iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 34-а тема

• 49 454
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Някой да има впечатления от този серум: http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Hyaluronic-Acid-Firming … -fl-oz-30-ml/7264? Повече ми хареса съставът му, отколкото на онзи по-популярния, забравих на коя марка беше. Искам да започна да го ползвам с цел превенция на бръчки, а не заличаване, мислите ли, че е подходящ? Приемам и други предложения.
Също крем за околоочния контур със същата цел си търся, мислех да взема този: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Lumessence-Rejuvenating-Eye … -fl-oz-15-ml/7561, но няма да откажа някоя по-евтина идея.
Благодаря ви!  bouquet

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в www.iHerb.com - HIV037

# 676
  • София
Да ви похваля този Бял чай
Много нежен вкус и аромат, леко сладникав привкус - ако има фенове на зеления чай  и този ще ви хареса. Целта ми не е детоксикация Simple Smile

Хареса ми и Печения Зелен чай много интересен, опушен аромат - препоръчвам
 /кутията е пълна до горе, за разлика от др. видове чай на тази марка Simple Smile (които съм пробвала до сега)/:

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 677
    Изобщо не може да се сравни с този- http://www.iherb.com/Method-Dish-Soap-Sea-Minerals-18-fl-oz-532-ml/36836. Много съжалявам че няма и пълнител, но ще се задоволя с това което има.

ПЪЛНИТЕЛИ   Peace

# 678
    Изобщо не може да се сравни с този- http://www.iherb.com/Method-Dish-Soap-Sea-Minerals-18-fl-oz-532-ml/36836. Много съжалявам че няма и пълнител, но ще се задоволя с това което има.

ПЪЛНИТЕЛИ  Peace

Не съм се изразила правилно- няма Sea Minerals, а само някакви други два.

Да предупредя всички които са се насочили към този шампоан- Lafe`s Natural Body Care . С него категорично не може да се измива коса, дори не съм сигурна дали става и за тяло. Вчера го пробвах и първото което ме изненада беше че излиза под формата на пяна. До тук добре, но в момента в който се сложи пяната на косата и тя изчезва. Решех че трябва да сложа повече- изпомпах поне 20 пъти и нищо, просто нито се разпенва, нито може да се разнесе по някакъв начин върху косата. Ядосах се и даже не го пробвах дали става за измиване на тялото.
Незнам за какво изобщо ще мога да го ползвам.

Код за 5$ отстъпка- AVA527

# 679
  • гр. Пловдив
Как може да се изтрие кода за отстъпка от нов профил?
Никъде няма опция поне за промяна.  Thinking

Код за отстъпка при първа поръчка UFO599     от    www.iherb.com

# 680
  • София
zwetellina

Натрапен код ли има?

Един от начините е да изтриеш всичко от кошницата и да излезеш от акаунта и от сайта.
След това влизаш в сайта / като сама изписваш www.iherb.com   / не през този линк Simple Smile /
Слагаш нещо произволно в кошницата и кода, който искаш

Ако не стане така - пишеш на Айхерб:

Може да им пишеш и тук:  contact form

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 681
  • в 1001-та нощ
........Някой да им е писал за това ново условие на изписване върху кашона ?

Код за 5$ отстъпка PES991

Писах им - дано да ми отговорят / ако не им е писнало вече от мен Simple Smile/

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

няма да се учудя, ако нашите митници са го изискали или в Европа  newsm78

Код за 5$ отстъпка POP824

# 682
  • pomorie
Някой пробвал ли е на Earth's Best пюретата,кашите или бебешката козметика  newsm78 да даде отзиви  Praynig Praynig

# 683
  • София (Възраждане)
Моля, препоръчайте ми препарат срещу висок холестерол и завишени чернодробни ензими.  bouquet

# 684
  • София
Моля, препоръчайте ми препарат срещу висок холестерол и завишени чернодробни ензими.  bouquet

Висок Холестерол и завишени ензими говорят за сериозно заболяване / дано да е изяснена причината/ - добавките няма да помогнат много, а и не е редно да се препоръчват дори и добавки от некомпетентни лица. По-добре говори с лекаря
Завишения Холестерол и ензими са симптом - грешно е да се лекуват симптомите

А и няма добавка за черния дроб, от която някой със сериозно заболяване да е бил доволен / доста ги коментирахме преди време/

ПП. Мисълта ми е, че повече  може да навредим, отколкото да помогнем. За поставяне на точна диагноза лекарите имат нужда от симптоми, ако липсват някои / повлияни от някоя добавка/ - диагнозата няма да е точна

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка         YUL919     в     www.iherb.com

# 685
  • София (Възраждане)
Благодаря, Денис! Явно завишението не е високо, тъй като GP-то е изписала само хранителна добавка, без да е насочена към допълнителни изследвания. Ще проверим случая по-сериозно.

# 686
fy4ko имам серума - бързо ми попива, след което леко ми опъва кожата и за да се чувствам комфортно трябва да се намажа с крем. Бива.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в www.iherb.com

# 687
Благодаря, Денис! Явно завишението не е високо, тъй като GP-то е изписала само хранителна добавка, без да е насочена към допълнителни изследвания. Ще проверим случая по-сериозно.

Можеш да погледнеш това http://www.iherb.com/Now-Foods-Liver-Detoxifier-Regenerator-180-Capsules/11016 при положение търсиш хр.добавка. На мен ми беше помогнал..

# 688

Здравейте, на 03.06. ми потвърдиха ,че поръчката е шипната , поръчката е за митница  но до днес  нямам покана от тях, някой с поръчка от тази дата вече  да е получил пратката си ?

Код за отстъпка  5$ при първа поръчка : PUF968 в www.iherb.com

# 689
  • в 1001-та нощ
има време, спокойно  Peace

Код за 5$ отстъпка POP824  Heart Eyes bowuu

Общи условия

Активация на акаунт