Колкото повече напредва сериала ,толкова повече мечтая да си имам една абла Мерием,какъв образ само каква душа носи тази жена ! То ясно К. и Ф. ме завладяха с харизмата си,но си мисля ако не беше каката ,как щеше да изглежда всичко. Дали в живота съществуват хора като нея ,питам се и..... трудно си го представям ,харесах я от първия миг ,всеки във филма претърпява някаква промяна ,някакво развитие ,а тя.... винаги добронамерена ,готова да изслуша ,да помогне ,без да се натрапва -невероятна!Какво мислите ?lusia,взе ми думите от устата.Без нея нищо нямаше да е същото.Много пъти съм си мислила,че тя върши по-добра работа от терапевтката-с нея всички споделят най-съкровените си мисли,защото е интелигентна,тактична и изключително добронамерена.Не случайно Фахретин каза,че тя е най-доброто,което се е случило на сина му и подаръкът,който му прави е безценен,а Кадир като пое делото и се възхищаваше,че тя е късмета на Фатмагюл и нейното спасение (цитирам по памет).Аз искрено и се възхищавам и някакси много ми се иска да има повече хора като нея в реалния живот.
Препоръчани теми