139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 42 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Беше ми жал да го хвърлям и си сипах в една паничка да хапна. Има още останало в тенджерата, кажи кога хвърля.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:41 от Цонна

# 376
 Хвърляй само като му дойде времето. Ще почакам.

# 377
So what? пак нямаше нищо за ядене и подядох нахута. Що не вземеш сама да си свариш боб и да си го хвърляш? Mr. Green

Ще стане, бре, само малко време им дай. Laughing

# 378
  • У дома
Мис Нели е страхотна булка, много лъчезарно семейство! Пожелавам много, много щастие!

Малките феички са прекрасни, веднъж и аз да хвана снимки тук!

Днес си получих подаръка за мадърс дей, благодарение на Феята! Голямо благодаря за стимула. Първо обръщане с главата надолу на тази люлка и котака дойде да ми се гали в лицето. Кеф!!!

# 379
So what? пак нямаше нищо за ядене и подядох нахута. Що не вземеш сама да си свариш боб и да си го хвърляш? Mr. Green

hrana ne hvurliam :)a bob, nahut i leshta hi4 Simple Smile kredora ne raboti Thinking
Atlanta, 4estito Heart Eyes

# 380
Днес си получих подаръка за мадърс дей, благодарение на Феята! Голямо благодаря за стимула. Първо обръщане с главата надолу на тази люлка и котака дойде да ми се гали в лицето. Кеф!!!
Еее, супер! Да ти носи много душевна хармония и физическо здраве!

Аз, като се опашкуля в хамака и си мисля, че сигурно така съм се чувствала в утробата на майка ми. Няма такъв релакс.

Видя ли силовите упражнения? Питай, ако имаш въпроси.

# 381
Аз пак с въпрос извън темата идвам. На тези които са бременеели в УСА, били ли са им ваксини за тетанус и дифтерит? Защото на мен ми биха за медицинското...аз много се възмущавах, но лекарят ми каза че и без това щели да ми ги бият заради бременността и ми даде бележка, която да покажа, за да не ми ги бият пак. И тук тия дни с когото и да коментирам от България за тия ваксини изпада в шок, че изобщо си позволяват да бият каквото и да било на бременна...  Rolling Eyes

Доколкото разбирам наистина имало 30-дневен срок за подаване на документите след сключване на брак. Не знам после какво точно се случва де.

Защо брояча на подписа ми не се мести на другото бебе вече? newsm78 Докога да го чакам?  Laughing

# 382
На тези които са бременеели в УСА, били ли са им ваксини за тетанус и дифтерит?

Не. Само ми предложиха.

и без това щели да ми ги бият заради бременността

Аман бе...  ooooh! Не в вярно. Можеш да я откажеш. С други думи - прецакал те е. Особено ако имаш бита такава в последните 10 години.

# 383
Ами последно каквото и да било ми е бито даже сигурно преди гимназията... Уфффф, ужасни са... Crossing Arms

# 384
А защо питаш след свършен факт, питам аз? Rolling Eyes Като ходи на преглед трябваше да се консултираш тук. Сега една студена вода.

Аз като бях бременна едната сестра толкова настояваше да ми бие противогрипна ваксина и аз толкова се дърпах, докато един ден ми писна да се занимавам с нея и и казах, че съм си била ваксината. Ама при друг доктор, не при гинеколога. Laughing Като започнат да се грижат за здравето ми, чак ми писва.

# 385
  • Boston, MA
За какво медицинско, какви ваксини? Никой нищо не ми е предлагал или слагал (освен противогрипна).

Преди време разчепквахте background education checks, я ме светнете кои фирми ги извършват, щото по мое време се обаждаха по телефона на университета.

# 386
# 387
  • Boston, MA
А, за ИНС и аз поех поне три ваксини, да. Но нямах картон да докажа нищо.

Не изпадай в шок, не бих се водила по това какво мислят в България за ваксините. За следващия път да си знаеш, че принципно всичко можеш да откажеш. Няма да влизам в дебата трябва ли или не.

# 388
  • USA
Мен за ИНС искаха да ме лекуват от туберколоза  Laughing след положително манту и рентгенова снимка, която показа, че нямам туберколоза. Ама, така за всеки случай.  Mr. Green

# 389
  • The QC to be!!!
Бубка  wes минах през тях и съм доволна. Агент-ката на скоро и тя ги препоръча.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт