Лакове за нокти- 60

• 50 527
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Стара Загора
При мен лаковете на Манхатън правят балони, стават на конци и се белят бързо. Не ги препоръчвам.
Ментата на Флормар не е лоша, но е по-различна от Ревлонската.  Peace

# 677
Нали?  Heart Eyes И е на българска блогърка.

Коя е блогърката? Чантата е убиец Grinning

# 678

На връщане от работа си взех този, но нещо не съм очарована от нанасянето и плътността.  Tired

# 679
  • Велико Търново
Моми4ета помогнете ми дайте ми снимка на тези лакове скале ефект на коя марка лакове са много искам такъв   bouquet

# 680
При мен лаковете на Манхатън правят балони, стават на конци и се белят бързо. Не ги препоръчвам.
Има ли ментичка на Есенс? О, да не забравя да кажа за новата ми покупка - http://beautyshop.bg/userfiles/productimages/product_13965.jpg  много съм недоволна, целите ми нокти са оранжеви, след изтриването на лака  #2gunfire  никога повече няма да си взема, въпреки страхотните цветове.  Cry Само Есенсите ги признавам сега  Laughing

# 681
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile
Имам идеята за цикламено, дали ще пасне Simple Smile? Или пък розово, защото ако сложа червен лак трябва да сложа червено червило, а не искам за повода да е червено.

# 682
  • Стара Загора
Има ли ментичка на Есенс? О, да не забравя да кажа за новата ми покупка - http://beautyshop.bg/userfiles/productimages/product_13965.jpg  много съм недоволна, целите ми нокти са оранжеви, след изтриването на лака  #2gunfire  никога повече няма да си взема, въпреки страхотните цветове.  Cry Само Есенсите ги признавам сега  Laughing

Да, имат няколко. Щом не съм я препоръчала, значи не е по-добра от Флормарската като качество, разбира се.  Laughing Все пак от Мулти Дименжънс погледни Replay и от минитата Viva La Green, You belong to me.  Peace

# 683

Аз много харесвам този:

# 684
  • Ст Загора
Maцки , тия Лотреци има ли ги тук http://chroniclesofalacquerhead.blogspot.com/2012/01/swatching-m … c-collection.html , най - много ме вълнуват тия с брокатчетата ,

# 685
  • София
Моми4ета помогнете ми дайте ми снимка на тези лакове скале ефект на коя марка лакове са много искам такъв   bouquet
Ани, напиши в гугъл scale effect nail polish и кликни на "Изображения" вляво, от опциите на гугъл - ще ти излязат много снимки на лакове и маникюри със скейл ефект. Като марки - Impala, Golden rose, Inglot, Nfu-oh и кой знае още колко...
Днес съм с ChG Delight снимката е от Нет-а

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 08:19 от Karimma

# 686
  • Стара Загора
Каримка, Голдън Роуз не го препоръчвай вече. Едва ли ще намери някъде. Laughing Импалата се намира, но и тя не е от най-лесно откриваемите.

# 687
  • София
И друг път съм казвала,че много харесвам скейла на еси - Shine of the times. Страшно плътен Heart Eyes
Не зная дали го има още,но определено си заслужава.
Инглот също имат скеил ефекти,ама шишенцата са толкова нюню Mr. Green

# 688
Сефора също имат вече скейлове. Единия е син като Инглот 204, а другият е като Есито което се споменава, но е в прозрачно-лилава база. На нокти е същия.  Хубави са  Peace

# 689
Seventeen също имат скейл ефект, на мен ми харесва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт