Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 544
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за хубавите думи.
Докато схвана,че сценарият е фенски се изпотих няколко пъти ooooh!
И вече наистина не ме интересува какво пише в него:като ще е фенски,поне да е от тукашните сценаристки   bouquet  

# 241
Като стана въпрос за сцената с лодката си я намерих и я изгледах. Полази ме хлад. Толкова е различно от тогава до сега! Все едно не е било преди година, а преди век.

Fatmagülün Suçu Ne 10.Bölüm Fatmagül Kerim Sahnesi

Нарочно я гледах така без превод. Нали съм си мянияк по гласове и звуци слушах и треперех.  Listen

# 242
Колкото повече напредва сериала ,толкова повече мечтая да си имам една абла Мерием,какъв образ само каква душа носи тази жена ! То ясно К. и Ф. ме завладяха с харизмата си,но си мисля ако не беше каката ,как щеше да изглежда всичко. Дали в живота съществуват хора като нея ,питам се и..... трудно си го представям ,харесах я от първия миг ,всеки във филма претърпява някаква промяна ,някакво развитие ,а тя.... винаги добронамерена ,готова да изслуша ,да помогне ,без да се натрапва -невероятна!Какво мислите ? Що се отнася до "облака" и аз съм в групата нищо ,че го изгледах

# 243
  • София
И аз гледах части от Облака, но за сега ще ми дойдат в повече толкова много емоции! Ще чакам до лятото!

# 244
  • В Града на Липите
lusia, убедена съм, че има хора като нея. Макар образът й да е идеализиран, съм сигурна, че такива хора съществуват.

Круела, честита ти нова премяна.
Скрит текст:
Тази сцена с превод е още по-силна. Това му каза тогава:
”Моят живот се разби на парчета, опетнен е, хвърлен в калта... Отне ми мечтите, уби чувствата ми, почерни ми живота... Вътре в мен сега е тъмно! Открадна ми цветовете... Всичко ми взе... Отне всичко красиво, което имаше вътре в мен и остави само омраза. Ти си най-големият ми враг”.
А сега му казва - Обичам те, искам да остареем заедно.
Но все пак мина година и половина докато й върне цветовете.

# 245
hrissi_sz, веднага след сцената с лодката си пуснах любимата от 71 епизод - когато Фатмагюл говори с Мерием за чувствата си. Невероятна е там Берен!  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрих си куфарите, че много се гъбаркаха с тях.

# 246
  • В Града на Липите
hrissi_sz, веднага след сцената с лодката си пуснах любимата от 71 епизод - когато Фатмагюл говори с Мерием за чувствата си. Невероятна е там Берен!  Heart Eyes

И двамата са невероятни от 1-ви епизод та и до сега. Пресъздадоха ни такава палитра от чувства, че няма накъде повече. Картината не можеше да бъде нито по-въздействаща нито по-хубава.

Скрит текст:
Сега ще се гъбаркаме с дикУлтету.  Grinning Да не си почнала да репетираш чалъмите на Муки

# 247
Код:
Колкото повече напредва сериала ,толкова повече мечтая да си имам една абла Мерием,какъв образ само каква душа носи тази жена ! То ясно К. и Ф. ме завладяха с харизмата си,но си мисля ако не беше каката ,как щеше да изглежда всичко. Дали в живота съществуват хора като нея ,питам се и..... трудно си го представям ,харесах я от първия миг ,всеки във филма претърпява някаква промяна ,някакво развитие ,а тя.... винаги добронамерена ,готова да изслуша ,да помогне ,без да се натрапва -невероятна!Какво мислите ?
lusia,взе ми думите от устата.Без нея нищо нямаше да е същото.Много пъти съм си мислила,че тя върши по-добра работа от терапевтката-с нея всички споделят най-съкровените си мисли,защото е интелигентна,тактична и изключително добронамерена.Не случайно Фахретин каза,че тя е най-доброто,което се е случило  на сина му и подаръкът,който му прави е безценен,а Кадир като пое делото и се възхищаваше,че тя е късмета на Фатмагюл и нейното спасение (цитирам по памет).Аз искрено и се възхищавам и някакси много ми се иска да има повече хора като нея в реалния живот.

# 248
  • София
Лусия, вярвай има такива хора като кака Мериам. Моята свекърва, която за съжаление вече не е жива, но беше точно такъв човек. Тя ме прие като дъщеря и докато беше жива, тя беше моята майка. Винаги е заставала зад мен, помагала ми е докато учех задочно. После когато се разболя, аз я посещавах в болницата всеки ден и ми беше непонятно защо лекарите и другите болни се учудваха като разбираха, че съм снаха, а не дъщеря? Аз постъпвах така, защото я обичах заради нейната доброта, заради нейната всеотдайност. И не мога да Ви опиша каква мъка изживях след като си отиде от този свят...
И сега имам около себе си много добри хора, включително Овена... Така че, има добри хора и е късмет да ги срещнеш в живота си, а аз съм късметлия. Естествено срещала съм и много лоши хора, обикновено колеги, но както каза едно от момичетата, просто ги подминавам.
Приятелите си можеш да подбираш, но колегите не можеш и затова единствения начин да се съхраниш е да не обръщаш внимание, да не търсиш отмъщение и така ще си живееш по-добре.
Така виждам и филма, който ни е завладял. ФГ има късмет, че след всичко това, което изживя, срещна Керим и кака Мериам, които с любов и търпение успяха да я излекуват от раните й. Не ми се мисли, ако не бяха те, какво щеше да се случи с ФГ?

# 249
Кадир
Код:
Нещо не ми се получи цитатът  Embarassed					

# 250
В руския форум сега чета слух, че след Fatmagul`un Sucu Ne Енгин Акюрек влизал в казарма.  Thinking #Crazy Shocked Ако е вярно, би било голяма глупост. Няма да е голямо постижение за турската армия, но определено ще си е голяма загуба за турското кино.  Peace

Скрит текст:
Сега ще се гъбаркаме с дикУлтету.  Grinning Да не си почнала да репетираш чалъмите на Муки

Скрит текст:
А аз защо изчетох всичките чалъми на госпожата?!  bombs

# 251

Скрит текст:
Скрих си куфарите, че много се гъбаркаха с тях.

Крюелка,да не си решила пак да пробваш оня чалъм на Фатма с отмятането на косата Wink

# 252
В Турция излезе нов закон,в който разрешават такива като него да заплатят голяма сума т.е. да се откупят и да служат много кратко Peace Там като Енгин са много в техните среди,които са отлагали поради ангажименти Peace

# 253
Приятели моля ви кажете кога бъде качен епизода с превод

# 254
Лусия, Hug Hug Hug  ела при мен!Винаги съм се старала да бъда в живота си като Мерием и повечето хора около мен ме възприемат така.То не е кой знае какво изкуство да бъдеш като нея,на човек му идва отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт