Паническо разтройство-част 9

• 94 438
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
И аз съм така с това затваряне. Ужасно е. Жегите са много гадни. Не се издържа. От утре започва разхлаждането.

# 676
  • В лудницата на 2-рия етаж.
radost24, аз съм с такъв проблем. Нямам паник атаки, но имам страх от болести. Добре е, че  Неуролакс ти помага. Пила съм Магнезий + витамин В, но не ми помогна достатъчно. Опитах и класическа хомеопатия, капките на д-р Бах, както и медикаменти с жълт кантарион /Есберикум, Ремотив/, опитах Дормиплант, но не ми се получи. Доскоро пих деанксит и сега съм по-добре, но доста се проточи проблемът - над година. Дано при теб е кратковременно състояние.
И аз пробвах капките на Бах,мазах се с магнезиево олио,пих чая Демир бозан,но нищо не изкарах като хората по-продължително време,за да видя траен ефект.Даже съм си направила солен разтвор с хималайска сол,за да си набавям необходимите микроелементи.Всичко обаче става бавно и май напрежението ескалира повече и се наложи да пия Неуролакса.Надявам се,че няма привикване към него,поне така знам,но нека който го е пил да сподели.

# 677
А аз няма да ви казвам какво изживях тука 2 седмици бременна в жегите и на работа , където искам не искам трябва да си предам работата. Едната седмица си взех болничен понеже се бях побъркала и не можех да спя вечер. После тръгнах пак на работа, в тия жеги аз пак спала недпоспала , просто беше някакъв ад. Сега сякаш съм малко по - спокойна , защото имам още 4 дена до края и вземам болничен и вече съм се нагласила за почивка. Но тия жеги ме скапаха направо. Всеки ден поне една паник атака.

# 678
Кой каквото иска да ми казва, наркоманка и прочие...
Когато си подредим нещата, съм сигурна, че и ПА лека-полека ще отминат.

Напълно съм съгласна с това. А и до сега именно така се е получавало и при мен. В хубавите си периоди дори съм забравяла що е то ПА.
Какво представляват хубавите периоди? Peace

# 679
  • София
[quote author=Съншайн
Какво представляват хубавите периоди?

..............
Когато съм в кондиция със себе си, има мир в душата ми, когато мога за влезна в МОЛ, концерт..... без да търся изхода като ненормална, когато  няма да имам моите си собствени дразнители и мисли, когато няма да ходя на пореден доктор и да ме плаши....А само преди шест години всичко изброено си беше на мястото. Това се стремя да го върна, за това е моята битка, а дали ще я спечеля....Поздрав

# 680
  • Варна

Момичета напоследък честичко ми се случва да ми се мае главата като съм навън...едно такова като световъртеж,но не точно...имах и главоболие преди седмица..почвам да се притеснявам да не е някой сериозен проблем на главата ..Днес пак като излизах на разходка и ми е едно мъгляво,като си притворя очите имам чувството че ще загубя равновесие...да сте имали такъв симптом и да си направя ли някое по-сериозно изследване..скенер ?

# 681
Ами защото си в очакване да ти се замае главата, оттам си напрягаш тялото, мускулите, за да не изгубиш контрол и от там и замаиването, затваряш кръга. Аз също съм често така, няма страшно, нищо не е, минава, нямаш болест.

# 682
Ох, аз вчера имах някакви си трепкания в главата. Ужасно е. Неконтролиеруеми са. Сигурна съм, че е от прекалена емоционалност. Незнам какво да правя. На някой случвало ли му се е?

# 683
Кой каквото иска да ми казва, наркоманка и прочие...
Когато си подредим нещата, съм сигурна, че и ПА лека-полека ще отминат.

Напълно съм съгласна с това. А и до сега именно така се е получавало и при мен. В хубавите си периоди дори съм забравяла що е то ПА.
Какво представляват хубавите периоди? Peace

Когато се чувствам спокойна, добре, без страховете, без да мисля за болести и кога ще ми стане пак лошо. Когато живея без ПА и се чувствам в добра форма да ходя на работа, да излизам, когато и където пожелая било то сама или с детето, мъжа, приятели. Когато главата ми е чиста от мислите за поредната ПА и симптомите. Когато нямам самите симптоми. Когато мога да понасям положително или отрицателно емоционално и психическо напрежение без да ме хваща паниката.  Когато живея без паниката. Simple Smile   

# 684
Момичета, аз открих, че прясното мляко действа успокояващо.

# 685
  • Hisarya, Bulgaria
Муслонка и аз имам такива трепкания в глават,сякаш мравки ми лазят.Става ми за минута две и минава.И мойта хипохондрия взе да ме бута да си мисля,че не ми е наред кръвооросяването.

# 686
Аз тези трепкания ги имам от около месец насам. Чувствам се ужасно, сякаш главата ми тежи някак.

# 687
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,обсъждали ли сте ТЕС-техника за емоционална свобода,има и книга на бг автор?Ако някой я практикува,моля да сподели резултати.

# 688

Момичета напоследък честичко ми се случва да ми се мае главата като съм навън...едно такова като световъртеж,но не точно...имах и главоболие преди седмица..почвам да се притеснявам да не е някой сериозен проблем на главата ..Днес пак като излизах на разходка и ми е едно мъгляво,като си притворя очите имам чувството че ще загубя равновесие...да сте имали такъв симптом и да си направя ли някое по-сериозно изследване..скенер ?

Здравей,аз съм така от 4 години 5-та почнах.Незнам какво да ти кажа...боря се с този симптом,лекувах го със хомеопатия но нямам подобрение,направих си и скенер на главата там всичко е ок.Казват ми от нерви е и това е.Заради това нещо начинът ми на живот се е променил тотално,не ходя на работа,не мога да ходя сама по улиците без предружител който да ме е хванал,започнаха да ме притесняват хората по улиците,имам и агорафобия.При много лекари съм ходила,всички казват че съм здрава но аз знам че не съм  Cry Cry. Не знам при кой лекар да отида готова съм и антидепресанти да вземем само и само да се махне тази нестабилност,заради нея започнах да получавам ПА!

# 689
  • София
Днес 10.08 във в-к "24 часа" има статия за такива като нас /изключвам алкохола/ "Жегата отприщва халюцинации и психози" от д-р Веселин Герев. Много добре ни се обясняват нещата, що така, що иначе. Аз я прочетох и намирам себе си вътре. Препоръчвам я.

Общи условия

Активация на акаунт