Отговори
# 570
  • София
http://kasida.bg/bebe-confort-shezlong-cocon-evolution-funny-team-32-5262.html - какво ще кажете за този шезлонг... Аз бих седяла в него по цял ден  Rolling Eyes  Embarassed

*iN eterNo neL Cuore* - да, точно това олио мисля да си взема, тази моя приятелка е доволна от него, а и други мнения чух... скъпо ми се вижда, но ще го взема сигурно!

# 571
Zlatence, не се притеснявай за бебо - всичко е наред с него. И аз така се шашках преди - един ден ми се гади, друг ден повръщам, трети ден се чувствам добре - все различно. А иначе апетит нямам от началото на бременността, а преди от всичко си похапвах. Сега пак се измерих на кантара и пак слизат на долу килограмите  Confused. Дебелее ми се вече  Blush
Вчера и аз като с вас с баничките. Така ми се беше дояла баница - но от онези сухите. Къде ли не търсих, но бяха свършили.
А днес понеже съм си вкъщи и гледах сутрешния блок по бтв и там говореха за гъби и то за отровни. И вместо да ми се отядат сега само за една гъбена крем супа си мисля, която бях яла в един ресторант - мммм   love001 Сега ще търся рецепти за крем супа гъбена, че да си угодя на прищявката   chef

Златенце, легълцето и на мен ми хареса и аз ще си търся чисто бяло - обичам белите мебели, а и ще ми отива на обзавеждането.
Мъжът ми така се вълнува и иска вече а купуваме, но не ми се иска дори да разглеждам дори отсега, а всичко да купуваме към самия край  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 10:07 от loras

# 572
  • София
а при нас точно обратното - аз искам да обикаляме и да купуваме, а приятеля ми не бърза!
Сега ме е обзела манията да размествам кухнята и да си купуваме нов хладилник... но нали сме на квартира, не мога да правя чисто нова кухня или поне на никой няма да му пука ако дам сумати пари, после и няма как да си я взема, та поне един нов хладилник, че нашия е недостатъчен, а за 3-ма въобще няма да стига Simple Smile
Ние средата на ноември или към края на октомври ще вземем повечето неща имам предвид мебелите и ще направим освежаване и разместване...
смятаме спалнята да пребоядисаме и освежим, за да няма прах по стените...
Искаше ми се да можем да си купим ново жилище до декември, но май няма как да стане... а кой зне може да стане чудо до тогава и бебо да си има своя стая Simple Smile

Момичета имам си болки подчти всеки ден... не са някакви силни, но като си представя че може да са спазми и контракции и направо ми се свива сърцето! Пия 3 пъти на ден магнерот и нош па но имам чувството, че откакто ги пия повече ме боли... незнам какво да направя... в събота ми е прегледа при новата лекарка, нямам й телефона, а и не се познаваме да й звънна... вие имате ли придърпвания и леки болки?

# 573
Брайда много ми хареса шезлона, ние на bebe confort имахме страхотен паяк, но го дадох на едно бебче и скоро разбрах, че са го счупили..  ooooh!
Да ви покажа едни керамични фигурки за спомен, голям фен съм им! http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5636&cat=54 и това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5638&cat=54
Ох на мен пак почна да ми се повдига от вчера и ми идва да  Sick но не мога  Crazy
Нашия бебо си има детска стая.. само дето ще я променя сега е на мечо пух, но аз нали съм убедена, че този път ще имам мома и ще я правя на принцеси   Mr. Green Предния път малкия си беше много самостоятелен и си беше от 2рия месец сам в стая.. ще видим сега как ще е  Peace

# 574
Brayda, и аз по принцип си имам болки и не мога да различа дали са от контракции или не. Понякога като кратко пробождане от едната страна, друг път като менструални болки - различно. Но лекарят ми каза, че "болки или съмнения за болки не трябва да има" . Затова пих 10 дни но щпа, магнерот и папаверин и ако започнат пак болките пак трябва да си пия лекарствата.

За освежаване и на мен ми се иска - минала година си правехме ремонта на жилището, но сега едните тапети много ме дразнят и само ме човърка да ги сменим. Пък и на мен бързо ми омръзва всичко. Досега беше с акцент лилаво - възгавнички, пердета,.... но сега ми се иска да го заменя с нещо в зелено  Grinning

Момичета, а вие усетихте ли земетресение преди малко. На мен ми се разлюля леглото  ooooh!

# 575
Добро утро,мами.
*iN eterNo neL Cuore*, благодаря ти за  мнението. Ще се огледам и за нещо друго,ама не слизам по-надолу от този клас козметика.
Приятен и слънчев ден.

# 576
  • София
loras - ами и аз ги пия, но от време на време си ме боли... незнам какво да правя, особено като знам че от спазми се притиска плодния сак и той има неправилна форма... и сега на всяка малка болка си представям как бебето се притиска и се задушава и ми се свива сърцето! Може би всичко е заради пътуването! Преди него много рядко ме заболяваше, но все пак съм имала спазми, които не съм усещала, за да се е видоизменила формата на сакчето!
Гледах си ехографските снимки от 9-та седмица - сакчето си е било кръгличко и супер добре, а тези от 11-та седмица повече прилича на осмица, отколкото на кръгче! Оффф....  Confused  Confused
Сигурно бебето е хванато на тясно, защото на всичкото отгоре се намира и в по-малката половина от сплеснатия плоден сак... незнам дали много да се притеснявам вече...
Дали да отида на лекар - но няма ли да му стане много на бебето - ако отида днес и после в събота имам 2 прегледа... охх вече съм адски филмирана!

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 10:52 от Brayda

# 577
Добро утроо  Hug

Брайда, спокойно, бе моме! Всичко е наред с бебето, не му е некомфортно дори да е контрахирана матката ти. Като отидох на ФМ и моята беше с контракции и по същия начин го беше обгърнала бебочко, но Врагалева каза, че си му е супер комфортно - даже си спеше, наложи се да пораздрусам дупе в танци, та да го събудим  Joy С нея стигнахме до заключението, че заради земетресението ми е било така и ми каза да пия само но-шпа - 2 пъти по 2 таблетки (само за същия ден) и след това при евентуален дискомфорт по моя преценка.

Аз съм ЗА срещата още тази седмица! Общо взето нямам претенции къде да се състои - казвайте вие Simple Smile Аз живея в Павлово/Бъкстон иначе Whistling

София, тук съм, душа, нещо нямах никакво настроение за писане, а и по гръцко нямахме никакъв нетец. Ние имаме Хаук Малибу - наистина се чупи 2 пъти, но й сменяха рамката в рамките на 1-2 дни макс. Освен това даже втория път беше изтекла гаранцията и пак ни я смениха, което ми направи доста добро впечатление. Иначе е страшно лека (май беше 7 кг), купихме си по-късно една на чиполино уж отговаряща на всичките ми изисквания, еми сега пак си излизаме с хаука  Mr. Green Една съседка има Монтана-та, ако искаш може да я поразпитам дали е доволна  Hug

За мен също е важен зимния кош, много е комфортно, а и не е казано, че до май месец ще си седим вкъщи, я! Изисикванията за извеждане на зимни бебета, които съм чувала са да е над 2 седмици голямо и температурата да е над 0 градуса. Нашият зимен батко не помня честно казано кога сме го извели за пръв път, но не мисля, че е бил на повече от месец, а роден в края на януари.

Иначе и аз си повръщам всяка вечер  Crossing Arms Обяснявах на мъж ми как с предната бременност (когато ми се гадеше само сутрин за малко) ми беше по-леко и той се ебава с мен и вика: еми дъртото си е дърто  Joy Предния път бях на 22, сега на 25  hahaha

# 578
  • София
Ауууу Крокич, "дъртото си е дърто"  Shocked Sunglasses
Иначе разпитай за количката, ще ти бъда много благодарна!
И аз съм за срещата тази седмица, хайде да се броим и разбираме, ако искате?

# 579
Еее, Софи, той е с 10 години по-голям от мен, ебава сеее  Mr. Green Ще я питам още днес ако я видя мацката, ако не при първа възможност!
Ставаме 2 за този уикенд, хайде на срещатаааа , мамии  Hug

# 580
  • София
Аз също се чудя как ще сме с разходките Thinking Дали в снега ще можем да излизаме с количката...Направо ме плаши мисълта да си седим толкова време у нас.Помня как едвам изкарах 10-ина дни след раждането да излезем,понеже много ме боляха шевовете и не можех да се разхождам повече от 10-15 минутки.После започнахме да си излизаме за по час-час и половина между храненията,но времето го позволяваше.

За срещата и аз съм навита,но съм все на работа събота,а пък неделя сме си цялото семейство и едва ли ще мога.Но ако имате друга среща след 11.06,понеже излизам отпуска,ще се радвам да се срещнем на живо Grinning

# 581
Аз предишната бременност си бях с болки (като менструалните) през първите 3-4 месеца, но бях чела, че е нормално, защото матката растяла... По-късно имах и контракции, май след 5-ят месец, но не бяха болезнени, а се изразяваха във втвърдяване на корема (ама аз откъде да знам, че не е нормално и са контракции, добре, че док забеляза).
Иначе за разходките - малчо е Юнско бебе и от третия ден в болницата беше с колики, та спеше само на вън. Излизахме сутрин към 8 и се прибирахме с таткото от работа чак към 18 часа. Много разходки (ако се спрем на място се будеше и надавашее такъв вой  #Crazy), малко време за ядене и бързо се връщаш във форма  Joy
Но аз бях нормално раждане.
Искам да споделя с вас, раждащите нормално. Понеже аз си търпях болките месец и нещо от епизотомията (имах 4 външни шева и мн. вътрешни, но те само външните болят) и срязването не зарастваше. Буквално не можех да си седна на д-то от болки и седях на една страна. Та спасението се оказа Bionec silver spray - спрейче със сребърен прах. За 4-5 дена, без да преувеличавам ми зарастна раната и бях като нова. Не е мн. евтино - около 20 лв. беше, но още си имам от него. Направо е вълшебно за открити рани. Не знам дали не става и за разрезът от секциото, но то шитото си е шито. Все е рана.
Този път още за родилното ще си го взема, че с тази смрадлика хубаво казват промивки да се правят, ама то е само дезинфекция, не помага да зарастне.

# 582
  • София
И аз съм навита за срещата когато кажете! Само ако е събота да е след 14:00, че преди това съм на лекар  Grinning

А и не е казано че ще правим самое дна среща, почва се малко по малко докато се съберат мноооого многооо мамии!

# 583
  • София
Ще си запиша името на това спрейче,защото като си спомня каква мъка беше.....И аз бях с 4 външни шева,но боляха много.Даже правех млякото на детето седнала в кухнята,защото не можех да стоя права.

# 584
Привет и от мен Hug

Днес имам много работа и не съм изчела всичко което сте писали, но видях, че организираме среща и сам ЗА  Peace. Бройте ме и мен, ама сигурно ще дойда с детето.

Общи условия

Активация на акаунт