Прочистване на организма от паразити

• 940 112
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 140
 Свърши ли сагата и приключихме ли със съветите?  Grinning

# 1 141
Свърши ли сагата и приключихме ли със съветите?  Grinning
Темата е за споделяне на съвети...който не му е интересно да не я чете!

Latisha не всяка хума става за пиене.Знам от панаира на занаятите,който се организира всяка година във Вн че AVIA българска хума вече имат и за пиене,със сертификат .Според ме си е малко рисково да пиеш хума,която сам си изровил.
Ще споделиш ли как направи прочистването със лимон и зехтин.

# 1 142
 Да, съгласна съм с теб Stasy_f. Всеки сам да намери най-добрата хума за целта. Важното е,  да разберат другите, че тя се и пие, и е много нужна на организма.
Рецептата за камъни в жлъчката ти я  копирам директно от сайт, от който съм научила доста интересни неща. Става въпрос за рецепта № 6 :

http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.bg/2010/04/blog-post.html

Забравих да допълня към предния ми пост, че Силиция в природата, представлява сиво-черен кремък /SiO2/. Съдържа се по речни камъни, морски брегове, чакъл ....  Намираш си малко камъче и го слагаш да престои във вода. След поне 5 дни и повече, камъка пречиства водата и започва да отделя силициева киселина, и може да се ползва водата за лечебни цели, да се готви с нея, въобще за всичко. Аз това също го направих.  Който реши - може да провери в гугъл, да напише силициева вода, и да прочете как хората преди са слагали кремъчни камъни по дъното на кладенците, за да е чиста и полезна водата. Има интересни неща, хубаво е всеки да опита.
А за тиквените семки по-назад в коментарите имаше едно питане за тях - ядат се по всяко време, те са много полезни, и за бременни също, нямат никакви противопоказания. Но най-добре сутрин на гладно. Има едни
по-дребен сорт, аз ги беля с ножче. Но има и по-едър сорт, с прозрачна обвивка, много корави, те не стават за белене , а за мелене и пиене с кисело мляко.

# 1 143

Свърши ли сагата и приключихме ли със съветите?  Grinning

Темата е за споделяне на съвети...който не му е интересно да не я чете!
stasy_f

Темата е за споделяне, да, но е досадно, когато някой тръгва от начало и става ясно, че не е прочел всичко, в крайна сметка 77 страници не са чак толкова много. От една година имам изтеглена Бялата книга и мисля, че повечето, от пишещите тук са я чели, именно благодарение на следенето на темата.
И използването на повелителни форми на обръщение като разгледайте, купувайте, не си купувайте, нравоучителното - хайде, добре, аз ще ви кажа, че да ви спестя четенето, е меко казано дразнещо.
Добре, че се регистрира, че да ми отвори очите. Споделяй, ама не ми менторствай!
Интересна ми е темата, но когато има развитие, а не когато се връщаме от изходна позиция.

# 1 144
Съжалявам, че съм менторствала ! Въобще не пиша по такива форуми, този ми е първия, но се регистрирах с най-голямо желание да споделя това, с най-добри намерения.  Същност, вече съжалявам, че го направих.  Бях прочела всичките 75 страници, и само 2-ма 3-ма бяха споделили опит, в истинския смисъл на думата. Всичко останало беше диалози и въпроси които си се повтаряха по различни начини, и за които съжалявам че наруших.   
Milanda, когато се регистрирам аз съм нова, и няма как да знам какво знае другия, няма как да знам, че си ветеран и си прочела отдавна Бялата книга на живота. Просто влизам и пиша. Ти имаш повече опит от мен - защо никъде не видях тогава да описваш какво си научила, какво си преживяла, от какво си се освободила - може би ако го бях видяла, щях ли да пиша неща, които вече ги има ?

# 1 145
Записвам се да следя.
На моя много близка откриха паразити ( на цялото и семейство). Шока в началото беше огромен.
Особено, като казаха на дъщеря и, че са в сърцето ( неука съм по въпроса как точно се казваше гадта!)
Ще си запазвам час и аз - всички в къщи да минем.
Но до тогава ще се образовам тук.
Извинявам се, ако задавам задавани въпроси още от сега.
Весели празници

# 1 146
Да споделя и аз какво се случи с мен при моята терапия. Както вече писах, аз опитах почти всичко в нета. Беше ми поставена диагноза улцерозен колит. Аз бях сигурна, че има причинител, който трябва да премахна, а не просто да поддържам болките и да пия лекарства за този колит. За тези, които не знаят какво е улцерозен колит ще кажа, че дебелото черво става на язви и много боли. Та аз започнах с чайове, но не помогна и накрая с лекарства. Три дни пих Зентел, после 6 дни на тиквено сурово семе и разхлабващи. После пак три дни Зентел и пак 6 дни на семките и разхлабващи (чай от сена). И пак трябваше 3 дни Зентел, но пих само 1 ден. Случи се така, че вече умирах от глад и ми прималяваше и реших да се наям с мазна храна. Изядох огромни количества храна (пържени яйца, една хубава яхнийка си бях направила, лютеница и всичко което намерих в хладилника). Нощта се събудих и започнах да повръщам. цяла нощ едно страхотно повръщане. На сутринта растройство (без да съм го предизвиквала). Ама какво разстройство само. Ужас! Обаче болка в дебелото черво вече няма. Не ме боли изобщо. Паразити не виждам, освен една топка, която изкарах и не знам какво е това. Колкото лешник беше, бяла, като от кожа. Не мога вече да пуша, цигарения дим ме дразни. Имам зверски апетит, което преди го нямаше. Не знам дали съм се излекувала, но с тия разстройства жив паразит не би трябвало да е останал в мен или поне не и в червата. Виж малко ме боли черния дроб. За различните органи, ако има паразити, значи всичко ще се върне от начало. Само бялото топче ме притеснява. Дано не е ехинокок. Сега се захранвам. Но наистина се чувствам добре. Улцерозен колит ли? Вече го няма. То при мен всяко чудо е за 10 дена, но... хайде да видим как ще мине. За сега има голяма надежда да съм ги избила. Ще следа темата, защото ми е крайно интересна. Поздрави на всички и не се предавайте!

# 1 147
  • Пловдив
Скрит текст:
Съжалявам, че съм менторствала ! Въобще не пиша по такива форуми, този ми е първия, но се регистрирах с най-голямо желание да споделя това, с най-добри намерения.  Същност, вече съжалявам, че го направих.  Бях прочела всичките 75 страници, и само 2-ма 3-ма бяха споделили опит, в истинския смисъл на думата. Всичко останало беше диалози и въпроси които си се повтаряха по различни начини, и за които съжалявам че наруших.   
Milanda, когато се регистрирам аз съм нова, и няма как да знам какво знае другия, няма как да знам, че си ветеран и си прочела отдавна Бялата книга на живота. Просто влизам и пиша. Ти имаш повече опит от мен - защо никъде не видях тогава да описваш какво си научила, какво си преживяла, от какво си се освободила - може би ако го бях видяла, щях ли да пиша неща, които вече ги има ?

и аз не разбирам язвителните коментари и забележки
Тук сме да споделяме опит според мене  Peace

това със Зентела - много хард ми се видя
Някой да има опит с Сяра , Тимол ? Едно време гледам такива неща са ползвали , а всичко ново е добре збаравеното старо все пак
Аз пих Албендазол и останах доволна/чистих ламблия/ , но този тип лекарства са вредни за черния дроб и е нормално после да боли , препоръчва се пиене на бял трън успоредно с хапчетата за подпомагане на дроба до колкото знам ... Мен пък ме болеше далака ???

Аз лично разчитам на радиочестотната диагностика - то за тези неща не че кой знае какъв избор за диагностика има човек , но пред переспективата да ми пъхат тръби от всякъде ... предпочетах тази диагностика и имах ефект

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 12:46 от MAMA GALQ

# 1 148
Latisha на мен ми е интересно и полезно какво споделяш ,така че моля те продължавай.
Всеки дава това което има в излишък.

# 1 149
  • София
Момичета,искам да си направя изследване за паразити с профилактична цел.Знам че фекалните проби не винаги дават точен резултат.Посъветвайте ме кои са най-точните изследвания и какво да си направя.Интересно и полезно за мен е всичко,което споделяте тук

# 1 150
  • Varna, Bulgaria
Пак искам да питам за разхлабващите препарати след тиквените семки. Необходимо ли е да са орално приемани или и свещичка би свършила работа?

# 1 151
  • Sofia
От къде е възможно човек да има напр.ехинокок или друга подобна гадост?
Лоша хигиена,домашни любимци,сурово месо или риба,пътуване по далечни екзотични места... Thinking
Снощи четох темата и цяла нощ сънувам ужасии Sad

# 1 152
Пак искам да питам за разхлабващите препарати след тиквените семки. Необходимо ли е да са орално приемани или и свещичка би свършила работа?

Според мен свещичката не е точно слабително, трябва да е нещо по бустерно.
Не можах да намеря същата рецепта, която си спомням, но ето една публикация:
(скролни надолу )
http://spisanie.info/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8 … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 1 153
Момичета,искам да си направя изследване за паразити с профилактична цел.Знам че фекалните проби не винаги дават точен резултат.Посъветвайте ме кои са най-точните изследвания и какво да си направя.Интересно и полезно за мен е всичко,което споделяте тук
Не можеш, мила...
И най-модерните лаборатории не могат да направят толкова вида изследвания, колкото видове могат да паразитират у нас. Освен това, говориш за фекални проби, ама ние може да носим паразити навсякъде – стави, мозък (извинявай!), бели дробове и така... но, това не е причина да се стряскаме и отчайваме. Живеем си с паразити, откакто свят светува, а с пречистванията се стремим да не достигнат критична точка.
Между другото може и беля да си направим, ако чистейки се, от тежки метали, например, вземем да ги пратим към мозъка, вместо вън от нас...

# 1 154
  • София
Благодаря ти,milanda! HugДа,знам че има много видове паразити.Аз имам предвид изследване за чревни гостоприемници

Общи условия

Активация на акаунт