Отговори
# 345
  • при палмите и алигаторите,FL
Жени, Митето е супер, голямо забавление в дъжда, браво на вас. Добре че не е имало бабки наокло, представям си какви коментари щеше да има за "горкото" дете.

Марте, радвам се че сте по добре Hug. Сама с тримата, сигурна съм хич не е лесно, аз давам заето с двете у дома #Crazy. Математиката хич не ми е силна страна и не мога да помигна за съжаление. Как успяваш задачи с Вики да решаваш, с другите двама палавници наоколо?!?

Луска, Марити шЪ черпи с торта сигурна съм  Wink

Тони, радвам се че дечковците се подобряват  Hug

Деси-шиша, като не ще кухнята, не я насилвай, в нета има много рецептички подходящи за малчовци като нашите.

Бубе, ние ще пропуснем празника на Ралфи Confused, но може да отпразнуваме РД на Габ с малко закъснение  Sunglasses Wink

# 346

Честит Рожден Ден на сладките принцеси Мариска и Ели! Да са живи и здрави, винаги засмени и да обагрят дните на майките си! Пожелавам ви весел празник Мариети и Нели!

Честит Рожден Ден на Марио и Давид!

# 347
  • на североизток

Честит рожден ден на прекрасната Ели!

Чести рожден ден на нежната Мариска!

Честит рожден ден на сладката Деа!

Честит рожден ден и на порасналите сладури Марио и Давид!

Бъдете живи и здрави, мили деца, носете много радост и усмивки! Много, много весели игри!

Честит празник и на майките! Пожелавам ви от сърце прекрасните ви деца да растат живи и здрави и много да ви радват! Весел празник!

# 348
Буболинкова, ще трябва да повтаряте купона и след 15 юли! Crossing Arms

# 349
Я да се промъкна и аз....   tiptoe

Честит Рожден Ден на принцесите Елена,Мариса и Деа!!!Да са живи и здрави и много обичани и щастливи!!!  newsm51 Прегръщам ви момиченца,малки!
Честит Рожден Ден и на Марио и Давид!!!И те да са живи и здрави и да имат прекрасен живот изпълнен само с хубави емоции!!!  smile3525

# 350
  • София
Честит рожден ден на малкото адашче, Мариска, Деа, Давид и Марио! Пожелаваме им да са много здрави и прекрасно и  безгрижно детство! Честит празник на техните семейства!
Специално за Адашчети и Мариета много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 351
# 352
# 353
  • Сливен
И да се похваля и тук Simple Smile От 2 дни си имам ходещо човече Simple Smile Голям кеф е на Ели да обикаля сама и да се рови навсякъде Simple Smile
Тези дни ще направя и питката Simple Smile

Не съм чела почти нищо, защото основно се занимавам с Елито - след ваксината ни на 22.05 сме с Т няколко дни, а от днес вече на АБ Sad Дано скоро се оправи  Praynig

# 354
  • До морето :)
Благодаря на всички за пожеланията за нашата принцеса! ОБИЧАМ ВИ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубе, сестра ми имаше абитюриенски бал. В крайна сметка успя да отиде, голямата ми сестра гледа бебона 1 вечер в болницата.

Жужи, дано АБ по-скоро подейства и скоро Ели пак да е здравичка  Heart Eyes

# 355
  • Стара Загора
Не съм ви чела...време няма никакво но съм мислено с вас.
Лече радвам се че сестра ти все пак е отишла. А бебка как е?
Честит рожден ден на всички дечица Heart Eyes Съжалявам, че не успявам да отазя всички както му се полага.
Ток-що се прибрах от РДІто на Марска защото Боример отказва да заспи без мен Twisted Evil а тъкмо си бях налегнала джинчето Twisted Evil ама а...съдба майчина дет се вика...остаих Мариетка и Лусинда с компания и се прибрах а туй като ме видя и заспа в ръцете ми. Сега си допивам от моя джин Mr. Green Мариеткаще ви пусне снимки...но рожденичката беше...уаууу страхотна...а тортата на майка и...съвсем уаууу bowuu
Боример проходи на моя РД...подарък страхотен получих. Благодаря ви в този ред на мисли за страхоните пожелания на всички Hug Муши твоята торта заслужи специално внимание от моя страна Hug Mr. Green
Това...надявам се скоро да успея да пиша пак

# 356
  • До морето :)
Херич, бебона е добре. С диагноза Бронхиолит, но в момента седят в болницата като нас - да си излежат присъдата и да си завърши курса с лекарствата!  Laughing

# 357
  • Сливен
Малко раничко, но да отбележа и утрешните рожденници, че не се знае дали ще имам време утре за компютъра Wink

# 358

Мариелка, Честит рожден ден слънчево момиченце! расти здрава, красива, умна и разумна за радост на мама и тати! Честит празник и на мама, и цялото семейство! Весел празник!

ДесиШиша, Честит първи рожден ден на Ина! Хубав ден с много слънце, прекрасен празник с много подаръци и весело изкарване на всички!

Днес празнува и адашчето на моят син- Габриел  Heart Eyes Честит рожден ден! Много здраве, късмет и успехи на порасналото момченце на мама и тати!

# 359
  • при палмите и алигаторите,FL

Честит първи рожден ден на Мариелка! Да расте здрава и щастлива, усмихната и заобиколена с добри приятели

Честит първи рожден ден на Ина!! Да е здрава и щастлива, ученолюбива и игрива!!

Честит първи рожден ден и на кавалерът в днешната рожденденска група, Габи, расти здрави и умен, бъди щастлив!!

Общи условия

Активация на акаунт