Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 540
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Разград
Engin Akyürek Kerim -Sezen Aksu Keskin Bıçak

# 721
# 722
  • Разград

Скрит текст:
Никога не казвай:„Обичам те!“, ако не ти пука!
Никога не говори за чувства, ако тях ги няма!
Никога не докосвай нечий живот,
ако смяташ да разбиеш сърцето му.
Никога не гледай в очите, когато това,
което казваш е лъжа.
Най-подлото нещо, което може да направи човек,
е да накара някой да се влюби и после просто да си тръгне!

# 723
  • Варна
  Тук голям купон се вихри rotfImbo rotfImbo  ама нали е Енгинолудие

или да не би да сте на сватба? newsm53

Ех,тази Мукаддес - как само ви вдъхновява!!Страхотни творби - Славена,Хриси,Малчева smile3521

Честити нови премени,който се е пременил!

От Универсал фен клуб пишат,че било закачка между Е и таткото зад кадър,а тук ви слагам две писания ама от кого и дали са верни нямам никаква представа.
Основно действащо лице пак енгето.

No, Yenge! Absolutely not! You can't come with us tonight! Neither can Murat, and no we can't watch Elif tonight, either! No, Abi, not you either!

Just wait, Fatmagul, just wait, when you least expect it, I am going to do something else evil.....do you think you will always be this happy? No, or my name is not Mukaddes! I am going to destroy your happiness once again, just wait and see!

# 724
Някъде по-назад четох, че снимали в новата къща / със сватбените дрехи /. Ако снимат тази седмица такива кадри т.е отиване след сватбата там - за какви екзаминаторки или поне наблюдателки се гласим ? Сигурно ще свърши серията със внасянето на булката в къщи и  затварянето на вратата - и хайде още една седмица  "очаквай-неочакваното".

Не ти и трябва Котани -Писани !

Елементът е фиксиран, добре, че е с благородна цел там, че иначе не ми се мисли какво може да й се случи   hahaha Joy  Joy

# 725
Оппппаааа,таз работа не ми харесва!
Отивам да вадя казана и да приготвя водата!  Thinking
Отивам да сваря Мукадес на пача чорба!

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 17:59 от mal4eva1984

# 726
Оппппаааа,таз работа не ми харесва!
Отивам да вадя казана и да приготвя водата!  Thinking

Ама ние нищо - сал си говорим с Котани- Писани !

# 727

От Универсал фен клуб пишат,че било закачка между Е и таткото зад кадър,а тук ви слагам две писания ама от кого и дали са верни нямам никаква представа.
Основно действащо лице пак енгето.

No, Yenge! Absolutely not! You can't come with us tonight! Neither can Murat, and no we can't watch Elif tonight, either! No, Abi, not you either!

Just wait, Fatmagul, just wait, when you least expect it, I am going to do something else evil.....do you think you will always be this happy? No, or my name is not Mukaddes! I am going to destroy your happiness once again, just wait and see!

Ето това ме накара да вадя казана,не ти,Марта! Спокойно!  Peace

# 728
ТОВА слагано ли е?  Thinking Новата музика.  Listen  Heart Eyes

# 729
  • В Града на Липите
Не помня Круела. Но много ми харесва. Взех и аз да разбирам от турска музика.

Не било и чудо Мука да им връчи Елиф да гледат във въпросната нощ. И това дори не е идея на рускините. Наистина въображението ни се е развихрило на мах

за аватара  newsm10

# 730
Чичко Гугъл каза това:
"Не, Yenge! Категорично не! Вие не можете да дойдете с нас тази вечер!Нито пък Мурат, и не ние не може да гледате Елиф тази вечер, или! Не, Аби не можете!

Просто изчакайте, Fatmagul, просто изчакайте, когато малко го очакваш, аз отивам да правя нещо друго зло ..... мисля, ти винаги ще бъдеш този щастлив? Не, моето име не е Mukaddes! Аз отивам да разруши щастието ви още веднъж, просто да изчакаме и да видим!"

# 731
Не било и чудо Мука да им връчи Елиф да гледат във въпросната нощ.

Тука вече...  ooooh! И какво ще им каже: Да вземете малката при вас тази нощ, че си нямате друга работа, пък аз съм заета.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 732
Ето това ме накара да вадя казана,не ти,Марта! Спокойно!  Peace

Това  ще да са фенски "репортажни" реплики -   я си представете,че някой преведе  трейлър-мрейлърите на Хриси и твоите репортажи ?   Ще докарате на някои непоправими "щети" !
Това въобще не го мисля, въпреки,че Мукадес се показа доста  завистлива и непредвидима.

# 733
  • софия
Ето това ме накара да вадя казана,не ти,Марта! Спокойно!  Peace

Това  ще да са фенски "репортажни" реплики -   я си представете,че някой преведе  трейлър-мрейлърите на Хриси и твоите репортажи ?  Ще докарате на някои непоправими "щети" !
Това въобще не го мисля, въпреки,че Мукадес се показа доста  завистлива и непредвидима.

ааааааааааа, ок Hug Grinning

# 734
То мойта стана,пиша ви бавно,защото не мога да чета бързо.Днес абсолютно не мога.
Хриси,Славенка,Малчева, Joy Joy Joy Joy Joy
Марта Hug
Интересни сънища,но Лилинай-много е намазала hahaha
Нещо не ви ли се струва,че от известно време тъпчем на едно място.Толкова много всичко обсъждахме,че сега сме целите в очакване.Аз мисля,че обещания дълъг,хубав и неочакван финал вече е започнал.Не мисля,че за нас ще е толкова неочакван,защото не мога да си представя,че тук в този форум не са споменати всички възможни и невъзможни варианти.До 21 юни не очаквам нищо кой знае какво лошо да се случи на Керим и Фатмагюл.Дори и да има временни напрежения,те ще се справят с тях бързо.Лошото разбира се ще се понесе от тези,които заслужават това.Всички от Яшарановите ще бъдат наказани,защото нито един от тях няма да е съгласен той да загази,пък друг да се измъкне.Те взаимно ще се самоизядат.Неочакваното според мен ще е свързано с общественото мнение.Там се надявам нещо да измислят,което да е въздействащо и поучително.
Първата брачна нощ при всички случаи ще я дадат.Най-вероятно ще започне в края на следващата серия и ще продължи в по-следващата.Не става въпрос за сцените по същество,те ще  ни бъдат спестени,но в този „труден изпит“ има какво да се направи,за да бъде той успешен.Това е част от каузата на филма.Всички жени,които са били жертва на насилие,трябва да видят,че не е невъзможно отново да намериш пътя на любовта,да започнеш отначало и да бъдеш щастлив.Този път е дълъг и труден,но не невъзможен.Точно затова първата брачна нощ ще бъде показана не за няколко кадъра и птичките сутринта,иначе филмът ще бъде наистина осакатен.Точно тук не могат да си спестят малко повече подробности.Всички ,които гледат филма,не само се запознават с историята на едно момиче,което е било зверски изнасилено,а и с последствията от това насилие,с дългия път на лечение,с болката,която носи в себе си жертвата.Жертвата-тя остава неразбрана от хората.Дори и някои от вас са нетърпеливи по отношение на нейното развитие и лечение,а това е индивидуален процес и при различните хора има различен изход и продължителност.Само тези,които наистина са били в положението на Фатмагюл,знаят и чувстват как е.Другите могат само да си представят,но обикновено тези представи са грешни.Често човек поставен в екстремна ситуация реагира по различен начин от този който би предположил на теория.Убедена съм в това.И въпросът е как сценаристките ще се опитат да убедят и обществото,в частност зрителя в това.А и не само в това.Трябва да се знае,че тези жертви не могат да се справят сами,че всички те заслужават да бъдат щастливи,че всички трябва да обединят усилия да ги подкрепят морално,да ги насърчават и да не ги отхвърлят,защото онези,които не правят това са също някакъв вид престъпници.Престъпно е да осъждаш жертвата и най-вече дълбоко неморално,а точно тези хора претендират за морал.Има какво да се пожелае в тази насока.В този филм му е мястото да се покаже тази страна на проблема.Друг е въпроса,че мисленето на хората не може да се промени от един сериал,но капка по капка прави вир.
За близостта и липсата на такава между Берен и Енгин много се писа-аз изцяло споделям мнението на Димана.Не мисля,че трябва да се концентрирате обаче в такава степен в това.Със сигурност нещата не изглеждат така ,както ние ги виждаме.Когато гледам сериала,нито за момент не съм си помислила,че героите ме лъжат,че не се обичат.Ето това е важно.Не може всеки път главните артисти да са двойка,само защото на нас зрителите така ни се иска.Къде ще му излезе края.Всеки има право на личен живот,респективно на личен избор.Всеки си знае най-добре какво харесва и какво не.Защо мислите,че ние знаем по-добре какво е добро за Берен или Енгин.За мен например красотата на партньора не би била на първо място в избора ми на такъв.Дори съм забелязала,че красивите мъже в живота са по-лоша партия особено,когато съзнават че са красиви наистина.При известните личности е още по-трудно.Там не само красотата може да е опасна,а и самата популярност.Затова ми е много по-лесно да се наслаждавам на актьорската игра,а те да му мислят как ще се оправят с личния си избор извън снимачната площадка.И ако ме видите днес колко съм изморена-дори и Керим да ми се появи едва ли ще мога да се помръдна Joy

Общи условия

Активация на акаунт