СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 577
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Там, където ме обичат
здравейте мами Simple Smile
къде ще можем да видим резултатите като статистика
В сайта на РИО за съответния град.

# 586
  • София
здравейте мами Simple Smile
къде ще можем да видим резултатите като статистика
На страницата на съответното РИО след публикуване на резултатите на 04.06.

# 587
има ли такива статистики за минали години някъде, знам че са различни, но все пак..

# 588
има ли такива статистики за минали години някъде, знам че са различни, но все пак..

Ето тук има за някои градове иначе и в самата книжка много добре е разяснено изчисляването на разликите в статистиките миналата година и тази, която чакаме.

# 589
  • София
http://sedmoklasnici.wordpress.com/category/%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d … 0%bd%d0%b8%d1%8f/

# 590
И аз смятам, че за езиковите е приоритетна оценката по БЕЛ, а за техническите - по математика. За съжаление балообразуването не е променяно от години. Четох, че има идея да разделят оценките по български и литература, в което има резон. Грамотността трябва да бъде критерий дори за деца, които са с техническа насоченост. Децата с интерес към езиците и литературата трябва да имат по-висока летва.

Иначе, за протокола, очакваме между 60 и 65 точки на теста по математика. Това не и е силния предмет, разчитаме на изпита по БЕЛ (и най-вече на тезата и преразказа), за да компенсира математиката. Simple Smile

# 591
  • гр. София
А как се "разчитат" тези статистики? Какво означава това натрупване? Нищо не разбирам.  Blush

# 592
https://www.facebook.com/events/225909787524761/?notif_t=plan_user_joined Заповядайте на деня на отворените врати в 9-та Френска.

# 593
  • София
А как се "разчитат" тези статистики? Какво означава това натрупване? Нищо не разбирам.  Blush
Напр. имаме 10 деца в интервала 5.80-6.00 и 15 деца в интервала 5.50-5.79, значи в интервала 5.50-5.79 с натрупване имаме 25 деца /сумират се всички бройки от интервали с по-високи оценки/.

# 594
  • София
A на 18 В ако е написала CD???
Трябва да е вярно Grinning

А на 15 ако е прочела периметър вместо лице? Laughing Laughing Laughing и е сметнала периметъра  Laughing Laughing Laughing

Няма да и дадат точки.

Добре де на 18зад.  ED = CD
ganis, не мислиш, че може да признаят на зад.18 В - CD също, като верен отговор /ED=CD/

# 595
  • гр. София
Напр. имаме 10 деца в интервала 5.80-6.00 и 15 деца в интервала 5.50-5.79, значи в интервала 5.50-5.79 с натрупване имаме 25 деца /сумират се всички бройки от интервали с по-високи оценки/.

Защо в интервала от 5.50 - 5.79 с натрупване имаме 25 деца? Нали са 15. Или от 5.50 - 6.00 с натрупване имаме 25 деца?  newsm78 И аз каква информация мога да получа от тая статистика относно класирането и подреждането на желания?  Thinking

# 596
в бургас в повечето училища се преписваше масово благодарение на квесторите странно защо тази година и камери нямаше поне тук баловете ще са масово високи кам 80 имам наблюдения от различни училища говоря за математиката

# 597
  • Пловдив
А знаете ли с каква тежест ще са оценките по другите предмети от ВО през следващата седмица? И ако поради някаква причина ученикът не се яви какво следва?

# 598
  • Там, където ме обичат
в бургас в повечето училища се преписваше масово благодарение на квесторите странно защо тази година и камери нямаше поне тук баловете ще са масово високи кам 80 имам наблюдения от различни училища говоря за математиката
И в С-я се е преписвало. Не е честно! #Cussing out

# 599
сега субективната оценка от училище ще е още по голям фактор няма честно в тази държава казвам го, въпреки 95-те точки които изкара детето ми, но това по някакъв начин обезсмисля целия му труд през годината

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 23:51 от IVAVI

Общи условия

Активация на акаунт