Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Просто прекрасни, мехлем за душата  Heart Eyes

# 481
  • Варна
А,сега видях,че BUNCO e сложила снимка на булката сама,ама много се е скрила в дървото newsm53

# 482
  • В Града на Липите

повече от прекрасни  Two Hearts

# 483
Този Енгин наистина мноого красив станал/не че не беше /ама в последната серия вече дъх не ми остана!!

# 484
  • София
След тези трейлъри ставаме криминалисти.
Не е за вярване каква пъклена мисъл ме споходи.Явно, че на сватбата ще има суматоха в разкриването на наемника. Не ми е ясно как ще го прикрият, за да не разберат младоженците.
Дано успеят да го скрият и да си продължат веселбата. Но мисълта ми е как тати Фахретин ще остави децата, както той нарича Керим и Фатма, сами в къщата им след сватбата? Ами ако някой им направи засада? Или първата брачна нощ ще се отложи  за по-сигурно в  друго време, защото е опасно или трябва да имат охрана.
Тогава си представям три варианта:
1.Мукадес веднага си предлага услугите и те заедно с Рахми след сватбата отиват с младоженците в новата им къща, за да не са сами и да не се страхуват. Под въпрос е първата брачна нощ. Муки ще слухти, ще подсказва дебелашки какво предстои. Можем да си представим с какъв съветнически вихър ще ги обрули.  

2. Остават да нощуват в къщата на Кадир и нощта няма да е първа, а нулева:

3. Младоженците си отиват в къщата нищо не подозиращи, а отвън се строяват на стража Рахми, Фахретин, Кадир, Йомер, Емре и всички мъже от гостите. Незабелязани обикалят цяля нощ чак до зори, за да са спокойни, че децата няма да са обезпокоявани. На сутринта, когато чуят пеенето на Фатма/защото съм сигурна, че тя ще пее от щастие/, когато сервира чаят на Керим, тихичко ще се оттеглят от пост усмихнати, че са опазили щастието на младите.

Или 4. Онзи божествен модел на Вог /бодигарда със стърчащото перчемче, изпратен от Еди кой си/ патрулира около къщето или наднича оттук - оттам.

# 485
След тези трейлъри ставаме криминалисти.

Или 4. Онзи божествен модел на Вог /бодигарда със стърчащото перчемче, изпратен от Еди кой си/ патрулира около къщето или наднича оттук - оттам.

Оф  ooooh! , само да не разбере младоженеца, че ни отиде сватбената нощ  Joy

Скрит текст:

# 486

Тази снимка ми се вижда извън кадър и не говори за неприязън между двамата. Според мен са си запазили приятелството, но не го парадират заради папараците, които си преиначават истината както им отърва.
Миранда, специално за теб. Снощи търсеше такава.

Вале, те капаните трябва да са за слонове, защото ако са за мишки, Мука хич няма да ги усети  Joy
Още малко снимки, сякаш не съм ги виждала тези  newsm78

Тук сякаш се е втренчил във фена с камерата, който виси на дървото и снима.

Тук Мука се е уединила с Мехмет под чадъра. Вероятно също извън кадър.

А тук булката по препоръка на Мука си намества деколтето.
   love001    love001   love001

# 487
  • Бургас
Явно само на мен не ми е направил особено впечатление този бодигард,хубав е ама нищо повече. Thinking

# 488
Гледам снимките и не мога да се нагледам. Ама и виждам нещо. Нещо заигравка усещам. Разбирате ме за кого мисля. Някои от снимките ми изглеждат зад кадър. Всички голям купон са си спретнали и в кадър и извън. На тази снимка, където Керим играе и пред него е Фатма и Дениз и Емре и останалите ми се струва, че след като са казали стоп кадър, нашите са продължили с танца, вместо дубъл и се кефят от сърце. Тук, като, че ли вододела между игра и истина е слят.  В много от снимките ми се вижда тази слятост.
Наистина са му дръпнали голям купон, от сърце и душа.

# 489
Здравеите момичета рятко пиша но редовно ви чета.Искам да попитам на 1 страница мога да пиша а на 32 сраница не мога. И само оште един вапрос този филм с (фати и ламия)ималиго ниакаде с превод благодариа предварително Hug newsm74

# 490
  • Варна
Най - после открих,Ама наистина е много,много хубава/както каза и Керим/

[img]  http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546178_3487218718 … _1751027882_n.jpg[img]

само че като гледам как на всички снимки са супер нахилени се стопи според мен хубавото слухче от папараците/явно са гледали в кадър/за прекрасните им взаимоотношения извън филма.
съжалявам,но нещо прецаках и снимката не излезе

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 22:44 от Аnista

# 491
  • София
Явно само на мен не ми е направил особено впечатление този бодигард,хубав е ама нищо повече. Thinking

В сравнение с останалите мъжки екземпляри, които дават напоследък, /изключая Енгин и Фърат/, тоз се откроява.

# 492
Някой може ли да ми каже коя е песента от 73 епизод, тази която е пусната за фон в магазина за бельо?

Ето я песента - http://www.youtube.com/watch?v=RP1llvhY15o

# 493

Това е интервю с Енгин. Има български субтитри в настройките, но тъй като не се намират лесно, преведох интервюто за по-голямо удобство. Приятно гледане и четене и дано ви хареса.  Simple Smile Simple Smile

Интервю с Енгин Акюрек.

Сега ние ви представяме един приятен разговор с телевизионния и кино актьор Енгин Акюрек.
Как започнах с актьорството? За мен има два периода . Първоначално е периодът, в който  играех в театъра в Анкара, веднага след университета. Вторият период е когато дойдох в Истанбул, за да навляза във филмовата  индустрията, участвайки в Тв програми. Интересен е начинът, по който  се преместих в Истанбул. Дойдох тук чрез едно шоу за таланти  и след това нещата започнаха да прогресират,Идването ми в Истанбул и мястото ми във филмовата индустрия се дължат изцяло на това шоу.

Разбира се телевизионните роли могат да продължат дълго, например можеш да снимаш 100-200 епизода , могат да продължат до 3 години, точно затова трябва да ги обмисляш в перспектива, да се подготвяш, и да отдаваш много концентрация , те са продължителни. Ако снимаш филмова роля за 20-30 дни тя приключва и можеш да се концентрираш върху нещо друго. Сериалите имат интересно..темпо. По този начин ти показваш развитието на героя в зависимост от популярността на сериала и реакциите на публиката, може да премине в нещо др, да се промени и ти винаги трябва да си подготвен за това. По този начин сериалите се различават от киното и театъра. При тях има определен сценарий и ти играеш този сценарий. При сериалите ти не знаеш какво яе се случи в 50 епизод м но докато играеш в 1 епизод, ти трябва да мислиш, за това, какво може да се случи в 50 епизод.

За един актьор винаги е предимство да ограе в театъра. Да е учил в Консерваторията(там се намира театрлания и кино отдел) е също голямо предимство . Но това е много индивидуално, защото актьорството е много индивидуална професия , която изисква талант. В крайна сметка това не е медицина, няма смъртна опасност в това, което правиш. Зависи единствено от теб самия. Някой, който не е завършил Консерваторията, мозе да бъде невероятно успешен. Но в крайна сметка ти винаги можеш да завършиш изкуства в консерваторията и да получиш знания за актьорството и филмовата индустрия.  Тези неща винаги са предимство. Но има и много акт’ори, които не са завуршили Консерваторията  и все пак са много успешни.

Актьорството е много емоционално. Следователно ти изграждаш ролята си от перспективата на героя си и неговия характер. Какво е това, кой е този,който играя?  Или какво се опитвам да кажа тук? Каква е неговата мотивация? . Аз обръщам много внимание на тези въпроси, когато изграждам моите  герои. Кои са те? Каква е тяхната мотивация? Какви са техн ите слабости? Каква е тяхната страст? Също така кой снима сериала/филма, кой го продуцира, силата на сценария и какво се опитва да каже той на хората?  Като цяло каква история се опитва да разкаже?  Това са основни аспекти, които се взимат по внимание. Но може да има едно единствено нещо и то да промени мнението ти. Може да бъде режисьорът например, понякога ролпта. Онякога самата работа, самата продукция, не знам.
Относно филмите(мисля, че включва и късометражните) мога да каза това. Нямам много опит с (Кратките) филми. Мога да казѝа следното на нашите приятели, които снимат филми Един от фундаменталните аспекти на тази работа е режисирането на актьорите. Базирайки се на моп опит в кариерата ми това мога да кажа. За да бъдеш добър режисьор, да заснемеш добра история, филм до голяма степен зависи от връзката, която ще изградиш с твоите актьори. Доброто представяне на акт’орите във филма ще ти осигури успех. Защото това е основен факт. Независимо колко добър е сценария, колко добре разказваш и представяш историята , ако актьорите не изиграят добре персонажите си, успехът на филма  ще бъде лимитиран(застрашен). По тази причина те трябва да се справят със ситуаципта. Как могат да постигнат това? Дали това ще е чрез репетициите и подготовката , които ще предоставят на  актьорите, може би образоването и развиването на актьорите. Може да бъде потърсена помощ от по-опитните и утвърдени актьори, от треньорите по актьорско майсторство. Лично аз това, което мога да кажа на нашите приятели, които снимат филми , е че всеки ден виждаме как актьорската професия се променя , дори и при филмите. Защото при филмите, често работят с  по-неопитни актьори и когато ти работиш с много неопитни актьори, ти се нуждаеш от различен тип режисура, различен подход. И това може да те изведе в съвсем друга посока. Например, ако ние трябва да видим първите филми на утвърдени режисьори , ние ще видим че  е предоставена добра режисура на актьорите. Лично аз, това е всичко което мога да кажа.

# 494
Гледах и продължавам да разглеждам снимките от новата серия и ми минава една мисъл през ума - бързам да я споделя, защото може и да отлети в незнайна среднощна посока.
Дали  наемника, дегизиран като сервитьор и носещ оръжие - няма да привлече вниманието на Емре /  който бива да е много бдителен и бързо съобразяващ обстановката войник /още повече, че той и с  видео-камерата заснема всичко и може незабелязано да следи всички.
На една от снимките - всички заедно с полицията са устремени към двора, а на друга в същата ситуация пък са медиите / а татко Фахретин е до таксито / - което пък ми навява идеята, че полицията извежда наемника от двора. Не може Емре да не прояви характерната за войник осторожност.
А може и да се лъжа в предположенията си.

Общи условия

Активация на акаунт