки пак започна да върти злобно очи в края на епизода, очаквам и тя да си получи заслуженото, не искам да вярвам, че пак ще и се размина. За мен писмото до Мустафа си беше единствено опит да си защити гърба и нямаше нищо общо със загриженост към Ф и К. Жалък опит да оправи нещата, интересно ми е какво ще направи Шекспира, след като спре да реве. Това, за което се сещам на прима виста - че ще влезе в конфликт със съкилийниците си и ще стане някакво меле.
Дано скоро пуснат подсказки.

Баба Ана - да си жива и здрава, щастлива и обичана!

party023 nbirthday

# 418
Slawena усмихвам се на твоята семейна картинка, много са ти сладки децата. От въздуха сякаш се научават тези неща, затова не е чудно, че малкия е запомнил само една дума.  Simple Smile Сещам се за оная притча, дето един баща затворил сина си в пещера и след 18 години му показал вино, жени...вие навярно си спомняте как беше.
Та затова имам надежда за ФГ и Керим, въпреки травмите, въпреки неопитността им, въпреки страховете, бариерите и т.н., всичко ще си дойде по естествен път на място.  Simple Smile

# 419
  • Пловдив

Прекрасни моменти. Тя е готова, но дали двамата Керим станаха вече един ....

Общи условия

Активация на акаунт