Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 579
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз съм още един Нефен на всички видове манекени,които вписаха за малко във филма.Не знам,каква им е идеята  newsm78?!

Момичета,благодаря за трейлърчето!Както и за многото снимки...Повечето от тях според мен са не само на части от филма и почивките,а и на моменти от репетиции...Така че не възлагам много на прегръдките зад кадър.

В тази снимка забелязахте ли йенге-то  Mr. Green пак ще е във вихъра на танците /не че сме очаквали друго от нея, де  Mr. Green/

Скрит текст:
А тази снимка ми е любима  Joy Joy Joy.Bunko,ако не беше ти щях да пропусна най-сладкото в снимката  Joy Joy Joy!/Мисля,че жената отзад я придържа да не падне./

Много се смях и на това:
Скрит текст:
................ Той разпознава килъра и го посочва на тати Ф. и Кадир бей. Те го неутрализират без никой да разбере на тържеството. Килъра си признава кой го е наел, и докато водят Мустю да даде показания, не знам дали това трябва да стане извън затвора  newsm78, той прави опит за бягство и го гръмват. Вероятно ще ни точат умирането му няколко серии, за предпочитане е да умре на място.
Joy Joy Joy

Ох,и още много неща ми бяха много забавни,посмях се,благодаря ви, направо сте страхотни Hug!

п.п.Мнения на DAMON не видях,трият ли го?

# 526
  • Разград

Скрит текст:
Добрите сърца имат един мъничък дефект
чувстват се зле дори заради малки неща!
Но имат предимство, което другите нямат
дават душа на всичко! Пътят на сърцето е
път на смелостта! Той означава да оставиш
миналото и да позволиш на бъдещето да бъде!
Смелостта означава да се движиш по опасни
пътища! Сърцето винаги е готово да поеме риска!

# 527

Скрит текст:
Нали за сватбите мотото е "три дена яли,пили и се веселили...." Обаче от тази снимка ясно се вижда,че нощта е настъпила,веселието върви,ама защо чашите и чиниите са празни,да не би в тичането покрай подготовката за сватбата да са забравили храната  newsm78  Mr. Green

# 528
  • Варна
dimana-nova
това интервю е в периода около Облака мисля,а бях някъде другаде го бяха питали как така е тръгнал от сериозна област като историята да се занимава с кино.Той отговаря,че му е било интересно и е започнал в университета си да се занимава с театър и че според него човек първо трябва да се пробва какво му харесва да прави и тогава да продължи да се усъвършенства и продължи да се образова.Мисля че  е напълно вярно- да видиш нещата на практика и после на теория.Видях,че докато пиша Хриси ти е отговорила.

# 529
  • Разград

# 530

Скрит текст:
Нали за сватбите мотото е "три дена яли,пили и се веселили...." Обаче от тази снимка ясно се вижда,че нощта е настъпила,веселието върви,ама защо чашите и чиниите са празни,да не би в тичането покрай подготовката за сватбата да са забравили храната  newsm78  Mr. Green

Струва ми се,че това е репетиция.Този който е с гръб дава наставления кой къде да застане.

# 531
  • Разград
Fatmagül & Kerim - For You Only

# 532
Момичета,за мен беше важно повече хора да имат достъп до интервюто, а превода не ме е затруднил.  Sunglasses. Много добро впечатление ми направи Енгин, как говори за професията си,личи си, че му е страст.  Simple Smile Simple Smile. Много добре и интелигентно се изказва, абе страхотен е. Много ми хареса, когато каза, че в тяхната работа се изисква талант. В този момент, гледайки интервюто си казах" На теб Господ ти е давал, давал та се е забравил."  Simple Smile  Simple Smile

Още веднъж ти благодаря и се радвам, че с превода вече се разбира по-добре казаното от Енгин. Как си каза нещата така както ги усеща, ясно, точно и разбираемо , с много чувство, интелигентност и някакси кротко, лежерно, с  благост в изказа. Напълно естествено поведение. Не усложнява разказа, а го опростява до разбираемост. Това е гениалното му.
Не мога да разбера от коя му възраст е това интервю, доста е млад, но такива сериозни изводи за филмовата индустрия направи, че все едно един лектор в университета  преподаваше уводната част на своята дисциплина. Много неща изнесе в синтезиран вид. Това е неговият усет за актоьорската професия и то много точен за годините му. Този човек Енгин явно много време се е самоподгатвял за тази професия, изучавал я и е стигнал до дълбоки прозрения, без да има специалното образование за това,независимо, че сподели предимството в това актоьора да има театрално образование.  Невероятно, но факт.

Напълно съм съгласна с теб. Много задълбочено говори за  актьорската професия. Според мен е някъде на 26-27 години. Енгин не е учил актщорско майсторство, но това въобще не му пречи. Като имаш талант, дипломата не ти е нужна в тази професия. Невена Коканова също не е завършила ВИТИЗ пък е била най-успешната актриса за времето си. Много ми хареса като говореше Енгин как си изгражда образите. Личи си, че доста мисли и анализира героя преди да го пресъздаде на екран. Това говори за професионализъм.И колко е скромен, няколко пъти спомена състезанието за таланти и нито веднъж не каза, че го е спечелил.

Според мен Енгин е много талантлив и играе перфектно и Керим и Мустафа Булут. Доста вдигна летвата като техника на игра, да му мислят другите актьори как яе до догонват и конкурират откъм игра.

# 533
  • Разград

# 534
Цитат
Не мога да разбера от коя му възраст е това интирвю, доста е млад, но такива сериозни изводи за филмовата индустрия направи, че все едно един лектор в университета  преподаваше уводната част на своята дисциплина.

Димана, според мен това интервю е правено някъде около 2009г., вероятно след края или по време на снимките на Облака. Значи по онова време Енгин е бил на около 27 години.
Предполагам само, дано не те подведа.

Много зрял за годините си. Какво ще кажеш, Хриси? Още нещо много ме впечатли как обясни работата на режисьора с актоьорите. Това, на което Енгин наблегна, като най-успешно е връзката помежду им или създаването й. Такава връзка трябва да има и между актоьорите.
Не можеш да работиш с човек, който ти е антипатичен. И оттук ме връхлитат и други мисли.
Колко сполучливо режисьори, сценаристи и продуценти експлоатират/това трябва да е в кавички, но не ми се показват/ младите хора, спечелили форматите за таланти. Най-добрият пример са нашите сладури. Освен това е експлоатиран и фактът, че се познават добре, че са приятели, които си зачитат таланта и се обичат като творци и хора. И пъзелът е нареден. Сериалът е по върховете на класациите и милиони хора са пред екрана в четвъртък.

Става ми мъчно за нашите талантливи деца, които се трепаха по тези формати ,а не съм чула някой да бъде продуциран правилно, камо ли да стане звезда. Много жалко за техните усилия и разбити надежди.  Но нейсе!Посред нощ, когато всичко около мен утихна ми дойде един мисловен процес, че да ми се скъса сърцето.

# 535
  • Разград

# 536
  • Разград
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm set Engin Akyürek

# 537
Ех, момичета, най-после успях да ви изчета. То беше препускане, то беше чудо. След вчерашния празник, трудно ви настигнах. Тъй като и аз съм скрита именичка, а пък и големия син е Георги, благодаря за поздравите. Една закъсняла почерпка
https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSur8HB4vKRT … WYWrJL1XlZew5BsQw
Дейзи, благодаря и аз за превода на интервюто. Много свободно се държи, всичко е много точно казано. Страхотен е нашия Енгин.
Относно трейлъра-Нали в подсказката пишеше, че Хаджер дори и с родилни болки ще им помогне. Още след епизода в четвъртък някой беше публикувал снимка със Сами и тати Фахретин пред таксито. Беше ясно, че ще има разпознаване на човека, взел парите.
С превода епизода е още по-чок, чок. Доста рев, а и смях от сконфузните ситуации с Муки, скритата лимонка. Моята половинка на майтап каза, че била ПЕПЕУС-т.е. хибрид между пепелянка и усойница. Не престава да хапе.
Димони, макар и закъснял поздрава за рождения ти ден, ти желая да си жива и здрава и много, много щастлива! Вярвай в себе си и бъди Победител във всичко и навсякъде!
Черна котка, Бял котарак да ви е живо и здраво юначето и много да ви радва!

# 538
dimana-nova
това интервю е в периода около Облака мисля,а бях някъде другаде го бяха питали как така е тръгнал от сериозна област като историята да се занимава с кино.Той отговаря,че му е било интересно и е започнал в университета си да се занимава с театър и че според него човек първо трябва да се пробва какво му харесва да прави и тогава да продължи да се усъвършенства и продължи да се образова.Мисля че  е напълно вярно- да видиш нещата на практика и после на теория.Видях,че докато пиша Хриси ти е отговорила.

Абсолютно! И умен и практичен и прозорлив и далновиден и много още качества.

# 539
  • В Града на Липите
Много зрял за годините си. Какво ще кажеш, Хриси?
Става ми мъчно за нашите талантливи деца, които се трепаха по тези формати ,а не съм чула някой да бъде продуциран правилно, камо ли да стане звезда. Много жалко за техните усилия и разбити надежди.  Но нейсе!Посред нощ, когато всичко около мен утихна ми дойде един мисловен процес, че да ми се скъса сърцето.

Каквото и да кажа за Енгин няма да е достатъчно. Аз не съм впечатлена само от вида му, а от интелекта, възпитанието, отношението му към заобикалящия го свят. Изчела съм всичко, каквото успях да намеря за него. За мен той не е само актьор, а истинска личност. Надявам се да успеят да му предложат достойни за таланта му роли. Но дори и да не са достойни за него, той ще ги направи значими, сигурна съм.
Що се отнася до талантите ни от форматите в България, съгласна съм с теб. Следих повечето от тях, но за съжаление не видях развитието им.

muci62   bouquet, честит ти празник на патерици. Бъди много, много щастлива. Да ти е жив и здрав именника и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт