Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 829
  • 710
  •   1
Отговори
# 315
  • Ню Йорк
На някой зареждат ли му се новите епизоди във Войо Thinking

И на мен не ми се зареждат

# 316
Почти нищо не видях от днешните епизоди  ooooh! детето нещо истеряса след толкова дъждовни дни вкъщи и само бягах по него.  ooooh! сигурно ли е това за латиноса? Simple Smile

# 317
На някой зареждат ли му се новите епизоди във Войо Thinking

Не! И много се изнервих! Миналата седмица за Стъклен дом сайта им заби и не можах половин час да вляза, сега не ми се зарежда епизода... ама парите от кредитните карти веднага ни ги "заредиха".

# 318
Отговориха ми от войо, че имат технически проблем и молят за търпение.

За мен лично това за Латиноса не е сигурно. Тоест, сигурно е, че той има татуировка, но аз повече подозирам появилият се в трейлъра неизвестен младеж, отколкото Латиноса за втори нападтел. Нещо тоя Латинос хич не се връзва визуално.

# 319
а те дали проявяват търпение при изтекъл абонамент...на секундата ти режат достъпа...хммм

# 320
  • Ню Йорк
Отговориха ми от войо, че имат технически проблем и молят за търпение.

А казаха ли до колко часа да проявим търпение Simple Smile

# 321
Аз им писах на чата, не поясниха колко време ще им трябва (едва ли и знаят Simple Smile ) Някой, ако иска, да се пробва на него какво ще кажат Simple Smile

# 322
а те дали проявяват търпение при изтекъл абонамент...на секундата ти режат достъпа...хммм

Ами всъшност аз като си зареждах абонамента и стана някаква грешка (не ми се обнови, че абонаментът е активен) и трябваше да им пиша доста имейла, но в крайна сметка ми го удължиха с 3 месеца, така че не мога да се оплача  Grinning

За мен лично това за Латиноса не е сигурно.

Не видях добре татуировката, но мисля, че тя не беше на японски, както каза Лука. А и си права, че никак не се връзва той да е нападателят!
Иначе според мен и зад нападението над Мая, и зад убийството на Миро стой Кирил.
Хареса ми Таня как нареди Мая  Laughing Това момиче е станало прекалено разглезено!

А казаха ли до колко часа да проявим търпение Simple Smile

На мен ми писаха преди 40 минути, че трябва да изчакам 5 минути  Grinning

# 323
Софка е много сладка. Толкова натурална ... Joy

# 324
Mr. Green специално заради този филм го плащам. Дребния е първа смяна и той не ляга и чака. ще им се невиди - заради всяко забавяне трябва да ни добавят минути към абонаментите!

# 325
  • Ню Йорк
Аз им писах на чата, не поясниха колко време ще им трябва (едва ли и знаят Simple Smile ) Някой, ако иска, да се пробва на него какво ще кажат Simple Smile

И на мен ми отоговориха че не знаят. Малко ме изнервят, честно казано.

# 326
ще бъде доста европейско ако го направят, но по-скоро ще си следват БГ манталитета..ще видим.

# 327
Някой дали е успял да зареди еп.26-27 през voyo.bg. При мен са недостъпни, а ги има в менюто и в рекламните банери.

# 328
simpatikonia , Lulu25 , моля извадете от спойлер  коментарите си за последните две серии !
Така има вероятност да бъдат подминати ,а си заслужава да се прочетат. ,защото са много логични и аргументирани

На второ гледане и аз се убедих,че Иванов не разбра,че Милото е у Таня. И наистина, Милото остава с впечатление за двойна игра от страна на Иванов- до преди малко го убеждаваше по телефона, че трябва да я даде на прокуратурата,а в следващия момент убеждава нея,че Милото е психопат и ще я убие.
 Абсолютно съм съгласна,че сцената беше много силна и много знакова!

Срещата на Таня и Мая с Гончев  беше много мила и емоционална. Мая искрено  му се зарадва. Гончев знаем,че е привързан към Мая,дори беше "готов да й бъде баща", затъжил се е от отсъствието й...Чувства се виновен за преживяното от нея. Надявам се ,че е бил искрен..макар че все си имам едно на ум с този човек ..Даже две на ум си имам ....Дано не се окаже по- виновен ,отколкото ни е известно на нас. Сещам се за онова мече в магазина  с маските- камерата доста наблегна на него тогава...Както сега наблегна на ласките на Гончев към Мая...Може би пак търся под вола теле hahaha

Интересно ми е какво искат да ни кажат с този татуиран йероглиф ,означаващ "търпение".  newsm78  На някой идва ли му нещо на ума.. Rolling Eyes

# 329
Някой дали е успял да зареди еп.26-27 през voyo.bg. При мен са недостъпни, а ги има в менюто и в рекламните банери.

Предишните 10 коментара са само за това...

Общи условия

Активация на акаунт