Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 023
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Аз лежах в тази болница преди повече от 2 седмици и като цяло съм много доволна. Лекуващ лекар ми е Димитров, но имам много добри впечатления и от Кръстев и Узунова. Но има една Владова, към която не храня добри чувства Wink Акушерките повечето са ок, има някои по-своенравни и не много на кеф, но като цяло са добре. По отношение на храната - аз не съм много придирчива и ми хареса, с изключение на закуските. Стаите са чисти, всичко е здраво. И така...не знам какво друго да ви кажа. Когато лежиш за задържане не е особено приятен престоя, независимо къде си.

# 286
Здравейте Simple Smile Аз родих с спешно секцио на 19.04.13г. в Софиямед като доктора които ми направи секциото беше др.Кръшкова. Препоръчвам я хиляди пъти. Обстановката е добра, чисто е. За храната много се извинявам обаче е под всяка критика... несъобразена с това че само преди няколко часа си родила. За докторите имам добри впечатления от др. Димитров, Кръстев. И непрепоръчвам на никой др.Хасан. Този др. ме докара до криза след секциото тъй като си исках обезболяващо и не го получих след 2 часа направих нешо като гърч и чак тогава се сети, че някой го е викал и така ме упой че бях дрогирана в пълния смисъл на думата.
За акушерките катпо цяло са много отзивчиви и дружелюбни. Никакви забележки.
За педиатрите са на някакви безумни смени от по 18, 20ч. на ден и в един момент са неадекватни. Сепваюи се. На мен ми се случи, че си исках бебето 3 пъти и накрая се разревах, че не ми го дават....
Като цяло за парите който искат за частна болница не е на ниво.
В деня на изписвнето бях най-щасливия човек защото се прибирам вкъщи и ще си гледам момченцето без никой да ме спира.

# 287
Здравейте Simple Smile
Може ли някой да ми каже - ЖК при д-р Узунова плаща ли се и от коя седмица приемат?
Защото в МД някои приемат и от 7г.с и от тогава почват и болнични да издават.
Как е при д-р Узунова дава ли болнични, трябва ли да се лежи в отделението?

Благодаря предварително Simple Smile

# 288
Здравейте boggy, аз имам абсолютно същия въпрос като вашия относно болничните и престоя в тази болница. След празниците ще съм наясно и ще ви пиша. Дано преди това някой който знае да отговори Confused Но смятам, че ако не се чувствате добре няма лекар, който да ви откаже болничен. Все пак бебето е по-важно и всичко се прави в негов интерес. Ако не се чувствате добре на работа - обяснете на лекарката и тя ще ви даде болничен. Може би ще има престой, но например за Шейново знам, че можеш да си платиш на касата три дни престой в болницата и след това ти издават болничен без проблем - така на практика не се налага да лежиш там.  Simple Smile

# 289
За болничният доколкото знам лежиш 3 дни. Мисля че няма как да не лежиш, защото ако направят проверка лошо за теб. Друг вариант е доктора да ти пусне 15 дни и ако се налага след това да ходиш на комисия веднъж месечно за удължаване. На комисията се плаща от 10-60лв съответно в държавна или частна болница. Май имаше и трети вариант, но не съм сигурна. Мисля че всеки доктор може да ти пусне болничен, а ако пътуваш на почивка в чужбина например трябва да прекъснеш болничния за известен период. Извинете за правописа, но пиша от телефон

# 290
момичета,вече си имам  малка принцеска Simple Smile казва се Даниела,тежи 2.200гр и е висока 48см. засега не е при мен,но сее надявам скоро да ми я дадат   
   Hug

# 291
момичета,вече си имам  малка принцеска Simple Smile казва се Даниела,тежи 2.200гр и е висока 48см. засега не е при мен,но сее надявам скоро да ми я дадат  
   Hug

Честито neli_d. Да е жива и здрава Дани и много да радва всички. Ще ти я дадат, не се притеснявай.

# 292
благодаря   Hug

# 293
  • СОФИЯ
момичета,вече си имам  малка принцеска Simple Smile казва се Даниела,тежи 2.200гр и е висока 48см. засега не е при мен,но сее надявам скоро да ми я дадат   
   Hug
Честито,да ви е жива и здрава кукличката! Много радост да ви носи!

# 294
Здравейте Simple Smile
Може ли някой да ми каже - ЖК при д-р Узунова плаща ли се и от коя седмица приемат?
Защото в МД някои приемат и от 7г.с и от тогава почват и болнични да издават.
Как е при д-р Узунова дава ли болнични, трябва ли да се лежи в отделението?

Благодаря предварително Simple Smile

За болничен се лежи в отделението задължително, ако искате или се налага  да е по-дълъг от 14 дни, защото от ЖК дават само толкова. С ЛКК може да се удължава, но еднократно или да се редува с болничен от отделението.

# 295
Здравейте nadiai, бих искала да ви попитам вие лежала ли сте в тази болница? Колко време ви остават да лежите там, за да ви издадат болничен? Питам защото доколкото разбирам от други форуми в повечето болници остават жените да лежат за една вечер и после всеки месец АГ-то издаваедномесечен болничен и не се налага да се лежи повече в болница, нито пък им се прекъсват болничните. Той назначава домашен престой и така много жени си карат до края на бременността без да се налага личния лекар да дава каквито и да е болнични. Аг-то дава болничен за всеки отделен месец. Моля, ако имате някаква друга информация за Софиямед специално да я споделите, защото като цяло темата с болничните е доста объркана и явно всяка отделна жена се е сблъсквала с различни неща по тази тема  Confused

# 296
Здравейте, защо повече от 14 дни да не може?Ако имат ЛКК комисия, а др Узунова,каза скоро щели да имат може да се продължават болничните и без да се лежи в болница.
Кажете само какво се плаща и доволни ли сте от жк там?
Друг въпрос,който ме интересува е: аз ходя на друго място на частно и там си плащам всеки път прегледа, дали в Софямед ще ми ги признаят и да не ми искат допълнително да заплащам видеозони.Нали се поемали само 2 УЗ за цялата бременност по ЗК Sad

# 297
  • София
Здравейте, момичета.
В Софиямед има ЛЛК, която се събира в понеделник, сряда и петък от 12:00 до 13:00 часа. За да отидеш на ЛЛК наблюдаващия ЖК трябва да ти издаде направление, което се регистрира на регистратурата и си записваш час за комисия. Не се плаща такса за ЛЛК, като бременна си освободена от такса. На мен ми издадоха болничен за 30 дни, след което ми го удължиха, отново за 30 дни.
Иначе наблюдаващия ти ЖК може да ти даде болничен само за 14 дни.
Всеки преглед на ултразвук са заплаща 40 лв., освен 2-та по ЗК.
Успех!
Аз съм доволна от д-р Узунова, тя ми следи ЖК.

Последна редакция: сб, 18 май 2013, 18:11 от mama_mira

# 298
Здравейте nadiai, бих искала да ви попитам вие лежала ли сте в тази болница? Колко време ви остават да лежите там, за да ви издадат болничен? Питам защото доколкото разбирам от други форуми в повечето болници остават жените да лежат за една вечер и после всеки месец АГ-то издаваедномесечен болничен и не се налага да се лежи повече в болница, нито пък им се прекъсват болничните. Той назначава домашен престой и така много жени си карат до края на бременността без да се налага личния лекар да дава каквито и да е болнични. Аг-то дава болничен за всеки отделен месец. Моля, ако имате някаква друга информация за Софиямед специално да я споделите, защото като цяло темата с болничните е доста объркана и явно всяка отделна жена се е сблъсквала с различни неща по тази тема  Confused
Здравейте и извинявайте за късния отговор. Задължително престоят е 3 дни. Като изтече 30 дни се удължава от ЛЛК с още 30, после е необходимо пак престой, за още 30 и т.н. ЛЛК в тази болница работи по този начин (все едно на бременните им е много лесно Simple Smile и просто така си искат болничен).

# 299
Да, ясно, благодаря за отговора! Вие там ли ще раждате? Аз мисля, че там ще раждам - естествено и бих се радвала, ако има някоя мама да сподели още нещо за екипа и за раждането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт