Отговори
# 510
Наде,Мери добро утро Hug
Мери за поздрава  bouquet

# 511
Добро утро Hug
Вани Hugи благодаря за кафето и спойлерите.Харесаха ми.  bouquet
Мери Hug  bouquet
Меги,Ботичели,Снежи,Ради,Наде Hug Hug Hug
Какъв ли озет са ни приготвили днес.Дали ще има пак бомби или към финала на пиратки ще я карат.
Нека денят Ви бъде хубав и слънчев.Лек и спорна работа.

# 512
Добро утро Hug

Вани,   bouquet

Мери,   bouquet

и ново инфо за проек на Хазал

HAZAL KAYA'NIN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU!“Adını Feriha Koydum” dizisinin Feriha’sı Hazal Kaya’nın yeni adresi belli oldu23 Mayıs 2012 09:05

Kaya, iki yıldır büyük ilgiyle izlenen dizisi biter bitmez “Behzat Ç.”nin yapımcıları Serdar Akar ve Tarkan Karlıdağ’ın şirketi Adam Film’in “Balkanlar” dizisinde rol alacak. Çekimleri Makedonya’da yapılacak olan ve ünlü model Tuğçe Kazaz’ın da rol alacağı dizi için Kaya prensipte el sıkıştı. Tarkan Karlıdağ’ın yöneteceği ve Balkan Savaşı’nı anlatacak olan dizinin senaryosunu ise Kürşat Başar yazıyor. “Elveda Rumeli” dizisinin ekibinin görev alacağı proje yeni yayın döneminde atv’de seyirciyle buluşacak.

Стана ясно новият сериал на Хазал Кая! Стана ясно новият адрес на Хазал Кая, която изпълнява ролята на Фериха в АФК!

Веднага след като свърши сериала, който се гледа с голям интерес цели две години, Кая ще участва в сериала "Балканите", който е от продуценска къща "Adam Film"(букв. Adam е мъж, но тук е името) на продуцентите на Behzat Ç. - Сердар Акар и Таркан Карлъда. Снимките ще бъде в Македония и известният модел Тууче Казаз ще играе в сериала и с Хазал Кая си стиснаха ръцете. Режисьор на сериала, който ще се разказва за Балканската война, е Таркан Карлъда, а сценариста е Куршат Башар. Проекта, който ще се ръководи от екипа на сериала "Elveda Rumeli"( "Сбогом, Румелия"), ще се срещне със зрителят през новият сезон по ATV.

п.п: Не знам това дали в този сериал Хазал ще участва, но отдавна потвърдиха, че тя няма да играе в сериала "Съдията от Бодрум" и аз писах в темата.

# 513
Здравейте на всички!
Спойлерите са си спойлери,а истината само в петък Simple Smile
Неси,балгодаря за превода!Явно има доста предположения има къде след това ще игра Хазал и е нормално,следи се кариерата й.И аз съм любопитна да видя къде ще играе.Дано й дадат отново главна роля и да продължи да се развива!

# 514
  • в подножието на планината
Здравейте! wavey

Романтичка,  bouquet

mariola_sha,  bouquet

Неси,  bouquet

Вяра,  bouquet

Венци, Hug

Хубав ден!

# 515

п.п: Не знам това дали в този сериал Хазал ще участва, но отдавна потвърдиха, че тя няма да играе в сериала "Съдията от Бодрум" и аз писах в темата.

Не мога да следя всичко, което се пише в темата, затова не съм го видяла. Извинявам се, че постнах онази информация за съдийката. Видях го и ми стана интересно, затова я сложих, не съм искала да дезинформирам никого. Peace

# 516
Привет девойки, Hug Hug Hug
Благодаря за хубавото кафе и спойлерите  bouquet

Прекрасни поздрави ,момичета  bouquet
Желая лек и успешен ден на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Къде води този път?

Скрит текст:
Към раяяяяяяяяяяяяяяяя.....................
Звезде Hug Hug Hug Hug Hug

# 517
Вяра, Неси, Звезде, Венци, привет и на Вас. Hug
Времето е мрачно, но на мен настроението ми е супер и очаквам Петък с нетърпение.
Сега като знам, че ФЕмир са се сдобрили, не очаквам озета с голям интерес.
Докато Хазал не каже, както направи Чаги за своя нов проект наесен все, ще излизат подобни статий.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 11:30 от Neidjal

# 518

Не мога да следя всичко, което се пише в темата, затова не съм го видяла. Извинявам се, че постнах онази информация за съдийката. Видях го и ми стана интересно, затова я сложих, не съм искала да дезинформирам никого. Peace
На мен всяка информация ми е интересна,независимо от това дали в последствие се оказва вярна или не,никой от нас не може да знае, каква е истината,защото и журналисти и фенове,пишат и казват какво ли не. Peace
Наде Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 11:53 от emila123

# 519
Венци,  Hugвзела си ми думите от клавиатурата относно това, накъде води този път. Добре, че погледнах скритият ти текст, че и аз щях да напиша същото. Само, че искам да води към ФЕмирския рай, където всичко е хубаво и няма да ги стигат черните сенки на грешките им от миналото.
И на мен всяко инфо ми е интересно, независимо дали е вярно, или не.

# 520
  • в подножието на планината
Наде, Hug Hug Hug

И аз чакам петъка с нетърпение , след тези два фрагмана, се надявам да гледам щастливи ФЕмир! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен всяка информация ми е интересна,независимо от това дали в последствие се оказва вярна или не,никой от нас не може да знае, каква е истината,защото и журналисти и фенове,пишак и казват какво ли не. Peace

+1

# 521
Здравейте  smile3502

Благодаря на всички отново за милите пожелания Hug Hug

Гледам че бройката на Девичките в темата се увеличава  Thinking hahaha трябваше братчетката да смени зодията на Чаги  Joy Joy на близне значи ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 522
# 523
Венци,  Hugвзела си ми думите от клавиатурата относно това, накъде води този път. Добре, че погледнах скритият ти текст, че и аз щях да напиша същото. Само, че искам да води към ФЕмирския рай, където всичко е хубаво и няма да ги стигат черните сенки на грешките им от миналото.
И на мен всяко инфо ми е интересно, независимо дали е вярно, или не.
smile3521
Пожелавам на всички да стиган до рая,за който винаги са мечтали,а на тези който са го достигнали да останат ,задълго там.
Отново лек ден момичета,за съжаление , няма да мога да съм с вас за следобедното кафе,но по-късно ще се присъединя.
Виле,как мина снощното празненство? Hug

# 524
   Аз също попаднах на инфо,че Хазал няма да участва в този сериял за адвокатката.А и инфото за този сериял, като,че ли беше заради предполагаемия й партньор в сериялано ,и за неговите проекти. Тази лъжлива информация пък ни показа неща и филм,за който не сме чували.За мен понякога и такива неверни информации ми са ми полезни  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт