139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 42 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Знаеш ли колко пъти драсках и трих докато стигна точно до тези въпроси... Laughing

# 421
  • Boston, MA
Аталанта, а твоята натуропатка няма ли предложение кой да поеме грижата за теб?

ЕР е още по-скъпо. Не разбирам какво казва Клер, дори и без застраховка и семеен доктор, пак изследванията се назначават от някого.

Цонне, кажи как ти пие кръвта Стефани? Какви азиатски тайни ти открива?

# 422
Не бре, Стефани е сладурка. Ходих за урина, лично на мен не ми е пила кръвта.  Каквато е поръчката, тя това прави. К'ви тайни да ми разкрие, тя едвам, едвам говори английски, ама те разбрахме се за розичките и положителното им влияние върху кожата. Другите тайни срещу пари. Grinning

# 423
Сиатълки, развявахте ли трибагреници по повод гостуването на Плевнелиев?

# 424
  • У дома
Е, не е страшно, 25 е, ама защо да ги дам там, като мога за тях да си взема шишенце арган ойл или нещо друго по-полезно. И без това на работа колежките само ми подпиват добавките  Grinning

# 425
Aтланта, плати си $25 и да ти е мирна главата.
Дори и в БГ да си пуснеш кръвни и да има референт-ни стойности, какво правиш, ако нещо е по- ниско или по- високо? Аз не бих и не съм го правила, тъй като макар и завишена или по- ниска стойност може да е повлияно от друго, което САМО един лекар може да каже дали е ОК или не. Съвсем пресен пример е баща ми. Отиде на контролен преглед, захарта му беше завишена и майка ми скочи веднага и- спираш двете парчета шоколад дето хапваш от време на време  Laughing. Да де, но доктора му каза, че е от едно от лекарствата, които е изписал наскоро и че след като ги спре всичко ще влезе в норма. Така и стана.

Бенс, много си права  Peace. След дълго търсене, мисля, че намерих моя зъболекар Simple Smile

Петък е, соу уат да подготви бара  cheers

# 426
Фея, много красиви деца
Мис Нели, щастлив семеен живот.
Цоне,Цоне, голям смях с теб. Изяде нахута, сега с какво ще гледаш Rolling Eyes
Со уат, за мен кафе, аз утре съм на работа Twisted Evil

# 427
  • USA
Цоне, напиши на китайски как се казва чаят и ние да потърсим.  Laughing

Аз се прибрах от Хюстънско. Със Со уат случайно се видяхме в един бар  Mr. Green и искам да ви кажа, че е толкова готина на живо, колкото и като форумско присъствие.

# 428
Цоне, напиши на китайски как се казва чаят и ние да потърсим.  Laughing

Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/7222272192/in/photostream/lightbox/

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 20:06 от Цонна

# 429
 Какви кафета в петък? Мохито и мимоза предлага моя бар.
е
Winx, да се обадис следвастия път, за туржествено посрест Heart Eyesане

# 430
So what, хубав бар, ама утре някой все ще трябва да стане в 5 и да ходи на работа Laughing
Работим , работим по въпроса събота и неделя , да са почивни дни и в нашето семейство Wink

# 431
 Стом е такава рaботата за теб детско сампанско.

# 432
Преписахте ли рецептата? Laughing

Обицам гръцки. Peace Laughing

# 433
обицам да обицас! Ясу! Опа!

# 434
  • WA, USA
Аз ще си сипя една мастика по случая Laughing Весел уикенд на малки и големи!

Общи условия

Активация на акаунт