Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 106

• 41 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • СТАНДАРТНО.
Ленчето да не му би шута на Халю?

Едва ли. Тя сега има нужда от кошче за душевни отпадъци. Просто иска да разбере кво е станало, окадар  Mr. Green

# 721
това с обратното броене при рекламите много ме радва, защо и тук не го въведат Grinning

# 722
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Фериде пита Али дали иска да не ходят на погребението. Али казва, че няма начин, бил му като син дрън дрън ще вървят. Хайде.

Халю идва росен росен и узнава за участта Танерова.

Фериде пита Халю в колата защо е дошъл, по какъв въпрос. Той казва, че във връзка със Селим. Нещо бате го прекъсна.

При Лейла тече " На прощаване". Ей, чак пък сълзи... Байрактаров, много те моля! Нали сме си говорили да се държиш човешки.

Лейла оставила бележка на Айлин, моли я за нова среща. Пак ще си разказват...

Халю пита Фериде как е батко му. Фери мимоходом му разказва подробности от случката.
Пита го също как са с Айлин. Той отвръща, че Айлин не е добре.

Комисар Ергюн не се напънах да му вниквам в словата. Само накрая рече на Али да се пази или грижи за себе си (както ви харесва)

Халю: Бате, да си вървим лека полека.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 22:06 от lacunababe

# 723
  • СТАНДАРТНО.
 Лейла оставила бележка на Ленчето, че иска да поговорят, пише в кой хотел е. Да се видят, ако Убавта Лена иска.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 22:08 от късметчето

# 724
Двете дружно ще точат лиги по Жеко- въх! Joy, ще ме разплаче Байрактаров  Mr. Green

# 725
Здравейте, изгледах сериите и филма много ми харесва. Благодаря за бързите преводи. До сега само ви четях, но вече и ще пиша Simple Smile

# 726
  • СТАНДАРТНО.
Айлин иска от Лейла да й разкаже как и къде са ес запознали със Селим. Мазохистка!
Али винаги изненадан! Вечната му реакция е "Какво говориш, сине?"  и после дран-дран-дран се кара  ooooh! Пак се хвана за това, че ако намерят Лейла, ще намерят и Селим. Халил дали ще му каже, че и тя не знае къде е Жеко?  Thinking

# 727
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ива, добре дошла  Hug

Айлин върна Лейла в първи клас. Сега си разказват за плочата - сега ако я изпита и на химна  Joy ще падна.
Айлин първо я попита - Откъде се познавате със Селим? И оназ започна разказа.

През това време Халю повтаря същата песен пред батко си. Бате като редови полицай се прави на ангажиран с проблема и леко нервиран на малкото си братче.

Айлин : Влюби се в семеен мъж!!!!!

Лейла: Мчи, не знаех, како Айлин.  Лейла даже разказва за отношенията си с Маджид.
Умолява я да й повярва. Въобще тече много задушевен разговор, а през това време две чужди жени се чудят какво да правят с Мехди.
А, даже си гостуват, браво!

# 728
iva popovska, добре си дошла!

# 729
  • СТАНДАРТНО.
 Айде клуб "Прелъстени и изоставени"  Joy

# 730
Айде, нанесе се Joy

# 731
  • СТАНДАРТНО.
 Чакаме кучето с Асъм бей  Joy и Лейла да се хваща вече да прави омлет  Laughing
Айлин май каза на Лейла, че тя трябва да върне бащата на Йомер, а Лейла я попита как ще стане това.
 Мехди в сиропиталище ще го заведат?  Confused

# 732
 Joy Joy Joy
Съдружници по неволя  Joy, Жеко има да го сърбят ушите  Joy

# 733
Айлин два пъти я хващам Grinning с един поглед, дето преди не съм го забелязвала

# 734
  • СТАНДАРТНО.
  Joy Joy Joy
Съдружници по неволя  Joy, Жеко има да го сърбят ушите  Joy

За Жеко не знам, ама на бате Али ще станата магарешки да ги подръпва от мислене, кат види таз ташак ситуация.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт