На море в Гърция - 7

• 145 846
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Но вчера, благодарение на една от вас попаднах на това бижу и се влюбих.

И аз го гледах това място, когато го публикувахте по-рано и така и на този сайт не се ориентирах къде точно в Гърция е то newsm78, има ли желаещи да ми помогнат и разяснят.Предварително благодаря, може и на лични,ако някой е ходил и може да сподели впечатленията си   bouquet

# 196
Здравейте!
От вчера чета, разглеждам и .....
Тази година за пръв път решихме да ходим в Гърция и се бяхме спрели на Athena Palace. Но вчера, благодарение на една от вас попаднах на това бижу и се влюбих. Проблемът е, че е по-далеч от предвиденото, а сме с две деца, едното от които е на 10 месеца и не съм сигурна дали ще понесе пътуването. Дали можете да ми препоръчате подобно място на Халкидики или Тасос; или ако някой е ходил там да ми даде отзиви.
Страшно много ви благодаря!
Thinking ThinkingТози хотел го видя миналата година, бяхме настанени в съседен.Много е голям и луксозен-Атена палас, но трябва да знаеш,че има един голям недостатък.На пража се слиза по една отвесна стъбла,с деца не знам как е.А долу плажа е тесен и каменист.Предполагам ,че ползват басейните.Скъпичко е го проучи , да не съжаляваш.

# 197
veka, дано това ти помогне да се ориентираш.

Judit, благодаря за споделеното мнение. Честно казано много проучвах. Това, което ме накара да се спра на Athena Palace е много доброто мнение на мои близки приятели, които втора година ходят там. Но... Това не е моето място - прекалено цивилизовано е, ако ме разбираш. Предпочитам място с дух...

# 198
  • В най - голямото село
Цитат
Този хотел го видя миналата година, бяхме настанени в съседен.Много е голям и луксозен-Атена палас, но трябва да знаеш,че има един голям недостатък.На пража се слиза по една отвесна стъбла,с деца не знам как е.А долу плажа е тесен и каменист.
Peace

Направо си няма плаж. Бяхме там за НГ.

# 199
Момичета, предполагам, че сте коментирали, но не открих а и си е невъзможно да прочета всички теми. Ако може да кажете добра дума за някой хотел/апартамент в Неа Перамос или Керамоти, моля  Heart Eyes.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 12:45 от Deina

# 200
  • В светлината на слънцето
Deina, аз ще мога да дам лични впечатления за белвю ап. в Керамоти, но чак към края на юни. На нас ни го препоръчаха познати, които са много доволни. Но лично ще споделя като се върнем.

# 201
  • зад парка
Но вчера, благодарение на една от вас попаднах на това бижу и се влюбих.

И аз го гледах това място, когато го публикувахте по-рано и така и на този сайт не се ориентирах къде точно в Гърция е то newsm78, има ли желаещи да ми помогнат и разяснят.Предварително благодаря, може и на лични,ако някой е ходил и може да сподели впечатленията си   bouquet

Това е във/ до Волос - така ми излиза на Google map

По-нагоре съм дала мнение за областта около Волос и за Пилио

# 202
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път отиваме в Гърция по празниците сега, и ме загложди един въпрос - как стои въпросът с плащането с кредитни карти? Има ли навсякъде възможност както из Европа или е по-скоро като при нас - от дъжд на вятър. Ще сме в някакво курортче Неа Скиони на Касандра.

# 203
Здравейте Simple Smile
За първи път отиваме в Гърция по празниците сега, и ме загложди един въпрос - как стои въпросът с плащането с кредитни карти? Има ли навсякъде възможност както из Европа или е по-скоро като при нас - от дъжд на вятър. Ще сме в някакво курортче Неа Скиони на Касандра.

От дъжд на вятър. Вземете си кеш. В големите супермаркети има, но в малките магазинчета няма. В таверните също не съм срещала.

# 204
  • София
Благодаря! Мдааа, точно така и предполагах - жалко Sad

# 205
Даже бих казала, че у нас на повече места може да се плаща с карти.

В Гърция в много малки населени места няма нито един терминал - тоест, няма банкомат, няма кредитни разплащания, няма банков клон, нищо няма. Кеш онли. На Ситония средно през около 30-40 км са банкоматите (така на око).

Големите хотели най-често си имат терминали. Обаче малките! Някои от тях работят с разплащания с кредитни карти (през букинг или друг сайт), но сметката им се обслужва в близкия град, остатъка на място приемат само кеш. Идентично е с тези, които не могат да се плащат с карта - приемат авансово плащане по банкова сметка, остатъка кеш.

Плащане с карта в ресторант или магазин - само Атина и Солун, мен ако питаш.

# 206
  • Europe
Тинки отговорих ти за Потос/Тасос/ на ЛС.

# 207
Добро утро, момичета! Първо, надявам се всички да сте добре след земетресението. Правя един запис тук, сигурно ще ходим на Тасос( отново) през септември и този път ще правя по- подробно проучване. С приятеля ми искаме на тихо място, без заведения и шумни компании. Някакво студио, защото съм предубедена към гръцките ресторанти. Една година точно до хотела ни имаше ресторант и постоянно чувахме звъна на микровълновата  Rolling Eyes

# 208
  • Сидни
Здравейте отново!
Ние в крайна сметка си избрахме Лефкада и ще отеседнем ето тук http://www.meli-lefkada.com/links.php.
Много се двуумяхме м/у това място и ето това http://www.holiday-rentals.co.uk/p455944 , но в крайна сметка избрахме по-зеленото и закътано местенце. А и е близо до плажа  Porto Katsiki http://www.flickr.com/photos/49146991@N05/6430625239/. Simple Smile Дано времето да е хубаво Praynig

# 209
  • София
Дано времето да е хубаво Praynig

Най-близкото място, за което намерих е Итака. Само на 24-ти е малко по-дъждовно. Ще си изкарате супер!

Аз пък ще чакам още първите стигнали на 24-ти по Ситония или около Кавала да споделите как е водата.  Laughing Със сигурност ще пътуваме в края на седмицата, но още не сме решили дали да заложим на повече плаж или на повече екскурзии.

Общи условия

Активация на акаунт