SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 350
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
Magic city, ДианкаSimple Smile Ама той не е мафиот, той е почтен бизнесмен, който по силата на обстоятелствата се замесва с един болен мафиотски мозък.  Mr. Green

# 541
  • гр. София
Ама той не е мафиот, той е почтен бизнесмен, който по силата на обстоятелствата се замесва с един болен мафиотски мозък.  Mr. Green

Това ми звучи като вица "Асан не е циганин, бе! Само майка му и баща му са цигани"  Joy Joy Joy

# 542
Мафиот или не, това е татко Джон! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy

Щях да напиша "циганин или не..."

# 543
  • # супернатурална #
Интернет общуването изглежда просто, но възможността някой да бъде разбран погрешно е по-голяма, защото емотиконките не могат съвсем точно да предадат интонацията на гласа, погледа и мимиките, които понякога са решаващи.

Галче, напълно си права. Точно затова, когато стане някакво недоразумение е добре то да се изясни. Нали така постъпват нормалните пораснали хора? Но, когато една от засегнатите в евентуалното недоразумение страни бяга по тъча и се прави на интересна с витиевати изречения, тогава и за слепия става ясно, че недоразумението не ще да е само недоразумение, нали така?
Това не мога да го коментирам, смятам, че си е ваша работа и ще го изясните по някакъв начин.

Не искам да адвокатствам на Импала. Тя е черна (и лъскава, и добре поддържана) но защо се опитвате да я изкарате още по-черна. Визирам конкретно Диана. На няколко пъти спомена, че е Импала е убила Хелбьорг за да прави нейната героиня секс със Сам. Вече се видя, че Елена не е измислена от Импала. Имах някакъв спомен, че аз (деЦтвените да не четат) оправих Сам в един изоставен склад. Не бях сигурна, за мой срам бях забравила, но от линка на Инчето си припомних. Така че, заслугата за лекуването на Самовата тъга по такъв долнопробен начин си е моя и не давам да се приписва на Импалка  Laughing Ето да си припомните
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620237.435

Не знам какви конспирации ви се въртят в главите, но съвсем отговорно заявявам, че не съм имала уговорка с който и да е за развитието на епизодите.

# 544
Ама той не е мафиот, той е почтен бизнесмен, който по силата на обстоятелствата се замесва с един болен мафиотски мозък.  Mr. Green

Това ми звучи като вица "Асан не е циганин, бе! Само майка му и баща му са цигани"  Joy Joy Joy

Не е, бе!  Crossing Arms Чист е като сълзица.  Naughty  Mr. Green

# 545
Момичета, идвам да ви се похваля, щото новината е супердуперготина и много радостна за мен. Племенницата ми е бременна след няколко години опити. Много съм щастлива Grinning Grinning Grinning Обичам бебета Mr. Green

# 546
  • # супернатурална #
Живи и здрави, бебенцата са прекрасни и аз много ги обичам, особено като има на кой да го върна като заплаче  Laughing

# 547
  • гр. София
Честито и от мен  Grinning  Hug

Живи и здрави, бебенцата са прекрасни и аз много ги обичам, особено като има на кой да го върна като заплаче   Laughing

Joy Joy Joy

Галче, ти тази пролет "не завърши" ли първи клас?  Grinning
И вече май си в лятна ваканция?
Как беше учебната година? Първи клас е особено вълнуващ  Grinning

# 548
Честито и от мен.   bouquet Мен пък ме е шубе от бебета.  Mr. Green

# 549
  • # супернатурална #
Да де, за втори клас е. Ваканция, списък с книги, пазарене да не чете...Оня ден видя един котарак на улицата и каза, че той е направил и двете ни котки "недевствени"  Rolling Eyes  Joy
Моята, разбира се,  нямаше на кой да я върна, друсах си  Laughing Сега много се радвам на чуждите. Но само докато са кротки  Laughing

Честито и от мен.   bouquet Мен пък ме е шубе от бебета.  Mr. Green

Хахаха, Пуци и това минава. Малко като при хорър филмите - в един момент обръгваш  Joy

# 550
  • гр. София
Хахаха, това с котарака е жестоко  Joy Joy Joy
Ей, опасна работа са децата!  Grinning
Да ти е жива и здрава  Hug, а на теб дупе да ти е яко, щото никой не обича да чете през ваканцията  Laughing

# 551
Пуци, то страх, страх, ама ми харесват Joy Особено когато спят Peace

Галче, щерка ти е уникална с котките hahaha

# 552
  • # супернатурална #

Аха, аха! Такова ангелче като заспи и как още с отварянето на едното око и поникват рогцата  - не знам  newsm78

# 553
Не ми припомняй, че Радост колко ревеше, идея нямаш. Ревеше и докато ядеше ooooh! Не рога, ами и опашка и копитца имаше. Никога не ми се е спало толкова, както тогава Joy

# 554
  • # супернатурална #
За реване - ревеше, ама като малко бебе само. Обаче и сега само щуротии мисли, не знам на кой се метна, ние с баща и сме такива скромни хора  Laughing

Абе, момичета, какво ни става, да не сме в едновременна овулация  Joy

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт