Паническо разтройство-част 9

• 94 438
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Ужасни са тези кризи. Seaa аз в периода, в който бях бременна беше най-хубавият ми и положителен период. Нямах едно главоболие, просто гледах на живота по друг начин. И две години след като родих се започна всичко.. със затишия и обостряния.
Lili... ще изкараш една хубава бременност, защото тогава мисленето и хормоните се променят! Hug

Вчера и аз от нищото вечерта усетих, че левите ми крак и ръка са леко изтръпнали. Размачках ги, мъжа ми ми направи масаж на гърба да ми радвижи кръвта, но нищо. И естествено тази мисъл ми влезна в главата. Легнах, но не ме свърташе на едно място. ooooh!Станах 10 пъти, накрая си изпих четвъртинката от хапчето и после съм заспала. Сега като се събудих се чувствам много напрегната без причина. Просто се чудя какво ми стана. И утре съм при мойта докторка да видя какво ще каже жената. Thinking

# 16
И аз тук Hug Вчера цял ден се държах и нищо ми нямаше, пих кафенца, навън бях целия ден. Обаче като ми звъннаха, че са кацнали, само гледайте как за секунди изкрейзих. Сложих половин Валидол под езика, ама не би и накрая се принудих да взема четвърт Ривотрил, понеже бях абсолютно неадекватна. Е, като ги видях се поуспокоих, после постепенно се успокоих напълно, обаче от гадния Ривотрил ставам като пияна и ми се доспива адски, очите ми кървясват. Но си изкарахме хубаво де. Днес ще ходим по магазините и вечерта на дискотека. Пак ми е едно тегаво, но няма нищо общо с вчерашното ми полудяване Laughing
Забелязвам, че всички в темата напоследък не са добре и си мисля, че е свързано с рязката промяна на времето. Аз също не търпя горещините, само ако вляза някъде на задушно и веднага ме обливат горещите вълни, все гледам течение да има.

# 17
tanch гледай да си прекараш хубаво и спри да пишеш тук докато си имаш компания, за да не мислиш за проблемите си. Релакс, както се казва. Hug

Наистина пролетта се изострят всякакви хронични проблеми, може би и при нас е така. Не знам, но е много неприятно. Аз цял ден правя нещо и като съм заета не мисля глупости и всичко ми е наред, но като нямам какво да правя и не е за разправяне. ooooh!

# 18
besty, аз пък си мисля, че е от рязката промяна на времето. То започват направо горещините. Няма нормална пролет. И от студ на жега нещо не мога да превключвам от раз.
Другото, което съм забелязалае, че при мен, когато съм прекалено много ангажирана и най-вече с досадни работи, пак ме нападат кризите. 

# 19
besty, аз пък си мисля, че е от рязката промяна на времето. То започват направо горещините. Няма нормална пролет. И от студ на жега нещо не мога да превключвам от раз.
Другото, което съм забелязалае, че при мен, когато съм прекалено много ангажирана и най-вече с досадни работи, пак ме нападат кризите. 

Може и от това да е, дано - така поне имаме надежда, че ще отмине постепенно. Rolling Eyes А относно кризите, явно при всеки е различно, но резултата е един и същ. Обаче трябва да се стегнем, няма да му се даваме на това ПР! Hug

# 20
  Аз пак съм тук,милички за една голяяяма  Hug Хич не съм в час,но...нещо ми е замотано,пък и този мой цикъл,менопауза ще да е,вече 16 дни ме влачи и допълнително ме притеснява и изтощава.А за жегите и задуха тук,да не споменавам...по улиците горещо,а в автобусите студ. Лек и спокоен ден момичета,дано по-малко ни свиват стомасите и да си ангажираме умовете САМО с положителни неща,но не прекалено де,че нали и много хубаво пак ни връхлитат паниките  Joy   bouquet

# 21
Момичета, някой чувал ли е отзиви за "Здравен център ДАР" в София?

# 22
Момичета, да сте мяркали тези дни gabriela ? Миналата седмица й бях дала линк за психотерапия онлайн, часът й беше за петък и от тогава не я виждам нито в скайп, нито тук? Искаше ми се да сподели как е минала сесията, понеже е алтернативен вариант за хората, живеещи в чужбина.
Иначе аз оживях след гостите, както се вижда Laughing Е, не беше по мед и масло, но беше много по- добре от очакванията ми. Вчера цял ден обикалях пътищата и чак вечерта имах намеци за атаки, но с половин Валидол се размина.

# 23
Някои психотерапевти забраняват на клиентите в хода на терапевтичния процес да влизат в подобни форуми, защото са на мнение, че терапията би случила по-лесно и бързо ако не се четат постоянно симптоми и оплаквания на хора със сходна проблематика. Може и нейният терапевт да споделя това мнение.

# 24
momi4eta kato vi 4eta i az imam podobni simptomi osobeno kato me zaboli ne6to i karam moq priqtel da me vodi po bolnici koeto ne e normalno no pak az imam problem s 6titovidnata jleza 6to ne si izledvate hormonite za 6titovidnata jleza simptomite sa mnogo shodni

# 25
Принципно преди да се постави диагноза ПР се изследват хормоните на щитовидната жлеза, защото наистина са сходни симптомите. Мен кардиолога ме насочи още в началото да посетя ендокринолог и невролог.

# 26
Здравейте пак от мен. Аз ходих на невролог днес и да ви кажа попитах дали времето може да влияе по този начин. Тя каза, че абсолютно влияе на хора, които имат нашите проблеми и са предразположени към такива неща. Така, че може би това обяснява изострянето на проблемите ни. Rolling Eyes
Иначе при мен поредните хапченца за успокоение на тревожността пък да видим. Whistling

# 27
МОЛЯ един спешен въпрос къде да постъпи жена с тежка форма на страхова невроза или депресия за район ВЕЛИКО Търново. Моля споделете спешно ,кажете специалист.Вече пие езопрекс и ривотрил и диазепам, предписани от психиатър, но не я успокояватОтчаяна съм дайте съвет или къде в Търово е най-добре да влезе..

# 28
Това би трябвало психиатърът да ви каже, при тези силни лекарства да няма подобрение нещо не е нормално. Посъветвайте се с друг специалист или болнично заведение!

# 29
  • София
Момичета, отдавна ви чета, но само информативно, защото имам близък с паническо разстройство. Много ми е трудно преди всичко да разбера напълно болестта, но най-вече как да реагирам. Сигурно съм по-спонтанна и нетърпелива, обаче понякога се чудя какво да правя, за да не нараня моя близък. Какво бихте ме посъветвали?

Общи условия

Активация на акаунт