АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 065
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Северът ли или целия компас?????

# 466
  • в очите на дъщеря си
Диди , ти не си длъжна с нищо на никого в темата , че да се притесняваш.

# 467
Искам да попитам някой сърди ли ми се че неможах да преведа  Cry Cry
Защото никой не ми обръща внимание  Cry Cry

Диди спокойно, няма място за сърдене,  ние които само консумираме наготово труда на вас момичетата,няма какво да кажем, това е мое мнение разбира се, освен това ще чакам с нетърпение следващите ти творения  Hug Hug

А това е за лека нощ на лягащите

# 468
  • в подножието на планината
Ако искайте ме ругайте,но за мен Емир прекали,Наистина не знам Фериха още какво прави при него.Значи той си прави каквото реши,а Фери безгласна буква!
Аз не бих те ругала,мен също много ме дразни наглото му поведение,незнам защо сценаристите решиха да обърнат образа му в тази посока ,но то не се търпи,голям мачо голяма работа,ай стига бе. ooooh! ooooh! ooooh!
Съгласна съм, даже и с предният ти пост. И аз като теб нещо не мога да усетя ФЕмир както преди, не ме грабват по същия начин, не знам защо!? newsm78
Защото онези ФЕмир,който гледах ме и който ни изпълваха с любов и топлина и нежни чувства ги няма,сценаристите толкова ги промениха,че не остана нищо от образите и на двамата,да не говорим , че и ласките им и целувките им в последно време са някак насилствени и изсмукани от пръстите,абе малко остана,ще гледаме началото и ще си спомняме за Фемир,защото вече няма да ги видим,както на нас ни се иска,химията отлетя,но не знайно къде и май няма да се върне.
Лека на лягащите
Добре дошли на новите и приятни минути в темата.

И аз мисля, че ФЕмир са доста неубедителни, на моменти да ви кажа честно ме подразниха! Sick

# 469

Мен екваторът нещо ме дразни.  #2gunfire Май и Дидито. hahaha hahaha hahaha

# 470
Бабенце Hugнищо ,че не превежда сега.Следващия път. Simple Smile
Ферда я ми разясни на мене за клуба и за Едже,че аз нещо не вдянах. newsm78

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 00:40 от megi7

# 471
Искам да попитам някой сърди ли ми се че неможах да преведа  Cry Cry
Защото никой не ми обръща внимание  Cry Cry

Аз сега ви настигам,затова сега ще ти обърна внимание,никой не ти се сърди,обича ме те скъпа,ти направи хубаво клипче, поне от там да почувстваме Фемир и всичко ще е ок. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 472
Увеличаването на сериите винаги разводнява сценария, нали? А накрая може и да ни дадат например: След 2 години... или нещо такова.. и няколко кадри, преди това може да гледаме флиртовете на Сехер... Лара като изповедница на всички...

# 473
Снежка, ами северът като позволява???

# 474
Е това моето семейство обичам ви момичета  Hug Hug Hug
Бабенце Hugнищо ,че не превежда сега.Следващия път. Simple Smile
Ферда,я ми разясни на мене за клуба и за Едже,че аз нещо не вдянах.
Hug Hug Hug Бабче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мен екваторът нещо ме дразни.  #2gunfire Май и Дидито. hahaha hahaha hahaha
Мен като цяло и компаса и някой двама души които не усещат че ще се гътнат ако ги барна  hahaha hahaha hahaha
Искам да попитам някой сърди ли ми се че неможах да преведа  Cry Cry
Защото никой не ми обръща внимание  Cry Cry

Аз сега ви настигам,затова сега ще ти обърна внимание,никой не ти се сърди,обича ме те скъпа,ти направи хубаво клипче, поне от там да почувстваме Фемир и всичко ще е ок. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Embarassed Embarassed Embarassed Имаш го  Hug Hug Hug

# 475

Така е, права си. Peace

# 476

Така е, права си. Peace
Той севера обратно колело  hahaha hahaha
Нали така каза една мадама  Joy Joy Joy

# 477
На мен серията ми хареса,но чесно очаквах повече.ФЕмир макар и да се сдобриха ми останаха малко чужди един към друг.Във фрагментите усетих с пълна сила магията помежду им ,но тук нищо не ме докосна.В този едпизод единствено Джансу достигна с изповетта си на гробищата до мен,никога не съм мислила,че ще напиша такова нещо и то за Джансу,но е факт докосна ме.Радваме и факта,че агонията за Корай и Гюлсум свършва,това фияско не можеше да продължи.Санемката се запъти към провала си и най-голямато си падение.Но тя си е такава и Левент и го каза.А и до колкото разбрах и нещата в хотела не вървят никак добре.Сахер и тя най сетне ще покаже истинското си лице на върти опашка.
Последната сцена за мен самата бе много трагична.Реза за да прикрие всичко и да не се изложи пред Акиф покани Емир и Фериха,но не е простил и забравил.А Емир и Фериха имаха такива надежди.Това ще е една трудна вечеря за всички и тази памучна връв която в момента ги всързва или ще се скъса или ще се усуче здраво.Но това затваряне на очите и покриване на истината с бял воял няма да доведе до нищо добро докато не си подадът ръце наистина.Но според мен този момент още не е настъпил.
Тинче,не мисля че нулата е необходима,та кекс имаше.Въображение,момичета,та ако нямаше така ли ще се кокори Емо да съзерцава Фери до сутринта,а и думите му"Сега знам,че си ми и простила".Е според мен си имахме и кекс и вече си имаме и заченат наследник.Просто оставиха всичко на въображението ни сценаристите.
Но от Явуз се страхувам определено,че ще удари Емир по най-слабото му място и Фериха ще пострада.Имаше снимки от унито/не помня кои ги посна/където Явуз е там и може би в следващият епизод ще видим какво ще направи на Фери,но и така мисля,че Едже ще пострада също жестоко.Колкото и да не искам да мисля за това,но тук при така създалата се ситуация някой ще бъде убит-или Явуз или Едже.Никак,не удобрявам насилието  и насилствената смътр,но не виждам при това положение как ще се изяснят нещата без да пострада някой.Явуз е обигран играч и няма да отстъпи,каквото и да стане,а и парите и голямата власт му дават силата да си разиграва коня както си иска.Халил е като блян в сравнение с Явуз.
Ферда,ariimeri  bouquet  bouquetблагодаря много за превода.
Тинче успех на малката и стискам палци.

# 478
  • Варна
Според мен може да е имало кекс но  да не са го дали  Peace
Пък вие всичко искате да видите  Crossing Arms

Нали? Laughing
Абе много им се гледа кекс  Mr. Green

# 479

И аз мисля, че ФЕмир са доста неубедителни, на моменти да ви кажа честно ме подразниха! Sick

Аз забравих ,какво гледа ме и какво чака ме?Те откакто се ожениха,се накъсаха от глупости и слаби моменти,май е време да се свършва тяхната сага,че за тях трудно,за нас също. ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт