Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 637
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Буби - гуш на сладурка Зори. Ако е розеола, не е страшно. Рая я изкара на 6-7 месеца много бързо и леко за 2-3 дни с лека темп. , но ужасно много обриви, които пък изчезнаха на 2-рия ден.
Ние сме здрави и добре, но Рая ми стопява лагерите  Mr. Green Не, че се оплаквам де и двете спим по 2-3 часа на обед  Laughing

# 511
  • Пазарджик
Ей Буби ,много се радвам за вас,аз си бях почти сигурна ,че не е рубеола.За розеолата и Нелката я изкара миналата година.Диагнозата си я поставих аз,според нашето педи е било някакъв вирус който завършва с обрив(чак ме е срам да напиша диагнозата му)Тогава мисля Агентката пусна инфо за Розеолата(шеста болест)Първо беше Т,после изби обрива за два дена,и колкото бързо се появи ,толкова бързо изчезна.По това време не съм и давала нова храна,козметика и прах за пране.Та д-р Тодорова заключи(Тони  hahaha)
Бубе и Нелката си спеше в торба и в един момент отказа да спи в нея,пробвала съм я още няколко пъти,но категорично отказва
От няколко дена отказва да седне и на гърнето,само като я попитам и тя ми върти главата,днес изпонапикхме всички къси гащи,сега сме с памперс Mr. Green
Бебеш Hug

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 20:43 от tuty1

# 512
Голям кеф на плажа ей! Sunglasses
И аз очаквам включване  с шарка на децата.Комшийчето ни е с шарка,та дойде на гости,поиграхха малко и после каза ,че имало шарка и му било скучно вече толкова дни у дома тарешило да ни погостува. Crazy
Бебеш, същата работа бяхме и ние.Целият проблем е че няма кой да ви отменя с децата.На нагорно ви идва и започвате да се карате докато отглеждате децата.После заспят ли- мир и покой.И ние бяхме така.Знаеш.Нещата излязоха извън контрол.Стела започна да го изживява,Вико подражава и крещеше.А на мен на нервна почва ми се откючиха стари болежки.Рещих,че неможе така да продължаваме и че нещо трябва да се промени. Предложих на дразнител  номер 1 да си събира багажа, за да са спокойни децата.Той каза че ще се съгласи със всяко мое решение,стига децата да са добре и да има жъзможност да ги вижда.....
После се замислих - това ли е най-доброто за децата?! Отглеждани от 1 сам и изнервен родител? Седнахме един ден и поговорихме "стабилно" ,ама много стабилно.Решихме,че след като и двамата искаме най-доброто за децата е хубаво да се съобразим с тях и да направим усилие да не си се впрягме толкова един на друг за дреболии от бита.Разбрахме се  аз да  се опитам да не се изнервям толкова много за глупусти, а той да опита  да бъде по- внимателен ,старателен ,незабравящ и т.н... 3-4 дена беше О.К, после пак старата  песен.Разбрах, че човек не може да се промени от раз,но е хубаво да виждам,че прави усилие.И виждайки усилията,аз започнах да ставам по-спокойна и не толкова избухлива .Опитвам се да говоря,вместо да крещя и малко по- малко се оправят нещата.
Незнам как точно стоят нещата при вас,но се надявам да ти е от помощ разказа ми и да се опитате за пореден път да си дадете шанс на семейството.Двама хубави човека сте,създали сте две  хубави деца.Не си заслужава според мен да изгубите това богатство заради битови проблеми в труден период. Hug
На болните изпращам здраве и морски бриз. Flutter Grinning

# 513
Ей Буби ,много се радвам за вас,аз си бях почти сигурна ,че не е рубеола.За розеолата и Нелката я изкара миналата година.Диагнозата си я поставих аз,според нашето педи е било някакъв вирус който завършва с обрив(чак ме е срам да напиша диагнозата му)Тогава мисля Агентката пусна инфо за Розеолата(шеста болест)Първо беше Т,после изби обрива за два дена,и колкото бързо се появи ,толкова бързо изчезна.По това време не съм и давала нова храна,козметика и прах за пране.Та д-р Тодорова заключи(Тони  hahaha)
Бубе и Нелката си спеше в торба и в един момент отказа да спи в нея,пробвала съм я още няколко пъти,но категорично отказва
От няколко дена отказва да седне и на гърнето,само като я попитам и тя ми върти главата,днес изпонапикхме всички къси гащи,сега сме с памперс Mr. Green
Бебеш Hug

Значи и ние сме карали розеола.. 3 пъти  Mr. Green

Еления, точно в десятката Simple Smile Но не знам дали е възможно да има втори заплес като мм... С конкурс да го бях избирала, пак нямаше да мога да го намеря такъв нечуваш, неразбиращ, незапомнящ, несъобразителен...

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 21:33 от Бебешондел

# 514
Ооххх, да се оплача и аз. От обяд нямаме топла вода, мислех, че е някаква авария или профилактика. Сега разбрах, че нашата топлофикация е спряла работа. А ние нямаме и бойлер. Познайте как ще топля вода.

# 515
  • София
Добър вечер!

Бубе, от около 2 седмици при нас се случва абсолютно същото нещо със заспиването. Тръгнем ли към леглото и Ади започва да плаче, направо се дере, случва се и да оповръща от рев чаршафите  Sad. Приспиваме се все още с кърмене, но започна да не иска да суче, просто след като пореве 5-10 мин. се сгушва в мен и хлипайки заспива. Не знам защо прави така, но ми е много тъжно.

Буби, щом лекарят е отхвърлил шарките, няма страшно. Много вируси завършват с опашка обрив Simple Smile.

За караниците с мм - рядко го правим, но за сметка на това качествено  Mr. Green. Като се поуспокоят нещата сядам и се опитвам да видя не конкретния повод за сдърпването, а цялостната картина на отношенията ни. И мога да кажа, че като цяло е един много добър и отговорен баща и съпруг. Естествено всеки си има недостатъци, в това число и аз, даже аз повече от него. Гледаме да не забравяме, че идеални хора няма.

За гърнето - няма сила на света, която да я накара да седне. Иска ми се като порасне още малко някоя кака или батко да й демонстрира какво точно се върши в него и че не е страшно.

Пепита, много гадно за водата. Имаше едн период при нас за около година, в който правеха някакъв безкраен ремонт на канализацията и спираха водата когато си искат за колкото си искат време. Бях полудяла просто.

bouquet

# 516
камчето, адис нали ми е виртуална братовчедка и е запомнила, че аз имах такъв казус с ваксините. нашият педиатър дори не ме попита, а направо ме уведоми, че към края на първата годинка (мисля, че каза 1,9 г.) ще слагаме друга ваксина (която предпазва от повече неща) вместо синфлорикса на 13 м. аз лично се доверявам изцяло на педиатъра си и вярвам, че това е преценено от него като по-добър вариант.

буби, браво, че се оказа по-малкото зло. цял ден съм ви мислила...трите Simple Smile

бубе, според психолозите страхът от тъмното се появява около 4-годишна възраст. и тогава трябва МНОГО да внимаваме, че мен ме държи и до ден-днешен и то с пълна сила Sad

аз да ви се оплача сутринта се сецнах като пълен идиот. едва се довлачих до университета, охках-пъшках, не мога да издържа заседанието. мани-мани, голям срам! сега съм малко по-добре, ама да видим през нощта как ще е...

още неща исках да пиша, ама след 5 дни изпити съм пълно гроги.

# 517
Зън, ако е ремонт е добре. Топлофикация е спряла работа заради дългове към Булгаргаз и въобще не се знае дали и кога ще възобнови работа. Най-гадното е че не сме информирани своевременно, за да се подготвим до някаква степен. Няма нищо нито на сайта на общината, нито на сайта на топлофикация.

# 518
Аз да докладвам, че тази вечер си легна без Т детето. Обривчетата още ги има, снимах ги, може да ги кача на групата във фейса.
Благодаря още веднъж на всички за загрижеността, много е хубаво човек да има от кой да почерпи опит и да сподели.  Hug
Пепита, ужасно е да нямаш топла вода. Преди живеехме с нашите в апартамент без бойлер, понеже имаше парно и топла вода, и като спреше беше баси и драмата. Майка с едни нагреватели в едни кофи... Ужас просто. Та, съчувствам ти искрено.  Confused

# 519
  • sofia
Зън, супер идея за гърнето! Утре ще хвана кака и да показва( дано се навие)
Пепита, УЖАС!

# 520
Буби, радвам се , че всичко е наред при вас. Аз също си мисля, че новото човече ще е момиченце Simple Smile

Бебеш не мога да се изкажа компетентно по въпроса понеже не ви познавам, но аз също понякога съм много заплесната, а и ММ като има да свърши нещо и му напомням по 1000 пъти, за да не го забрави. Не му се сърдя.  А и дори да го забрави гледам по някакъв шеговит начин да му го кажа, защото иначе само ще се скараме, а нямаме нужда от това.

Елч аз като се сецна (слава богу скоро не ми се е случвало)  си взимам едни загряващи пластири. Продават се в аптеката.  Лепкаш на мястото и се оправяш.

# 521
За гърнето - няма сила на света, която да я накара да седне. Иска ми се като порасне още малко някоя кака или батко да й демонстрира какво точно се върши в него и че не е страшно.

bouquet
Вико също се противи на гърнето, само прясно събуден пишка в него, а голямата работа всяка сутрин след като стане от гърнето бърза да се скрие зад пердето в детската и там пълни пампата. Mr. Green
Демонстрацията до някъде действа, много се води по кака си. Казах вчера на Стела да се изпишка в градината(поливаме тревичките чат-пат Mr. Green) и да му покаже, белким се навие и той. Тя клекна и се изпишка ,Викторчо моментално отиде, клекна до нея и се изпишка- клекнал момичешката. Mr. Green

# 522
Еления, точно в десятката Simple Smile Но не знам дали е възможно да има втори заплес като мм... С конкурс да го бях избирала, пак нямаше да мога да го намеря такъв нечуваш, неразбиращ, незапомнящ, несъобразителен...
Има има. Laughing Нарича се кон с каппаци и пребивава по южното черноморие. Mr. Green

# 523
Елч, как се сецна, бе душицо?  Sad Намажи с нещо, може да отмине по-бързо. И няяяма да се плашиш от тъмното!  Mr. Green  Hug

Амнезия, нямам нищо против още една девойка! (макар че таткото тайно се надява да не остане малцинство  Mr. Green )

Бебеш, Еления, спокойно! Мойто вкъщи е същата порода, помни по 15 секунди като маймунките, но аз май вече претръпнах и не му се връзвам толкова. Идеални хора няма, наистина. Има много по-големи кусури.   Wink

# 524
Хайде и аз при залаганията! Залагам тоже на момиче при Бубито! Да не се тревожи таткото, нали кучето е мъжко.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт