От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 53 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Намерисва ми как курса на Франсето поради технически причини ще пристигне понеделник-вторник,а пък следващият ще божа работа. На фона на СД са направо цвететенце,ама и то взе да вехне.
Къде прочете ,че курса ще се забави.
Никъде,но предвид факта,че се мълчи по въпроса,това е моя извод.
Недей ме стряска така чакам важни неща.Обявена е дата 8.06,по принцип качват информация и списъци към 20 часа вечер.Рано е още.

# 301
  • София
Дано да греша Hug .

# 302
  • Бургас
Още няма новини за курсовете на Слоу Деливъри  Rolling Eyes
А бях обещала на каката роклите за морето, но явно ще са за следващото (добре че ще ходим пак края на юли) та дано до тогава да дойдат  Confused
те последно не писаха ли, че просто са пуснали заявка къмн някой?  newsm78 то като тръгне курса ще бият тъпана сигурно  ooooh!

# 303
 newsm78Дано- изчака ми се чакалото Crossing Arms

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 16:26 от dv0203

# 304
Още няма новини за курсовете на Слоу Деливъри  Rolling Eyes
А бях обещала на каката роклите за морето, но явно ще са за следващото (добре че ще ходим пак края на юли) та дано до тогава да дойдат  Confused
те последно не писаха ли, че просто са пуснали заявка къмн някой?  newsm78 то като тръгне курса ще бият тъпана сигурно  ooooh!
е в това съм почти сигурна  Joy
Хем съм доволна от тях, ама нещо тоя път се изнервям вече  Laughing

# 305
  • София
Дзвер, нещо не мога да се оправя, ще помогнеш ли  Hug
colis N°Exped: 8G1142066099
това е едната

colis N°Exped: 8G1142066102
а това е другата

на мен ми дава, че няма такъв пакет, но съм сигурна, че не правя нещата както трябва  Confused
Поне да знам къде са ....

Пакет № 8W11420660996 е добавен в системата на 2012-05-25

Пакет № 8W11420661023 е добавен в системата на 2012-05-19

bouquet

# 306
Аз неможах много да схвана логиката на тези номера. Преобразувах един от моите и ми излиза, че пакета е добавен на 25.05, а той е изпратен от La Redoute 22.05 и няма как да е пристигнал за 3 дни.... newsm78 newsm78 newsm78

# 307
  • Русе, България
Някой не е ли звънял на Франсето? че на мен не ми вдигат. Омръзна ми да чакам, май ще се поспра с поръчките от франция, или да почвам да поръчвам за зимата, може до тогава и да стигнат нещата  Grinning  newsm78

# 308
newsm78Дано- изчака ми се чакалото Crossing Arms
Е, според тях сигурно е нормално да си получим априлските поръчки в края на юни ooooh!

# 309
  • Русе, България
Сега говорих с Даниела, Курса в пристигнал в момента, но имало ужасно много пратки и ще им отнемело целия уикенд, че дори и понеделника да обработят пратките.

Така че ще чакаме Simple Smile

Приятен уикенд на всички!!!

# 310
Сега говорих с Даниела, Курса в пристигнал в момента, но имало ужасно много пратки и ще им отнемело целия уикенд, че дори и понеделника да обработят пратките.

Така че ще чакаме Simple Smile

Приятен уикенд на всички!!!

Много благодаря за информацията   bouquet
Чакам този курс като малко дете Дядо Коледа  baby_neutral и като знам как накарах днес баткото да остане на градина  ooooh!
Чакаме списъци  Hug

# 311
Курс 17 пристигна. Тъй като количеството пратки е изключително голямо, обработката, сортирането и комбинирането им ще отнеме няколко дни. Екипът ни в пълен състав ще обработва в почивните дни и понеделник, когато ще ги предадем за изпращане. Ще отпътуват от Пощи и Еконт във вторник 12.08, когато всички клиенти ще получат е- мейли с дължимите суми. Пратките за клиентите ни от Русе ще са налични в офиса ни на ул. Мехомия 6, вх.Б в понеделник 11.06 и вторник 12.06 от 16.00-18.00ч.
Желаем Ви слънчев и спокоен уикенд!

# 312
Щe има ли поне списък

# 313
Сигурно не, защото се твърди, че пратките са тооооолкова много, че 3 дена ще се обработват WhistlingЩо ли не им вярвам.Според мен не искат да се преработват събота и неделя.

# 314
Сигурно не, защото се твърди, че пратките са тооооолкова много, че 3 дена ще се обработват WhistlingЩо ли не им вярвам.Според мен не искат да се преработват събота и неделя.
Това не пречи да извадят списък,поне да се ориентираме какво е дошло,иначе отиде още една седмица докато ги получим

Общи условия

Активация на акаунт