Рим - шеста тема

• 101 713
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
*2K* - всички хотели са на хубаво място, притеснява ме само последният, който въпреки че е до Ватикана, е далеч от другите забележителности. По-скоро, ако мога да го нарека проблем, е че са по-отдалечени от спирки на градски транспорт. Но ако това не ви притеснява, тоест обичате да вървите, тогава няма проблем.
Лично аз бих избрала Domus Via Venetto, намира се близо до Испански стълби, фонтана Треви, в подножието на Вила Боргезе  т.н. Мястото е много добро.
Мисля, че ще се справиш по-добре от всяка агенция. Peace Не разчитай, че ще ви настанят в по-добър хотел.

# 376
Кажете някой евтин хотел с добра локация Simple Smile Имам предвид около 40 евро нощувката

# 377
Има хубави има и евтини ...

# 378
  • тук-там
Кажете някой евтин хотел с добра локация Simple Smile Имам предвид около 40 евро нощувката

Това на човек ли?
По добре потърси апартамент, ако е за двама. Иначе за тази цена, ако е за двама - само хостели с обща баня....до Термини.

# 379
Дори за добър хостел е малко за двама.
Като минимум  евтин хотел ставащ за нощуване едно 70 евро за стая на вечер или някаква дива промоция по сайтовете за хотелски резервации от типа на booking.com  , или западните сайтове за колективно пазаруване.

За бюджетно решение може да търсиш тук :
http://www.hostelbookers.com/

и тук :
http://www.hostelz.com/

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 22:46 от mallkata

# 380
Намерихме от hostelworld.com нещо средно между хостел и хотел. Т.е. някакво малко с отделна баня и стая, добре изглеждащо до Термини, даже и закуска има . Има наблизо спирка на метро. Притеснява ме само малко сайта. Booking.com слага доста по-високи цени. Но пък е доста по-надежден и известен . А апартаментима доста добри , но те искат депозит ... повече от колкото ти наемаш апартамента.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/300263_26 … 8_912277504_n.jpg

# 381
hostelworld.com e не по-малко надежден от booking.com

# 382
http://www.booking.com/hotel/it/hotelfiammarome.en.html ние бяхме в Fiamma.Произволно избрах дати през декември и ми излезе цена 153 ев за двама за три нощувки.
Хотела е до Термини.На нас ни беше удобно защото самолета ни беше много рано,а от хотела се виждаше спирката на автобуса за летището.Имахме интернет,вечер имаше парно,имахме топла вода.Закуската беше добра.Ние се прибирахме вечер да спим и рано сутрин излизахме.,така че на нас ни хареса престоя в хотела.

# 383
Нещо сме си избрали high сезон. Повечето хотели дори и мизерни са около 1000 и нагоре . Цените се качат двойно Simple Smile . Сега гледам и за апартаменти ... Лошото е, че вече платихме самолетните билетите, защото си мислехме, че имаме хотел, който сега се оказа, че е нещо грешка на сайта и ни отмениха резервацията и не дават обяснения. Но не се отказвам Simple Smile

# 384
  • тук-там
Освен ако не е за Нова Година не виждам как ще стигнеш тази цена... Даже и за Нова е много. Или обърка нулите?

# 385
  • Milano
Такива цени имаше само за провъзгласяването на папа Джованни Паоло II за ''блажен''.
Вероятно за 8ми декември да са по-високи цените, но пък се пада събота, или да има някакво важно изложение или друго събитие, ако са толкова високи цените.

# 386
Това за кои дати ? Не може да няма нещо по-изгодно.

# 387
Става въпрос за 06.април до 11 април . през декември единия хотел е 50 евро на вечер, април е 100  евро , което за 5 дена излиза около 1000 лв . И това са повечето хотели .. направо в чудо се видях .

# 388
  • тук-там
Става въпрос за 06.април до 11 април . през декември единия хотел е 50 евро на вечер, април е 100  евро , което за 5 дена излиза около 1000 лв . И това са повечето хотели .. направо в чудо се видях .

Април, май, септември и ....до средата на октомври са най-високите сезони.  Peace
Пак ти препоръчвам да погледнеш апартаменти, особено за двама има студия за по 45-50 евро на вечер.

# 389
Ами сега гледам и за апартаменти . Намерих един в сайта homeaway.com , но не знам как стават нещата писахх на човека, но той знаел само италиански .. обратна връзка нямам.

Общи условия

Активация на акаунт