Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 648
  • 375
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен.
Нямам възможност да прочета цялата тема, затова извинете, ако вече е обсъждано, но имам въпрос. Купих си и аз вече от цветните Пуфита, но ми се искаше и да мога да си избера цветовете. Гледах, гледах, и не видях начин да видя какви цветове има вътре в пакета. Даже и сега гледам, има само надпис 2 random designs in each pack, нали така? Може и аз да съм в грешка, да не би нещо да недоглеждам?
Ако е възможно за вбъдеще да са видни цветовете в пакетите, би било супер. Не че не ми хареса това, което ми се падна, те всички цветове са страхотни, но все пак.. Само идея  Peace Защото например следващия път като купувам, бих искала да са някой друг дизайн, за разнообразие.
Иначе ви поздравявам за страхотната идея. Аз и без това купувам само Пуфис, за мен това са най-добрите памперси. За лятото с цветните ще е супер, само по тениска и памперс, много сладко  Heart Eyes.

# 211
Гледах, гледах, и не видях начин да видя какви цветове има вътре в пакета. Даже и сега гледам, има само надпис 2 random designs in each pack, нали така? Може и аз да съм в грешка, да не би нещо да недоглеждам?

Здравейте!
Както и Вие сте посочили, всеки пакет предлага дизайни, подбрани на произволен принцип, за да можете да се възползвате пълноценно от всички разцветки!

С уважение,
екипът на Pufies

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 14:20 от Pufies Fashion Collection

# 212
Модата при бебетата е да отговаря на суетата на майките.Едва ли някое бебче се интересува с какво е облечено,по важно му е да не му стяга и да му е мекичко и удобничко.Това не означва ,че дрешките не трябва да са красиви,но пък може и да не са последен писък на модата.А идеята с цветните памперси е наистина интересна и оригинална,особенно сега когато идва лятото и бебчетата ще са по-разголени.Ще ги пробвам.

# 213
Благодаря за супер подаръка - ще ни е от изключителна полза - Благодаря на Пуфис и Бг Мама   bouquet
 Относно мострата на памперс която ни е изпратена - тя е изключително оригинална  Peace

# 214
Здравейте, ние използвахме най-различни пеленки,но най-доволни сме от пуфис,защото памукът не е само до половината както е при доста марки,а стига до края на пампеса.Аз не бях обърнала внимание ,но в болницата една акушерка много се чудеше ,защо всички купуват" памперс" пелени и ми показа като сравнихме най-различни марки ,че е важно да гледам до каде стига памукът ,защото има значение и за попиването.ТА ЗАТОВА НИЕ СМЕ СИ МНОГО ДОВОЛНИ ОТ ПУФИС и сме само на него!!!Сега ще опитаме и от новия дизайн Blush

# 215
  Да се включа и аз по темата Heart Eyes

Старая се при избора на дрешки за дъщеря ми да постигна следното: комфорт и естетическа наслада от съчетанието на цветове, материи и аксесоари. Доставя ми голямо удоволствие да купувам дрешки за малката госпожица, живот и здраве след няколко месеца ще преоткрия и момчешката мода Laughing
 Ще пробвам непременно новите пелени на Pufis - с това разнообразие на разцветки съм сигурна, че лятото ни ще е по- забавно и слънчево:)

# 216
Pufies, благодаря ви многоо!! Току-що получих наградата ни, но нашето гъзенце е прекалено мъничко още и за съжаление няма как да кача снимка. Пелените са СТРАХОТНИ! Нямам търпение бебо да порасне, за да се фукаме с тях. Точно в разгара на лятото Влади ще си се разхожда само по памперс! Благодаря ви отново и с нетърпение чакам други ваши новости в света на бебешката мода!

# 217
Ще пробвам непременно новите пелени на Pufis - с това разнообразие на разцветки съм сигурна, че лятото ни ще е по- забавно и слънчево:)

Точно в разгара на лятото Влади ще си се разхожда само по памперс! Благодаря ви отново и с нетърпение чакам други ваши новости в света на бебешката мода!

Ще се радваме да споделите снимки!

А защо играта на детската площадка да не се превърне в игра на цветове? Лесно е да направите Вашето бебе част от тази весела игра с новите ни цветни и модни пелени!

В кой от дизайните на Pufies Fashion Collection бихте искали да видите Вашето бебе?

С уважение,
екипът на Pufies

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 12:17 от Pufies Fashion Collection

# 218
На мен най-много ми харесват: Blooming Garden и Vintage Club Remix, въпреки че и в другите две серии има моделчета, които много ми допадат!

# 219
  • Berlin
Аз съм фен на Back to College, макар че малкият не носи роклички, под които да му се вижда пелената. Mr. Green Тъй че само ние ще си знаем какво има под панталончето.

# 220
Моят фаворит са Blooming Garden!  Heart Eyes

# 221
"Бебешка мода" - мисля че съществува... Навсякъде е пълно с магазини, реални и в нета, които предлагат от хубави по- хубави дрешки, при това в крак с модата и модните цветове за сезона! Страхотно е и изборът е труден Simple Smile Аз пазарувам от нета напоследък, най- вече от сайта на бебешки дрешки и алекса, много хубави модели както за момченцата така и за момиченцата. Гледам дрешките да са удобни, лесни за обличане и събличане, защото малкият ми син /6месеца/ много мрази когато го мъча, докато облечем нещо увъртяно....гледам  материята и разбира се цветовете да са шаренки и свежи. А когато избирам нещо за дъщеричката ми съм доста затруднена, защото всички роклички са красиви и ги искаме всичкитее Wink

# 222
  • София
Най-много ми харесват Back to College.И най-добре ще се връзват с дрехите на малкия Peace
Но и от другите колекции има модели, които ми допадат.

# 223
Най-много ми харесват Back to college, страхотни цветове  Peace.

# 224
Ние веднага "рушнахме" целия пакет, много са пъстри и веселяшки, но най-интересни са ни Back to College-чудесен дизайн на каретата!
Още веднъж поздравления за цветната идея и пъстрото лято, което ни очаква! :  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт