Отговори
# 15
Запис и от мен!
Благодаря Мира за новата темичка  Hug !!!
nanni1 и аз съм ги пила всичките тези лекарства,не се притеснявай.
УСПЕХ момичета!!!

# 16
# 17
nanni1, след като при теб има особеност относно естрадиола, се свържи с лекар и попитай дали е редно да пиеш Естрофем в този случай. Например опитай на спешния телефон - там почти винаги отговаря лекар. Успех!

# 18
Само да кажа, че вчера ми преместиха часа за Стаменов от 31.05 на 04.06. Няма да е на работа.

# 19
Здравейте и от мен в новата тема.Пожелавам само хубави новини в нея,повече усмивки и позитивно мислене...ако е възможно повече Grinning

# 20
  • София
На всички ли изписват достинекс или само при завишен пролактин? Аз съм го пила преди няколко години в продължение на 2 години и ми стана любопитно.

# 21
  • София
Не изписват на всички достинекс.

# 22
Мира,  love001 , благодаря за темата...

# 23
Момичета искам да попитам ако ИКСИ на естествен цикъл е успешно пак ли се бие прегнил?

# 24
Това зависи от конкретния случай.

# 25
  • София
  tiptoe

# 26
Момичета искам да попитам ако ИКСИ на естествен цикъл е успешно пак ли се бие прегнил?
etta, какво имаш предвид? След положителен тест ли?

И аз да попитам като стана дума за прегнил, винаги съм се чудила. Задължително ли е на ЕЦ да се бие прегнил? Не могат ли да хванат яйцеклетката преди овулацията без прегнил?

# 27
Аз не съм много в час с тия неща, но онзи ден прочетох някъде в нета, че дори след трансфера при ИКСИ пак се биело Прегнил. Аз бях вчера на преглед и ми биха Овитреле поради липса на Прегнил и утре съм на пункция. И реших да си поръчам прегнил от Турция но тъй като се чудех за бройката та ви питах, за да се ориентирам.

# 28
Прегнила се слага за да може да се таймира овулацията и да доузрее яйцеклетката.Така лекарят може да назначи точния час за пункция.След слагането на Прегнил до 36часа настъпва овулацията,яйцеклетката обикновено я вадят на 32я час.Понякога яйцеклетката се пука по-рано,но това е нормално, все пак всички сме различни!

Успехи на всички ви Hug Hug Hug щом сте в тази клиника успеха е просто въпрос на време и търпение!

etaa,прегнила след трансфер не е задължителен,той е в зависимост от конкретния случай.Аз съм имала опити със и без прегнил след това.Последния път примерно нямах!Има и друго обаче: има Прегнил 5000 и 10000 и ако ти назначат случайно не можеш от сега да знаеш каква ще ти е дозата.Обикновено се слага на 2 пъти-на 7ми и 12 ден /до колкото си спомням/ newsm78

И тук в нашите аптеки съм го намирала на цена от 20лв. по-се ядва от Овитрела който е 80лв. #Crazy

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 22:50 от IRA2

# 29
Успехи на всички ви Hug Hug Hug щом сте в тази клиника успеха е просто въпрос на време и търпение!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт