Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 892
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Смайли много кураж и сила на бебчетата сигурна съм, че те ще се оправят...Недей да губиш надежда...Вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug Hug

# 526
Unforgiven, mariela_penkova , честити розови щъркели  Heart Eyes
Смайли,миличка  Sad Hug кураж мила...всичко трябва да се нареди  Praynig ще се моля за бебчетата  Praynig
Future-maman , честита годишнина  1dating

# 527
Здравейте,

не прегледа казаха, че всичко е ОК Simple Smile започнаха да ми мерят тумбата, а от следващия път да им нося и урина. Не ми казаха, че съм дебела, така че съм много доволна Simple Smile

От черешовите костилки може да си направите възглавничка против колики.

Надявам се всичко да е наред със Smiley_girl и бебетата и. Също така стискам палци на приятелката, после пиши как е!

danaeka, Бързо оправяне!

Хрисик,  Hug ще се справиш!

За количка съм се спряла за сега на тази:
http://cache.vendaria.com/vpop/VpopV6.html?ct=25&ctname=ui&a … a%20Media&tp=
въпреки, че така се вижда, че не ляга напълно, като се сложи бебе вътре е напълно хоризонтално. И много ми харесва сгъването, ще ми е много удобно за придвижване с градски транспорт.

Тези легла с многото шкафчета са страхотни  Simple Smile Нашата кошара ще е най-простичка /икеа/ и ще си е в отделна стая, а за в началото ще ползвам люлка като тази:
 http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=12066601
за това и не мисля да купувам шезлонг. Разбрах за столчето за кола защо не става.

намерих нещо като списък, от сайт на магазин е, така че е по-подробен отколкото би трябвало, но за някой с моите чуденки може и да е полезен. пускам го скрит :

Скрит текст:
оттук:
http://www.toysrus.ca/shop/index.jsp?categoryId=4093027&ab=B … MUSTHAVECHECKLIST

Бебешка стая:      
Кошара и матрак
Гардероб/скрин
Повивалник
Люлеещ се стол
Спално бельо
Декорация
Кофа за памперси
Въртележка за бебешко легло
Бебефон
възглавнички за придържане на бебето
2 непромокаеми подложки
2-3 чаршафа
2-3 Одеяла
нощна светлина
лампа

Бебешки дрехи         
8-10 Бодита
8-10 Пижамки
1-2 Шапки
6-9 Лигавника
4-6 Пелени
4-6 Чифта чорапки и терлички
ръкавички
8-10 кърпи за миене

С бебето вкъщи         
Люлка
Предпазни средства
Сгъваемо легло
Висок стол
Защитни врати

С бебето на път
седалка за кола + аксесоари
Количка + аксесоари
Порт бебе / кенгуру/ слинг
Чанта за памперси

За кърмене         
Помпа
Торбички за замразяване на кърма
6-8 Бутилки
Покривало за кърмене
Подплънки за гърди
Поддържаща възглавница

Хранене с бутилка         
6-8 Бутилки
Формула
Четка
3-4 Допълнителни биберони
Стерилизатор
Сушилка

Баня
3-4 Кърпи с качулка
8-10 Кърпи
Сапун и шампоан
Ваничка

Грижа за бебето         
Термометър
Залъгалка
Памук и клечки
мазила
Памперси и мокри кърпички
Аспиратор за нос
Нокторезачка
Бебешко олио или лосион
Овлажнител за въздух
Бебешка четка за зъби
четка и гребен

Игра         
Шезлонг
Образователни играчки
Люлка
Активна гимнастика
Бънджи

Извинявам се ако има грешки в имената. По-късно или утре ще направя и мой списък на базата на този и другите, които вие публикувахте.

Много се извинявам за линковете, обаче не разбирам как да ги направя с име, като "цък" и т.н. Ако на някой му се обяснява, нека ме светне.
Хубав ден!

# 528
Добро утро!Малее,снощи голямо писане е паднало Laughing,но пък ви изчетах.
francheskasweet ,миличка как е кучо?Силно се надявам бързичко да се оправи и да не тревожи мама  Hug.Много се радвам,че ти и бебо сте добре и те разбирам ,че те боли силно заради кучо. Hug

# 529
Августа, Заповядай!
Аз искам да се изхваля, че започнах да спя нощем, благодарение на последното хомеопатично. Мина ми и аритмията и сърцебиенето. Голяма благодат е.

# 530
Добро утро момичета!Аз тази нощ почти не съм спала,след малко тръгвам за ФМ!Не знам от вълнение ли че ще видя бебка или от притеснение дали всичко ще е наред ,не съм мигнала!Моля се всичко да е ОК и да си я видя!Хубав и спорен ден момичета от мен!

# 531
francheskasweet, при мен често се появява лека болка ниско вляво или вдясно като лек спазъм, в началото се уплаших, ходих на лекар, но на видеозона всичко беше ок и ми казаха че е от храната и е заради стомаха, а моят откак забременях е по-разхлабен, та тя можело да предизвика лека контракция, изписаха ми Но-шпа и Магнерич, но вече пия само Но-шпа ако се появи нещо такова, което обикновено става ако съм хапвала повече плодове или пресни зеленчуци, защото стомаха е по-чувствителен. Обикновено след тоалетна минава.
possy-pm, благодаря много за линка към леглото, май и аз се ориентирам към дървено.

# 532
Смайли  Hug Hug Hug Кураж мила! Всичко ще е наред!  Heart Eyes И аз минах с Калин пред един малък ад, когато изоставаше с 4 седмици заради проблеми с кръвотока, но уви всичко се оправи от само себе си!

paca73  Hug Чакаме новини!  Heart Eyes

И аз нося ниско бебан, от както пия Нутри Мага съм нов човек! Няма болка, няма нищо!

# 533

Paca 73  аз също бях така за моята ФМ. Още повече, че там очаквах да ми кажат какъв ще е пола на бебчо, а и таткото ни за първи път щеше да ни види. Но всичко мина идеално. Стискам палци и при теб да е така. Успех  Praynig

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 09:26 от sv_foteva

# 534
Добро утро!Има ли някоя от софийските мами да ходи на ЖК в 25 ДКЦ в Младост?Имам едно питане,ако може да ми отговори ще пиша на лични.Аз чакам МАЙСТОРИИ-ужас,направо откачам вече,ама какво да се прави ще търпя.Лошото е ,че май ще ми спрат и тока ,та няма да мога да чета и тук...........Благодаря и хубав ден!

# 535
  • Варна
Момичета като е ниско долу какво усещате. Аз снощи имах чувството, че ми скача върху мехура и 3 пъти ставах до тоалетна. А пък доки досега нищо не ми е казала.  newsm78

# 536
Sentex то най-напред е доста очевидно ако е ниско.А и си се усеща ,точно както каза ти-усещаш го как рита ниско в пикочния мехур и си боли почти като при цикъл.При мен нещата взеха да се оправят де,поповдигнало се е.

# 537
И аз все още го усещам ниско долу.Все едно всеки момент ще излезе и постоянно ми се пиша.Но на прегледа доки само каза,че е с главичката на долу и това. newsm78

# 538
Смайли, с теб сме, мила - кураж и положително мислене  Praynig Hug

# 539
Августа количката е страхотна,но няма напълно легнало положение,което трябва да е бебчето първите месеци,провери дали има възможност да и купиш допълнителен кош за новородено.

Общи условия

Активация на акаунт