Отговори
# 270
Ясно е, че за Кузей важни в живота му са: Али, Джемре, Зейнеп, Хандан, Сами. За тях би се превърнал в убиец!

# 271
Ами разбира се , че ще излезе с Баръш , ще прекара една романтична вечер с него .
Никой с нищо не я притиска  Peace
Аз също не вярвам , че Баръш  крои някакво отмъщение срещу Кузей и Гюней , използвайки Джемре за целта .
Благодарение на Баръш , Гюней съвсем скоро ще се изправи лице в лице с Бурак .
Така че , какво време ще му остане на Гюней за Джемре , ами никакво  Mr. Green
А Кузей си е със Зейнеп , така че Баръш няма съперник с който да се бори .
А и той винаги се е държал като кавалер с нея ,
вярвам че ще остави Джемре сама да определи къде да е границата в отношенията им .
Ако беше някакъв долен сваляч , коцкар и използвач , досега да сме го видели подръка с много повече жени , отколкото е  реално .
Имал е дълга връзка с Венюс , нито веднъж не показаха да и е изневерявал или пък са  споменавали за подобно нещо. Освен , че бързо се отегчава от жените с които е , но да видим дали и от Джемре бързо ще се отегчи , тя все пак никак не е лесна .
Четири години без секс с Гюней , ами не е малко .
Ако се влюби истински в Джемре , ще се бори за нея , ако ли не , здраве да е  Hug
А що се касае до Ебру , щом позволява на Бану да е с Гюней , какво право има да държи сметка сега на Баръш за Джемре   Hug
Подкрепям тези разсъждения! Hug  bouquet

# 272
Ivana27  Hug радвам се, че споделяш мнението ми. Естествено, че за Кузей всички тези хора са много важни, той няма по- близки хора от тях, обича ги и ще направи всичко за тях без да се замисли. Но се надявам да се усети, че Фарат го предизвиква и да успее да се овладее и да не действа импулсивно както до сега. Дано се обади на Бекир и заедно с него да разпердушинят онзи мръсник. А фрагманите обикновено ни подвеждат, дайте да гледаме и ще видим какви са намеренията на Баръш. В този филм няма нищо случайно и забележката на Джан не беше просто ей така отправена. Това, че не са дали да се занася с разни жени не значи, че е света вода ненапита. Никак не му вярвам. С каква лекота се отърва от жената, за която щеше да се жени...На такива като него една гола красота няма да му стигне. Баръш не е като Бану, той е алчен и пресметлив - за какво му е Джемре? Колкото до г - жа Ебру, ако дъщеря и не беше луда, никога нямаше да се съгласи Гюней да и стане зет. Баръш е същия като майка си, а Бану прилича на Г-н Атила, той беше свестен човек и не го интересуваше, че Гюней е беден.

# 273

Благодаря на дтерзийска за снимките. Не може да се разбере причината, но бил ядосан на камерите. Две седмици трая доброто му настроение откакто се събра с Азра. Да не свърши театрото. newsm78

# 274
Ами разбира се , че ще излезе с Баръш , ще прекара една романтична вечер с него .
Никой с нищо не я притиска  Peace
Аз също не вярвам , че Баръш  крои някакво отмъщение срещу Кузей и Гюней , използвайки Джемре за целта .
Благодарение на Баръш , Гюней съвсем скоро ще се изправи лице в лице с Бурак .
Така че , какво време ще му остане на Гюней за Джемре , ами никакво  Mr. Green
А Кузей си е със Зейнеп , така че Баръш няма съперник с който да се бори .
А и той винаги се е държал като кавалер с нея ,
вярвам че ще остави Джемре сама да определи къде да е границата в отношенията им .
Ако беше някакъв долен сваляч , коцкар и използвач , досега да сме го видели подръка с много повече жени , отколкото е  реално .
Имал е дълга връзка с Венюс , нито веднъж не показаха да и е изневерявал или пък са  споменавали за подобно нещо. Освен , че бързо се отегчава от жените с които е , но да видим дали и от Джемре бързо ще се отегчи , тя все пак никак не е лесна .
Четири години без секс с Гюней , ами не е малко .
Ако се влюби истински в Джемре , ще се бори за нея , ако ли не , здраве да е  Hug
А що се касае до Ебру , щом позволява на Бану да е с Гюней , какво право има да държи сметка сега на Баръш за Джемре   Hug
Подкрепям тези разсъждения! Hug  bouquet

+ 1   bouquet

# 275
Момичета, погледнах малко от преведените епизоди. Чужденците питат Гюней за брат му, искат да се видят и с него, запомнили са го. К може да е без диплома, но вложи душа и сърце в тази работа, което се забелязва и оценява. Дали Гюней наистина не се страхува от конкуренция и затова да отстрани Кузей от бизнеса ? Тогава не ми се вярваше да е толкова подъл, но сега май така ще се окаже. М/у другото, с изключение на сцените в дома на Джемре , тази серия за първи път не ме изкушава да я гледам преведена. Ужасът, който трябва да преживее отново К ми идва в повече.
Както и в други турски филми, и тук се питам няма ли полиция, която да си свърши работата.
Но преди това, някай трябва да я информира. К има нужда от помощ, от добър адвокат, който да даде сигнал в полицията и да започнеразследване срещу Фърат.Ето че, когато Г го издаде на полицията, тя го арестува. Сега някой трябва да ги осведоми за ставащото със Симай, за гробовете и т.н.
Бекир е мафиот, може и да помогне, но пак всичко ще е извън закона. Не знам толкова ли са фаталисти тези хора, толкова ли не могат да разчитат на полицията си ?
Както и да е. Старата серия не ми се гледа, но новата чакам с огромен интерес.
Докоснаха ме тези сцени Д и Б, очаквам нещо хубаво, пък после каквото решат сценаристките.
Естествено, и в следващата серия, няма да забравим и за Фърат. Embarassed
Егати тормозът от този психопат !

# 276
Снимката е стара, но е хубава  Peace

# 277
Ама хубава двойка са с Азра. Дано изживяват и истинска любов, не само Къванч да я изживява във филмите Hug

# 278
Кралице  Heart Eyes благодаря, много са хубави тук с Азра! Аз пък с нетърпение чакам превода. Умирам от любопитство какво си говориха Хюсеин и Зейнеп, Гюлтен и Дж. разговорите в кръчмата и най- вече като и ревеше З. на рамото на Дж. какво каза.

# 279
Джемре също има право на опит да намери  щастие  Peace  .

И аз това казвам ! Peace Но, същото това право имат и Кузей и Зейнеп ! Peace

Не съм сигурна, обаче, че точно Баръш, ще е щастието за Джемре ! Вярно е, че той я харесва още от началото, но и тогава имаше нещо "мръснишко" в начина, по който я гледаше ! Изобщо нямма доверие на човек, който, докато баща му умира, търси начини да се облагодетелства от това ! А пък Ебру с такова спокойствие да приеме факта, че се среща с Джемре - нещата съвсем отиват на "конспирация" ! Mr. Green

# 280
Да ви поздравя с едно стихче, много подходящо за приятелството, което има между Али и Кузей !  Peace

По дяволите всеки би те пратил,
по ангелите - само аз ще мога.
Защото знам, че истински приятел
не се избира, а е дар от Бога.

Когато по течението бурно
в посока грешна ти се понесеш,
ще стана сал, да мога да те върна
с прегръдката на двете си ръце.

Повярвай ми,приятелю, аз мога
за името ти, заради честта,
с нозете боси да загасям огън,
дори когато близо е брегът.

Където и да си, ще бъда сянка,
до тебе неразделно ще вървя,
и във кръвта си се кълна, че няма
да те предам - за нищо на света!

автор Валентин Йорданов

# 281
Относно Джемре - мисля, че е доста качествен човек. Това, че се е заглеждала, имам в предвид първите серии на филма, в скъпи вещи - коя от нас не се заглежда, да си признае? Разбира се, че всяка жена се заглежда... Та нали затова сме жени.... Не виждам нищо лошо в товаа, стига това да не стане фикс - идея и да се продаваш заради това. Иначе - гледай си колкото си искаш....

Мисля, че ще остане вярна на чувствата си към Кузей, до края. Някои от вас го винят, че бил неориентиран ...

Е, как да бъде ориентиран като до скоро тя беше годеница на "милият" му брат. Какво трябваше да направи Кузей в онзи случай? Нищо, държа се много добре, човека. Разкошен е.

Ясно какви са неговите чувства, въпросът е как да се отпуши и да ги покаже, но и този момент ще дойде.
Дано сега само да излезе невредим от участъка... Не мога да разбера нито една реплика, ако няма преводи, за това ме извинете, че не съм запозната с 33 епизод.

Приятен ден на всички и весел празник!

Добре дошла при нас. Аз също мисля като теб. Ще дойде време и всички ще разберат кого обича Кузей. Само дано да не е късно! Колкото до Дж. не мога да я обвинявам, че не може да се откъсне от Кузей. Лесно е да даваш съвети, ама я нареди на сърцето си кого да обича. Разумът и говори едно, а сърцето друго.Не и е лесно на горката. Вярно, че сама си е виновна, че толкова късно разбра що за човек е Кузей, ама и той не и даде тази възможност. След като ги сравни двамата с Гюней, разбра каква огромна грешка е направила като е предпочела онзи смотльо. И след това не беше трудно да се влюби неусетно. И тя като Кузей се бори с чувствата си, но неуспешно. Дано не повтори неговата грешка и да се хване с човек, когото само харесва, но не обича.
Госпожата, абсолютно те подкрепям - има нещо гнило в Дания  Joy Joy Joy

# 282
Джемре също има право на опит да намери  щастие  Peace  .

И аз това казвам ! Peace Но, същото това право имат и Кузей и Зейнеп ! Peace

Не съм сигурна, обаче, че точно Баръш, ще е щастието за Джемре ! Вярно е, че той я харесва още от началото, но и тогава имаше нещо "мръснишко" в начина, по който я гледаше ! Изобщо нямма доверие на човек, който, докато баща му умира, търси начини да се облагодетелства от това ! А пък Ебру с такова спокойствие да приеме факта, че се среща с Джемре - нещата съвсем отиват на "конспирация" ! Mr. Green
Според мен няма замисъл на Ебру. Някаква външна причина тласка Дж към Баръш. Може би, Зейнеп или Кузей?Така, че ако  става нещо, Дж е в основата. Ебру може случайно да ги е видяла или получила информация, че са заедно. Не ми изглежда много вероятно Баръш да и се обади, че  излиза с Джемре. И казва това нарочно за да набие клин между Бану и Гюней. И двамата се ядосват. Т.е. веднага мозъкът й прищраква и ще използва ситуацията. За момента не я е грижа за Баръш, смята, че това е моментно увлечение, утеха след раздялата с Венус. И не допуска, че нещата могат да се задълбочат. Но аз мисля, че в тая посока ще тръгне действието.

# 283
# 284
Дафне, спомни си, когато Ебру за първи път видя Джемре в офиса какво и разказа Баръш ! И тя как реагира ! Peace Ако не искаше да и е под ръка, за да я използва в определен момент, досега отдавна Джемре щеше да е безработна ! Още повече, знаейки неприязънта на дъщеря си към нея ! При Ебру няма нищо случайно ! Така мисля аз ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт