АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 418
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Туитове от Джумхур:

-Наистина такъв хубав фрагман идва, не е обикновен.

- Да кажа, че ще има събитие, от което сякаш айберга, в който Титаник се блъсна, ще се стопи.

Леле, да идва фрагмана, че ми е любопитно. Според мен има две възможности:
1) кекс
2) бременна Фери(но може би това ще бъде в последните епизоди)

# 61
Незабравима сцена в АФК:
http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?Newsid=211551

В утрешният епизод на АФК, който върви към финал, има сцена, която никога няма да излезе от ума ви! Зрителите могат да видят невероятният миг, който е в края на новият фрагман, който след малко ще го излъчим по Дизито преди тв.то.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 17:02 от nesi_

# 62
Здравейте Hug

Благодаря за баницата, кафето, поздравите и всичко останало!  bouquet

Ферда, на това ли се надяваш- да се избием по между си. Еми, ти само това можеш да кажеш,след като си видяла моя треньор. Mr. Green И не си познаваш отбора. Naughty Joy Joy Снежи подкрепя Емир, т.е конфликтите не са вътрешни, както си помислила.

И идвам с фрагматааааааа Party Party Party

# 63
Къде е този фрагман,появи ли се?  newsm78

# 64
Къде е този фрагман,появи ли се?  newsm78
Още не е - след малко.

Каква незабравима сцена ни чака! Heart Eyes

# 65
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ферда, на това ли се надяваш- да се избием по между си. Еми, ти само това можеш да кажеш,след като си видяла моя треньор. Mr. Green И не си познаваш отбора. Naughty Joy Joy Снежи подкрепя Емир.

Напротив, познавам го - Снежи не се е изказвала официално относно "отборите" и има прааво на свободата да бъде пацифист, например...

А ти хич не си мисли, че не съм забелязала, че още не си си показала тувалета и кавалера за бала и че още не сме получили персонални покани от тебе  Shocked Shocked Shocked - за кога чакаш, още ли ги печаташ и кога ще си гласиме тувалетите, не те знам, но май бая си се заплеснала с треньора и ситуацията ти се изплъзва, да знаеш! Нали не искаш да се срамуваш от нас и да се излагаме...  Naughty

# 66
Еси, привет и на теб. Неси, възбуди любопитството ми на макс с този незабравим предстоящ фрагман.

# 67
Наде Hug

И аз чакам с интерес.

Ферда, на това ли се надяваш- да се избием по между си. Еми, ти само това можеш да кажеш,след като си видяла моя треньор. Mr. Green И не си познаваш отбора. Naughty Joy Joy Снежи подкрепя Емир.

Напротив, познавам го - Снежи не се е изказвала официално относно "отборите" и има прааво на свободата да бъде пацифист, например...
........
Пфф,ти така си мисли. Joy Joy Не виждаш ли какво пише на профила й, над аватара- Team Emir, а и от постовете й става ясно,че го подкрепя. Мислех си, че си по- наблюдателна. hahaha

А за бала един ден почивка не ми даваш- да се съвзема,да си почина от целия стрес, който изживях.. Тц....И аз не съм толкова недосетлива. Naughty

# 68
Неси, възбуди любопитството ми на макс с този незабравим предстоящ фрагман.
И аз съм така - чакам ли, чакам нетърпелива да видя фрагмана.

# 69
ББ Момичета да Ви се оплача. От първата нощ, в която усетих земетресението не мога да спя и ми излезна херпис от уплаха. До ден днешен спя на пресекулки и съм много неспокойна. Rolling Eyes

Selin Boronkay Twitter:Cagatay Ulusoy un yeni dizisi hakkindaki bilgileri yakinda.

# 70
Туит от Джумхур:

Приятели, фрагмана ще се излъчи до 40 минути, може да бъде и след 15 минути, може да бъде и след 30 минути...(ЩЕ БЪДАТ МНОГО ХУБАВИ, ПРОЧУВСТВЕНИ СЦЕНИ)

Selin Boronkay Twitter:Cagatay Ulusoy un yeni dizisi hakkindaki bilgileri yakinda.

Туитър на Селин Боронкай: Скоро е инфото за новият проект на Чаатай Улусой.

Наде, дано да ти мине!

# 71
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
...
А за бала един ден почивка не ми даваш- да се съвзема,да си почина от целия стрес, който изживях.. Тц....И аз не съм толкова недосетлива. Naughty

Каква почивка: тиии... писала-недонаписала матурата и веднага във война се хвърли тука... почивка искала уж... Аз да не съм от вчера на този свят.  Типична Фериха!

Айде, давайте фрагмана, че си имам работа, бре.  Joy

Наде - и майка ми е така... Кураж и това е - с природата няма как да се преборим.

# 72
  • в очите на дъщеря си

Айде, давайте фрагмана, че си имам работа, бре.  Joy

Оффф , и аз уж готвя ама повече тука вися фрагмата да видя. Laughing

# 73
Семейство здравейте и от мен  Hug Hug
Тинче за прекрасната тема   bouquet  bouquet
Гери да ти жив и здрав брат ти и много късмет и успехи му желая Hug Hug
Наде за кафенцето.Дано скоро ти мине и аз немога да спя спокойно имам чуството че няма да забравя тоя земетръс.Дано фрагмана е хубав  Whistling Whistling Whistling
Неска за преводите   bouquet  bouquet

# 74
Наде,кураж!Вечер преди лягане пий нещо успокоително от рода на мента,глог и валериан,топло мляко с мед,чай от маточина.И това ще мине,но търпение!

Общи условия

Активация на акаунт