Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 783
  • 710
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Върти ми се в главата мисълта, че Миро не е мъртъв, а се представя за свой брат близнак. Не знам какво ме накара да си го мисля, но и снощната сцена с Таня-много бързо и повярва, и ключа за колата и даде...Вие какво мислите по въпроса?Някъде в интервю някой от героите беше казал : "Че кой Ви каза,че Миро е Мъртъв?"(или нещо такова).За съжаление не мога да си спомня точно кой.
Много пъти си го мислих това. Снощи доро като гледах сериите, в разговор между Таня
и Слав/Миро, се прокрадна пак тази мисъл, че Слав не е мъртъв. Стоева спомена, че много
е обичала Миро и е била близка с Миро. Тогава Слав/Миро зададе въпрос, че Миро не й е
споделил, че има брат- близнак? Ако двама души са наистина толкова близки, би трябвало
да зная нещо за семействата. От друга страна Стоева не говори за семейството си, защото
тя реално погледнато не разполага с подобно. Нейното семейсто е Мая, Михаил М., Роки.
Имам предвид, че между Таня и Миро не е ставало дума за семейства и роднини. Тях са ги
свързвали други теми. В разговор между Стоицев и Миро, Миро спомена, че Стоева му е като
майка. Готова е да плати обучение, ако Миро има желание да учи. Тогава какъв труп е бил
идентифициран в хотела и кой е взел камерата? Освен да приемем, че Миро преди да е човек
на Таня, е човек на Коцев. Слав/Миро даде ключа на Стоева, защото разбра, че тя няма какво
повече да му каже.

# 346
Тогава Слав/Миро зададе въпрос, че Миро не й е
споделил, че има брат- близнак?
Това и мен леко ме притесни, честно казано, защото ми прозвуча като - "Нали ти бях толкова близък, щях да ти кажа, ако имах брат близнак". А иначе репликата беше на единия от сценаристите, който обясняваше в интервю как така са направили кадъра с убийството, че да не се вижда отблизо, да оставя елемент на съмнение. Все пак обаче има достатъчно много неща в подкрепа на това, че Е брат близнак (татуировки, навици, куршум в челото) и т.н.

За връщането на Таня в БГ - все пак се опитват да ни показват два нейни образа - единият на кучката, която е способна да организира план за изнасилване на сина на най-добрия си приятел и да застреля челно баща си/най-добрия си приятел. Другият й образ е човешкият, на загрижената майка и на влюбената жена, която видяхме в първи сезон с Иванов. Кучката наистина би изчезнала в САЩ и не би се върнала. Но другата трябваше да се върне и да понесе последиците на всичко, което е натворила.

# 347
  Ако сте пропуснали последните серии,тук ги има.Регистрацията е много бърза,лесна и безплатна!  http://bt.wrzru.com/      http://bt.wrzru.com/browse.php?search=sedem.chasa+razlika&cat=0     

# 348
Аз ги изгледах 'по диагонал', че няма време за повече, но общо взето не си струваше чакането - определено Неделчев се казва Иван - викат си 'адаш'

# 349
Аз ги изгледах 'по диагонал', че няма време за повече, но общо взето не си струваше чакането - определено Неделчев се казва Иван - викат си 'адаш'

Преди няколко епизода Иванов рече на Неделчев - Иване.
А другото, което ми направи впечатление, и то още преди време, е че и Къртев и Слав се казват - Славомир... 

# 350
Точно така lulu25, опитват се да ни покажат многото лица на Таня Стоева.
Същото важи и за Михаил Михайлов. Той също е мнголик. Всъщност около
тези двамата са случките, събитията, така че има още какво да видим.
Калин Сърменов беше отново блестящ, както и Ваня Цветкова. Михаил не е
така жив, ако я няма Стоева.

# 351
По скоро си мисля, че Коцев тръгна да убива Миро в хотела, но след като е разбрал за кого работи му е предложил повече пари да работи за него. Затова са измислили историята с близнаците?!И си мисля, че още Миро си работи за Коцев.

# 352
Замислям се, че Мая може би вече ще разбере майка си, защо така е постъпила
преди години и не е съобщила на Пол. Милото показа един свой истински образ пред
Мая, в бара на Роки. Според мен Мая си направи необходимите изводи и сега е ред
вече да преосмисли позицията си спрямо майка си. Може би срещата между Мая,
Роки и Милото, ще промени отношението на Мая към майка си. Надявам се и Роки
да помогне. Стоева трябва и с него да разговаря. Разчитам Роки да прояви разум и
да се опита да погледне нещата през призмата на Стоева. Поне засега Роки се показва
по- разумен от Мая и от Тео.

# 353
О, чудо! Voyo работи!  Shocked

# 354
По скоро си мисля, че Коцев тръгна да убива Миро в хотела, но след като е разбрал за кого работи му е предложил повече пари да работи за него. Затова са измислили историята с близнаците?!И си мисля, че още Миро си работи за Коцев.
А за идентифицирания труп какво мислиш? Иначе идеята ти е интересна.
Аз имам подобна, но не ми се връзва с идентификацията на трупа. От друга
страна е ясно, че третия, който се меси е Коцев. Напълно е извратен мозъкът
и на Коцев, след като е готов да разбива екипа на хората, които смята за свои
деца.

# 355
Какво става? Никой ли не е изгледал вече новите епизоди? Дайте малко инфо за случващото си, може и на лични.

# 356
Ако някой има 26-ти и 27-ми епизод моля да ми ги прати на лично съобщение! Благодаря предварително! Simple Smile

# 357
Lulu7,   не  помня точно кой "идентифира"трупа, но може също да бил човек на Коцев. Така както доктора е човек на Лука и му даде документите, така и този може да е помогнал на Коцев. Такава ми е логиката, но може и да греша.

# 358

Ако ви е на сърце да разкажете Laughing. Много добре ми пасват тези разкази...разбира се на ЛС или със скрит текст, да не се дразнят останалите Wink

# 359
  • София
Ако може и на мен някой да ми прати  26-ти и 27-ми епизод.

Общи условия

Активация на акаунт