Неа Врасна - Гърция

• 196 581
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Някой посети ли вече Неа Врасна през тази година? Интересува ме има ли камъни по плажа и температурата на водата, моля за информация!
Ако подскажете и някое добро ресторантче в района, ще е страхотно Simple Smile

# 706
Плажът на Неа Врасна става страшно дълбок след третата крачка, може би около метър и половина. Не го препоръчвам, особено ако сте с деца! Naughty

# 707
но пък ставрос е наблизо там плажа е супер

# 708
Да, там е точно обратното наистина. Peace

# 709
като карате посока олимпиада след кея на ставрос почва хубавият плаж

# 710
  • Самоков
А колко горе-долу е разстоянието до хубавия плаж? Направих резервация за Неа Врасна и сега като прочетох отзивите за плажа, направо се ядосах.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 18:26 от nelly_d

# 711
  • Велико Търново
Миналото лято бяхме в Паралия Врасна и ходихме на плаж след Ставрос, мисля първия плаж беше, казва се Ble, със сини знамена. Има сянка за паркиране на колите под дърветата, а водата не е дълбока до брега. Е, има камъчета по брега, но с аква обувки няма никакъв проблем.На около 10мин. с кола от Паралия Врасна.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 18:15 от DanielaPD

# 712
Здравейте, през юли мислим да отидем до Врасна за 4 нощувки, с дете на година и половина и куче сме, което доста стеснява възможностите за избор. Исках някое хотелче възможно най-близо до плажа, за да не ходим с кола.
Чудя се между: Pension Pfaffenhofen (https://www.booking.com/hotel/gr/pension-pfaffenhofen.bg.html?ai … l&#map_closed), за който не открих мнения в темата, но то е в Паралия Врасна (ако не бъркам), а там май не е толкова уредено. В Неа Врасна има места в Big Dino Galini, но не разбрах дали има шезлонги на този плаж. Другият, който ми излезе е в Аспровалта и е с хубава оценка е този: https://www.booking.com/hotel/gr/pension-delfini.bg.html?aid=318 … 1&#map_closed. Някой ако има мнение за последния, по-специално дали има шезлонги на плажа и дали е по-лош в сравнение с останалите в района. Аз искам хем да сме до морето, хем да сме близо до центъра, да има детски площадки или някакви забаления за малкото, хем да приемат кучета и да не е тъпканица. В голям очудене съм,а времето минава и местата остават все по-малко. Помагайте  Simple Smile

# 713
А колко горе-долу е разстоянието до хубавия плаж? Направих резервация за Неа Врасна и сега като прочетох отзивите за плажа, направо се ядосах.
Не се настройвай предварително... И ние малко изтръпнахме от всичко, което прочетохме, но почивката беше страхотна - а бяхме с три малки деца на 2, 3 и 6 г. Не сме ходили на друг плаж - ползвахме шезлонгите, които се предлагаха на ивицата на самата Неа Врасна. Става бързо дълбоко, но децата играеха на плиткото и много се забавляваха. Пожелавам ви една прекрасна почивка - ние сме очаровани от мястото, от хората, от отношението, дано и вие се заредите с положителни емоции! grinning039

# 714
  • Самоков
vickito, напълно съм съгласна с теб. Бях малко предубедена заради прочетеното тук, но когато отидохме там, нещата се оказаха много по-хубави отколкото си ги представях. Това място също има своя чар. Ние бяхме с две деца на 6г. и на 11г. изкарахме си чудесно.

# 715
vickito, напълно съм съгласна с теб. Бях малко предубедена заради прочетеното тук, но когато отидохме там, нещата се оказаха много по-хубави отколкото си ги представях. Това място също има своя чар. Ние бяхме с две деца на 6г. и на 11г. изкарахме си чудесно.

от 2009г ходим в гърция врасна -аспровалта-ставрос все още ни харесват

# 716

Как няма да ви харесват като не ходите другаде на по хубави места

# 717

Как няма да ви харесват като не ходите другаде на по хубави места
,

ти пък знеш къде сме ходили сигурно
си голям експерт

# 718
Вие сами си казахте 8 години все там.що се сърдите?

# 719
  • Sofia
И на мен много ми се ходи по  по-красиви места в Гърция,но не мога да пътувам повече от 2-3ч.,затова и все сме в този район или около Солун Sad

Общи условия

Активация на акаунт