Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мм, най-вероятно е било на Color time, Herbal time или масовата боя Престиж. Освен, ако не е нещо ново в магазина. newsm78

# 421
  • София/Дружба
Алена, бои на Престиж има в DM, но не и от професионалната серия Master Professional, аз за тях питах.
Аня♥♥  Hug в краен случай ще се завлека д...то до Лъвов мост, ама ми се щеше някъде наблизо да си намеря (Младост, Дружба, Слатина). Ако някой е виждал из тези географски ширини боята да сподели  Grinning

# 422
  • София
според мен попитай във фризьорските салони, които са с по-ниски цени. Wink 6.60лв. мисля, че беше боята (в магазина).

# 423
  • в 1001-та нощ
о, разбирам  Peace а след като е професионална - изобщо продава ли се в магазини  Rolling Eyes дори може би и оксидантът е отделно  newsm78

# 424
  • София
По принцип само от салони може да се купи. Продавачката от въпросното магазинче беше решила да я разработи, но май не върви много и зарежда с/у поръчка (по принцип от същия дистрибутор нали зарежда другите бои и балсами на Престиж, кремовеи т.н.). Продава се без оксидант, има такива от 1л., аз ползвам тези, които имам в къщи (на Фарком).

# 425
  • Пловдив
Момичета,а някоя от вас ползвала ли е боите на Ревлон.
Отдавна не бях ги виждала,но вчера се натъкнах на тях.
Дали ще изсветляват добре при положение,че са без амоняк? newsm78

# 426
  • София
Здравейте блондита
В търсене съм на добър колорист за изравняване на цвета ... моята фризьорка ме подстригва страхотно, но не е много умела в цветовете... бях на кичури и искам да я изравня ...
Четох много добри отзиви за тази боя Кюн, а и по снимките на Дачита е станало страхотно. Искам такъв цвят..
Алена преди време ти също ми беше казала, че се боядисваш с КЮН. Твоя цвят също е много хубав .. Ще споделиш ли къде се боядисваш, в кой салон, защото чета, че тази боя се предлага само от фризьорите.

# 427
Сега откривам темата, много полезна! Моята коса е много трудна за боядисване Confused Отивам да ви чета да събирам мнения.

# 428
  • в 1001-та нощ
какво й е трудното на косата ти  Rolling Eyes

Rarotonga, мен фризьорка идва да ме боядисва в къщи   Peace мога да ти пиша къде е салона, в който работи  Peace (на лични)

иначе - добър колорист - Петьо Велев - при Капанов на Скобелев  Peace

# 429
  • София
Да, дай ми малко повече инфо на лични...
Чух за Капанов, че има добри колористи, но не знаех точно за кой става въпрос... ще посетя и него Simple Smile

# 430
Здравейте. Почти преди 1 седмица си направих руси кичури, получиха ми се отгоре бяло - сиви, а надолу горе долу жълто - кафяви. Косата ми е много гъста и сигурно затова не ми се личат много, въпреки че са ми на цялата коса правени. Последно съм се боядисвала преди 8 месеца тъмно кестенява, същия като моя естествен цвят. Въпросът ми е колко време трябва да изчакам, за да ми станат бели навсякъде и как да кача ( прикача ) снимка  от компа на косата ми тук, за  да видите точно как изглежда тя ?  newsm17

# 431
petq_93, най-вероятно дължините ще трябва да се обезцветят още веднъж. Колко време да изчакаш си зависи от косата - ако си я чувстваш здрава можеш и да не чакаш много, но ако е станала много суха то е най-добре първо да се опиташ да я възстановиш и след това да отидеш да ти я оправят. Фризьорката какво ти каза?
За да ни покажеш снимка, първо трябва да я качиш в Интернет и след това ще можеш да ни я покажеш.

# 432
  • Бургас
Цитат
Какво мислите относно разсъждението ми, че високия процент оксидант пречи на коректора да "хване" добре?
Самоцитирам се и споделям опита. Боядисвах израстнали корени с изсветляваща 9.01 на БЕС, 25мл боя със 50мл 12 % оксидант плюс 2 см синьо и 2 см зелено. Обилно коректори за този обем боя. По-скоро коректорите не ги видях да се проявиха. Днес матирам същите зони с 2см синьо плюс капка пепел и съответстващото количество оксидат 6% и за обем доста маска. Резултата е проявяване на коректорите и видим ефект.
Моята истина е, че не става едновременно силно изсветляване с висок оксидант и матиране на нежеланите отенъци с коректори. Последните предпочитат по-нисък оксидант, за потъмняване.

# 433
Отскоро се боядисвам сама вкъщи, но с професионални бои. Досега все на фризьор.
 Косата ми е черна в корените, отгоре има доста бяла коса, надолу е боядисвана от години с 8 на Лореал. Така че се получава ефекта малко на кичури все едно.
Въпросът е, че фризьорката слагаше нещо в боята, за да стане по-топла и златиста като цвят. Цветът ми се получава тъмно русо, светъл карамел. Последните пъти се боядисах с Иноа 8.3 - светльо русо златно с окислител 6% . Не хвана много добре боята, освен това в корените и там където ми е по-тъмна косата (защото имам и доста бяла коса) стана едно такова рижо-оранжево.
Къде бъркам, за да не се получава такова оранжавеене и дали не ми трябва по-висок окислител 9% например, за да хване по-добре боята в тъмните корени.  Thinking

# 434
  • Варна
Момичета харесах си на Маржиблонд най-тъмния нюанс - 921 супер русо ирисово пепелно, въпроса ми е, след като няма S, нали не са много светли? Искам попринцип русо-бежав цвят, но съм на кичури и доста бързо пада всичко от главата ми. Това много светло ли е, защото на снимката не изглежда супер светло?
И още кой от балсамите или шампоаните на Престиж би коригирал в бежаво, не искам сиво или ледено, искам пшеничен цвят?

Общи условия

Активация на акаунт