Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 386
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
  • Deutschland
 Дарил, пишат се два пъти в годината. 23ти декември и 23ти юни. Аз го написах така сякаш пиша писмо на приятел, макар не знам дали е редно. Взех лист хартия и започнах с обещанията първо. Обещах да науча друг чужд език и да ходя редовно на църква, ако те ми изпълнят еди какво си..обещавам това, което мога да изпълня. После го метнах в една камина и то стана на пепел, писмото де. Това е моят вариант. Ако някоя друга фея има нещо да допълни или да ме поправи, моля.

# 376
  • Deutschland
Извинете за несвързаното на моменти писане, но четох темата за приятелката на мама на Сани и съм ужасно депресирана.

# 377
  • Под кленовите дървета
Шъ го изям тоз Вованчо бееее! Лягам аз с детето към 14 и към 15 почва една бормашина и едно стържене, детето се размрънква. Обещах му ябълка ако детето спи поне час, а тия идиоти се спрат. Спахме до 16:30 Mr. Green

# 378
Благодаря mijjjka! Desss Hug

# 379
jasmin_veni , благодаря ти, че ме вдъхнови да се разбера с Вован сега да извърши едно менеугодно дело, пък аз отивам да му направя нещо много вкусноооооооооооооооо  Hug

# 380
  • Deutschland
А Вован дали превъзпитава зли проекто свекърви?

# 381
  • Под кленовите дървета
А Вован дали превъзпитава зли проекто свекърви?

Според мен тц, действа за моментни състояния. Преди време му звъннах да даде едно рамо за работа, която исках да почна, ама нъцкииии Laughing Обаче за моментни проблеми е страаахооотееен Mr. Green

# 382
# 383
  • Deutschland
Жасмин, Лени БЛАГОДАРЯ!

# 384
Lenny_Pld ॐ (With love), много хубаво бе мила , ама аз трябва по един час сутрин и вечер да го правя това упражнение , съсредоточавайки се върху всеки един човек поотделно . Доста са злобарите  #Cussing out

Става ли да си ги представя като наредени на една обща снимка и така да казвам думичките ??? Rolling Eyes

А относно Вован - давала съм му поръчения за деня , а ги изпълнява на другият или по- другият ден . Явно съм го затруднила  newsm78
 Ако направи едно нещо /само аз си знам кое и всички останали, които ме познават се досещат Joy / - дала съм му дума , че ще му направя паметник на вилното ни  място . / да се посмеете малко / Joy

# 385
  • Universe
Lenny_Pld ॐ (With love), много хубаво бе мила , ама аз трябва по един час сутрин и вечер да го правя това упражнение , съсредоточавайки се върху всеки един човек поотделно . Доста са злобарите  #Cussing out

Става ли да си ги представя като наредени на една обща снимка и така да казвам думичките ??? Rolling Eyes

Пробвай Joy hahaha

# 386
  • на брега на морето
Клемче, в ТЕС има т.н.  Лавинен ефект. Това означава, че когато чистиш нещо, покрай него неусетно се изчистват и други неща, защото обикновено има връзки между тях (ние не ги забелязваме). Идеята ми е да опиташ да чистиш за един човек, много е възможно и другите да бъдат повлияни благоприятно за теб.

# 387
  • I want it all and I want it now.
Lenny_Pld ॐ (With love)  bouquet Какво стана с Клонка? Изчезна .

Човешка мъдрост
Никой не може да се върне в миналото и да промени своя старт. Но всеки може да стартира сега и да промени своя финал.

Разочарованията, подобно на неравностите по пътя, малко забавят твоето движение, но след тях ти получаваш удоволствие от гладкия път. Не пътувай прекалено дълго по грапавини. Напредвай.

Ако си потиснат от това, че не си получил желаното, съвземи се и бъди щастлив, защото това, което ще получиш със сигурност е нещо по-хубаво.

Когато нещо ти се случва, хубаво или лошо, обмисли какво би могло да означава това.

Събитията в живота ти имат едно особено предназначение – да те научат как да се смееш повече или да не плачеш толкова горчиво.

Ти не можеш да накараш някой да те обича. Всичко, което можеш да направиш е да бъдеш човек, който заслужава да бъде обичан. Останалото зависи от другите – нека те оценят колко струваш.

Мярка за любовта е безграничната любов.

В живота се среща редкият шанс, когато човекът, когото ти обичаш, те обича в отговор. Щом ти се предостави този шанс, не го изпускай. По-добре да загубиш своята гордост заради любимия човек, отколкото да загубиш любимия човек заради гордостта си.

Ние губим толкова много време да търсим точния обект на нашата любов или да търсим вината в този, когото вече не обичаме, докато би си струвало да използваме това време за усъвършенстване на любовта, която даваме.

Не изоставяй старите приятели, никога няма да намериш някой, който да ги замени. Дружбата е като виното – колкото е по-стара, толкова е по-добра.

Източникhttp://motivirai.me/733/tchoveshka-madrost/

# 388
Не винаги всичко зависи от теб, има безброй много ситуации, в които трябва да се примириш и да се оставиш на течението, просто защото няма друг начин.
Преди бях много борбена, надъхана, нетърпелива, имах желание всичко да става по моя начин и на момента, но в един ден живота ми удари такава плесница, че още се възстановявам от удара и вече не искам всичко, на всяка цена и веднага.
Знам, че един ден нещата ще се подредят, но явно още имам да уча и да осъзнавам грешките си.
[/quote]

И аз така, също като теб, почти година се оправям след плесницата с вашата помощ  bouquetИмам много да уча и чета /дори обмислям да си купя ел.четец/, но най-важното е че неща, които исках се сбъдват.С много вяра, надежда и любов зная, ще се подредят нещата Hug

# 389
  • София
Здравейте,
моя много добра приятелка има нужда от помощ, трябва да досъбере още 100лв за да обжалва дело(трябва да вземе 3 от децата си, защото сега са настанени в институции), срока е до утре Cry

Помагайте, моля ви......
Вовата дали ще помогне.... newsm78

Писах ти ЛС.
Искам да помогна с малка сума, която мога да пратя "експрес" по пощата. Пусни тук адреса, ако момичетата могат да отделят по малко- ще успеем!

Общи условия

Активация на акаунт