ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 319
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Проблема е че не можеш да осъдиш РЗИ за разноските за адвокат, като спечелиш и така е по закон.

Явно идеята е да не се пънеш да обжалваш суми от по 50-100 лева, след като адвокатския хонорар е повече, а да си плащаш актовете...  Twisted Evil

XVisible, не е нужно да ми обясняваш кой от коя страна е и кой как се лекува... Това, което си написал не е вярно и заблуждава... Точно заради преводите на филми/книги/клипове хората ти вярват, а ти волно или неволни ги заблуждаваш... Утре те ще те цитират някъде и неволно ще заблудят още хора... Вместо да ми се обясняваш, прочети какво наистина е написано и го осмисли... Ако имаш въпроси - питай... Не е срамно да не знаеш нещо...

# 226
Пак казвам и за последно - изграждането на антитела никого не е давало защита от заболяване. В случая не потъвам в конкретно заболяване, а супер безумието на лекарите наречено антитела за предпазване от какво ли не.

# 227
  • Варна
Проблема е че не можеш да осъдиш РЗИ за разноските за адвокат, като спечелиш и така е по закон.

Явно идеята е да не се пънеш да обжалваш суми от по 50-100 лева, след като адвокатския хонорар е повече, а да си плащаш актовете...  Twisted Evil

Stelt77, не може да е това идеята. Не може да е, защото затова има възможност на гражданина да се защити от произвол,  като обжалва постановленията, не може да има двоен стандарт. По скоро е остатък от онова време, когато гражданинът е бил никой, а държавата-партия е била над него. Идеята е всъщност, че държавата е непогрешима и не може да упражнява произвол над гражданите, а е винаги справедлива. Но пък всеки гражданин може да се яви в съда без адвокат.
Но си права, че затова нещата са оставени така, за да бъдат обезкуражени гражданите да се защитават, макар че никой никога няма да си признае това. 
Докато уча право започнах да научавам разни неща и започнах да намествам пъзела и нещата никак не ми харесват. Като завърша амбицията ми ще е да осъдя държавата за разноски и да помагам на хората да се явяват в съда без адвокат.

# 228
Малко update на мои проекти - имам устна уговорка за превод на две книги:

1. Vaccine A: The Covert Government Experiment That's Killing Our Soldiers--and Why GI's Are Only the First Victims
2. Evidence of Harm: Mercury in Vaccines and the Autism Epidemic: A Medical Controversy

Благодарности летят към Снежана Алексиева!

Съвсем скоро ще имам и последните 30 мин на Lethal Injection, а след това започвам други. Тежко им на всички защитаващи ваксини Wink

# 229

Stelt77, не може да е това идеята. Не може да е, защото затова има възможност на гражданина да се защити от произвол,  като обжалва постановленията, не може да има двоен стандарт. По скоро е остатък от онова време, когато гражданинът е бил никой, а държавата-партия е била над него. Идеята е всъщност, че държавата е непогрешима и не може да упражнява произвол над гражданите, а е винаги справедлива. Но пък всеки гражданин може да се яви в съда без адвокат.
Но си права, че затова нещата са оставени така, за да бъдат обезкуражени гражданите да се защитават, макар че никой никога няма да си признае това. 
Докато уча право започнах да научавам разни неща и започнах да намествам пъзела и нещата никак не ми харесват. Като завърша амбицията ми ще е да осъдя държавата за разноски и да помагам на хората да се явяват в съда без адвокат.

Около бунтовете срещу новия Закон за детето четох, че социалните служби вече работели по него... Нищо че не е приет, имали заповеди там или квото им спускат... Така работят институциите в България... Работят по заповед/нареждане, не им пука че нещо е противозаконно... Казвали са ми, че законите, международните адм. актове и Конституцията при тях не важи, защото те имат такава и такава заповед, а аз да се жалвам в съда...

# 230
А защо РЗИ не могат да платят разходите по делото?

# 231
# 232
  • Варна
А защо РЗИ не могат да платят разходите по делото?

Не че не могат, но като ответник не им се налага, а по закон съдът не може да ги осъди да платят разходите на другата страна когато загубят делото.

Stelt77, това, което казваш звучи стряскащо. Обаче все пак си мисля, че нашите институции имат страх от съда и особено от Европейския. За разлика от други. Бях чела една шведска адвокатка, която води дела срещу социалните в Швеция. Спечелила е делата в Европейския съд, обаче на социалните не им пука, децата не са върнати. Не мисля че тук може да стане така.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 21:10 от araxna

# 233
Моя позната вече ходи да се обяснява пред социалните защо не слага ваксини. И аз много се учудих, но реших, че е нещо различно от новия закон, пък то какво било  Tired

# 234
а някой практикува ли лечение с хомеопатия, веднага след слагане на ваксина, за да я изкара един вид? какъв е риска?

# 235
chugra, хомеопатията не е панацея, която лекува всичко. Когато родител стигне до идеята, че освен излишна и вредна, вакината може да доведе до нобратими тежки реакции, решението е окончателно.

И понеже въпросът ти е доста размит и евнтуално може да имаш предвид как хомеопатията може да се ползва вместо ваксина - няма такова лекарство. Simple Smile Принципите и законите на хомеопатията са други. Питай в хомеопатичната тема.

# 236
Мисля, че пита, ако даде хомеопатия, дали ще намали евентуалните последствия.

# 237
Аз разбирам въпроса -
как да боднем ваксината и да спазим "закона", а после да я "източим" от тялото с хомеопатия!

# 238
Аз разбирам въпроса -
как да боднем ваксината и да спазим "закона", а после да я "източим" от тялото с хомеопатия!

да, точно. има ли пробвали? виждам, че от време на време тук пишат и хомеопати - бих искала да чуя и тяхното мнение.

# 239
Ясно е - хомеопатия може да помогне на тялото в борбата против невротоксините във ваксините, но не може с магическа пръчка да изчисти живак, алуминий, формалдехид, феноксиетанол, сквалин и какво ли още не в тях...

Аз пък вчера си подарих нов хостинг на сайта с uptime 99.98%
Ще минат ~5-6 дни до пълен трансфер, но чакането си заслужава Wink

Общи условия

Активация на акаунт