За българската козметика - 2

• 104 464
  • 387
  •   1
Отговори
# 270
  • София
на Арси козметикс си купих масло за тяло "йогурт,амарант, хиалуронова киселина", опаковката е бяло и черно-като кравичка.Купих го импулсивно от Елитис, ама скъпичко ми се струва 300 мл. за 4,25 лв.
Ама нали е българско реших да му дам шанс и да го пробвам.

# 271
300 mlза 4.25лв ако е скъпо, не знам какво очаквате да има вътре 😀 какъв амарант, какъв хиалурон.

# 272
Ланолин+вазелин+аромат=4,25лв

# 273
Аз да се оплача от спирането на продуктите на All nature . Да си харесам нещо и изчезва от пазара..

# 274
Кои продукти All nature харесваш?

# 275
Шампоан с арган и медения, медената серия цялата 😏 намерих в Ремедиум и си поръчах, явно някакви последни броики имат, доста намалени..

# 276
Здравейте!
Погледнах набързо темата да прочета мнения за продуктите на Collagena, но не можах да намеря. Извинявам се ако има, а съм ги пропуснала.
Интересувам се от този серум срещу пигментни петна, някой ползвал ли е и изобщо мнения за тази марка или средство с което сте преборили тези петна. На места чета, че единствения начин е с лазер.
Благодаря ви!

Използвала съм доста неща на марката. Мааааалко са им надути цените,но все пак са доста по-пречистени от химикали. Избелващите им продукти са хубави, за мазна кожа също. На мен лично най-много ми допаднаха серумите им. Антиейдж продуктите им също са приятни, но има още какво да се желае, защото самите производители имат доста неясноти в точно тази сфера.

# 277
Шампоан с арган и медения, медената серия цялата 😏 намерих в Ремедиум и си поръчах, явно някакви последни броики имат, доста намалени..
Там в ремедиум 4 видях доста продукти но незапомних кои има и дали нещо липсва.

# 278
Последните ми покупки БГ козметика са марка VISAGE,на фирмата Солидо Козметикс-антицелулитен крем гел и ВВ крем за тяло Simple Smile Страшно много ми харесват Simple Smile

# 279
300 mlза 4.25лв ако е скъпо, не знам какво очаквате да има вътре 😀 какъв амарант, какъв хиалурон.

А, да, и аз се потресох от мнението, че е скъпо.

# 280
Е стига де, има хора с по-скромни възможности, не заделят по много за глезотии. Не ги съдете за това.
Какъв хиалурон може да се купи за 4 лв е отделен въпрос.

# 281
Е стига де, има хора с по-скромни възможности, не заделят по много за глезотии. Не ги съдете за това.
Какъв хиалурон може да се купи за 4 лв е отделен въпрос.

А за под 4 лева какво може да се купи, след като 4 лева е скъпо и то за по-голям грамаж от стандартните 250 мл?

По-добре със свинска мас или зехтин да се маже, вместо с подобни лосиони, ако наистина има финансов проблем.

# 282
Маслата, ако са чисти, вършат много по-добра работа от козметиката на много фирми. Българското шипково масло става все по-популярно например в борбата с бръчките.

# 283
Какво да купи, ами каквото намери за добре ще купи. Ако поиска съвет, тогава ще дадем, но мисълта ми беше да не се хващаме за едната дума "скъпо", защото това е субективно.
Скрит текст:
Впрочем, маслата невинаги са евтини, точно това от шипка го взех за 10+ лв  за 20мл примерно.

# 284
  • Варна
Здравейте ,серията на Здраве акне стоп предлага ли се в Елитис или по-аптеките да я търся?Вече доста положителни коментари прочетох и се реших да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт