Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • На острова
Колкото и да пробвам с бои завършващи на .1, явно на мен са ми слаби и никакво пепеливо не виждам по косата си. Само на оранж ми бие косата и това си е. Косъмът ми определено е с червеникав пигмент. Явно ще трябва да играе коректор. Всеки път ли слагате коректор в боята (за тези, които искат да избягат от нежелани отенъци)?
И друго - тези балсами на Престиж са пълен жмел. За трети път си слагам, този път с маска го смесих и само тук-таме се получи матирано пепеливо (което ми харесва), но е на петна. Какъв продукт да ползвам?
Не че съм страшната блондинка, но поне съм докарала до един етап, някъде около 7-ца, здрава е и това е най-важното. Сложно нещо е блондинството  Joy

# 196
MiaGia , пробвала ли си .11 или .21?
Ако започнеш да слагаш коректор и ти хареса резултатът е нормално да продължиш с него.

# 197
MiaGia, аз също съм с упорит червен пигмент и най-добри резултати фризьорката ми постигаше, като слагаше и виолетов коректор, освен пепелен. Като първия преобладаваше.
Имам (вече) непотребен виолетов коректор на Колестон Пърфект, ако искаш, пиши ми на ЛС и  ще ти го изпратя.    Hug

# 198
  • На острова
MiaGia , пробвала ли си .11 или .21?
Ако започнеш да слагаш коректор и ти хареса резултатът е нормално да продължиш с него.

Не съм, ще пробвам. Ще потърся какви бои имат такива номерации.

Фийлинг, ще ти пиша.

Благодаря, момичета!

# 199
Аз бих пробвала първо с боя, след това бих добавила коректор и ако и с коректор не става, което е малко вероятно, то бих се боядисала с по-тъмен цвят или бих си помогнала с блондор.

# 200

Не мога да ти отговоря - изписва ми, че си забранила получаването на ЛС.

# 201
  • На острова

Не мога да ти отговоря - изписва ми, че си забранила получаването на ЛС.
Аууу, много съм загубена. Коригирам  Peace

# 202
  • в 1001-та нощ
Аз съм я ползвала и точно с нея си изгорих косата.
Не знам защо я взех....може би съм си мислила, че ще е по-щадяща, но се оказа доста по-агресивна в сравнение с останалите. Вярно е, че спестих време и се боядисах доста по-бързо, но останах без коса. 

от тази боя получих такъв страшен косопад, че не искам да си спомням  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 203
Аз съм я ползвала и точно с нея си изгорих косата.
Не знам защо я взех....може би съм си мислила, че ще е по-щадяща, но се оказа доста по-агресивна в сравнение с останалите. Вярно е, че спестих време и се боядисах доста по-бързо, но останах без коса. 

от тази боя получих такъв страшен косопад, че не искам да си спомням  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
  bouquet явно не става,мерси

# 204
Аз също съм използвала excell 10 и не ми хвана корените, дължините станаха по-светли, а корените изглеждаха като небоядисани  Sick

# 205
  • в 1001-та нощ
боята се държи 10 минути, няма как толквао бързо да намажеш цялата коса и да стои 10 мин  Rolling Eyes

а там, където стои пои-0дълго - потъмнява, т.е ако си започнала от корените - към дължините, на корените е стояла най-много и потъмнява, а дължините са били покрити по-малко време и остават светли  Rolling Eyes

# 206
a.l.e.n.a, явно на това се дължеше плачевния резултат  newsm78

# 207
боята се държи 10 минути, няма как толквао бързо да намажеш цялата коса и да стои 10 мин  Rolling Eyes
Да, колкото и да си бърз е невъзможно да си намажеш цялата коса за 1 минута и да оставиш боята 10 мин.  Laughing Но за тези неща не се мисли като се купува   Embarassed  Rolling Eyes ooooh!
Много агресивна боя, многоооооо !  Sick ooooh! Sad
А как само ме щипеше  Sad Crazy

# 208
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имате ли опит с Chi боите? Колебаех се между Редкен и Матрикс,а на финал взех Чи.
Вмомента клоня към 7-ца,лятно време достигам 9-ка(поетапно).
Купих Farouk Chi Ionic Permanent Shine Hair Color - 8B с цел качване на по-светък нюанс,която ще заменя на по-следващото боядисване с CHI Infra High Lift Cream Color - cool blonde като макс пепеляво русо,което търся.Активатора е 30(9% ако не се лъжа),след голяма дилема дали 30 или 40.

# 209
  • На острова
Успях да кача две снимчици. На първата се вижда добре червено-оранжевото. Втората не е съвсем реален цвета, но и двете са на дневна светлина в един и същ ден. не е много зле, но мен ме дразни и искам по пепеливо, последно се боядисвах с чифели 9.1
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 22:30 от MiaGia

Общи условия

Активация на акаунт