РУСЕНСКИ СТИКЕРИ ОТ БИЛА

• 32 045
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
е, спокойно де. Какво като нямаш. Голяма работа. Важното е да ти свърши работа стикера.

# 196
е, спокойно де. Какво като нямаш. Голяма работа. Важното е да ти свърши работа стикера.

аз днес ще ходя на Билла вероятно и ще имам нови стикери, ще те имам предвид  Hug

# 197
Е, не се притеснявай сега за мене. Аз имам повече стикери, отколкото ми трябват. Така че +- стикер не ми е фатално.

Вчера шашнах едната касиерка на Била. Ходих аз кьорих се и по съвета на Ели разгледах опаковките стикерии наистина на някои прозират номера на последният стикер. Отивам на касата и казвам на касиерката да не ми дава стикер за сметката, че аз съм си харесала вече. Та жената супер очудена каза "ми добре". Обясних и защо съм си харесала и тя не повярва. И тя се кьори, но не успя да види номер. Накрая и казах да отвори опаковката и да види, че наистина този номер, който и казах е там. Факт!

# 198
хаха - браво!

# 199
  • в реалността
Момичета помагайте остана ни само 146, ако някой го има да пише

# 200
Момичета помагайте остана ни само 146, ако някой го има да пише

Рени, имам 146 !!!
ако не си го намерила, пиши ми да ти го запазя

# 201
мили дами, за мен беше удоволствие да контактувам с вас. нашата одисея "Билла" приключи успешно.

# 202
Останаха ми само 79 и 98-ако някой може да помогне  ще съм много благодарна.
Имам излишни 197,174,13,60,63,168,183,33-давам ги всичките

# 203
jacky_m имам ги и двете. Запазвам ти ги направо.

# 204
докато прочета и Агнес се е отзовала.

Агнес, днес взех 15 стикера от Билла и нито един не съвпада с твоите  Sad

# 205
докато прочета и Агнес се е отзовала.

Агнес, днес взех 15 стикера от Билла и нито един не съвпада с твоите  Sad

Е, аз имам късмет. От 30 стикера за последните два дни, три мисля ми свършиха работа. Играта ще я има още два месеца. Аз не бързам за никъде.

Все пак браво на завършилите своите албуми.

# 206
Аз сега уговарям и последния стикер ... по пощата... ако всеки си спази уговорката, то и аз може да се каже имам завършен албум ... но се чудя дали да не направя втори  Rolling Eyes

Бах казала, че за РД на малкия ще има албум и ще го има  Grinning благодарение на вас!

# 207
  • Русе
И при мен взе да се прокрадва мисълта за втори албум  Laughing
За следващите 2 месеца ще ми попаднат още стикери и нищо чудно да съберем още 210  Laughing

# 208
И при мен взе да се прокрадва мисълта за втори албум  Laughing
За следващите 2 месеца ще ми попаднат още стикери и нищо чудно да съберем още 210  Laughing

аз просто го имам втория ... и сега ме яде, че е празен  Laughing

# 209
аз имам едно детенце покрай мен, което мисля да го ощастливя със стикери като си събера моите, че детето е много добричко и заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт