Звездни компромати-138

• 77 872
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пак съм пропуснала, какъв успех на Кубрат Rolling Eyes?

# 271
# 272
  • вятър в маслините, вятър над хребета
наистина голям успех, мерси  bouquet

# 273
  • ...край Дунава
Аз пак съм пропуснала, какъв успех на Кубрат Rolling Eyes?

...и на 4-то място в света smile3501

# 274
И аз се зарадвах на победата на Кубрат,много искам да победи и Кличко,но последния е направо машина,стискам му палци все пак.

# 275
А, той има ли планирана среща с Кличко ?? Кога ?

# 276
До скоро се говореше ,че това му е мечтата ,после прочетох ,че ще има такава среща,обаче не запомних за кога е насрочена.Той много пъти подчертава ,че се подготвя за тази среща

# 277
Много се зарадвах за победата на Кубрат и аз! И ужасно ме е яд, че почти не го отразиха в медиите, за разбика от някой тъп "скандал" във футбола, примерно!
До скоро се говореше ,че това му е мечтата ,после прочетох ,че ще има такава среща,обаче не запомних за кога е насрочена.Той много пъти подчертава ,че се подготвя за тази среща

Дано го победи. Кличко наистина е машина, но пък за сметка на това, вече не е първа младост за този вид спорт.

И кво сега, Калканджиева развежда ли се?

# 278
Не съм чула слух за развод на Калканджиева  Thinking
То ако и тя се разведе, вече никоя няма да иска да става водеща в Съпругите  Crazy

# 279
Няма насрочена среща, надеждите са за следващата година. Много е добър Кубрат, както и брат му Тервел, той сега ще е на Олимпиадата, пожелавам им още по-големи успехи, много труд полагат, заслужават го.

# 280
  • в Кошера

И кво сега, Калканджиева развежда ли се?

А пА ти! Не думай, пак съм пропуснала клюките.  Mr. Green

# 281
abet,  Peace

Снимки от сватбеното им тържество:

http://www.vladibalevski.com/2012/05/06/iz/
Има един много хубав приятел Crazy Heart Eyes Това, че се е наредил за жартиера значи ли, че не е женен?

# 282
  • в Кошера
abet,  Peace

Снимки от сватбеното им тържество:

http://www.vladibalevski.com/2012/05/06/iz/
Има един много хубав приятел Crazy Heart Eyes Това, че се е наредил за жартиера значи ли, че не е женен?

На бас, че имаш предвид момъка с бялата ризка в средата.  Wink

# 283
Баш той Blush

# 284
  • София
Нищо не значи! Моят мъж например на всяка светба се подрежда до ергените и на два пъти е хващал жартиера.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт