АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 303
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Лека на лягащите Hug
Виле  bouquet
Цитат
Вяра,аз защо нямам твойто въображение,че да видя този влюбен и съзерцаващ Емир,достъчно бях в лагера на добрите,аз се връщам към черните краски и за мен най-добрия сценарий си остава онзи първия,с влачещия се пред вратата на 9 Емир,време е да усети последствията от действията си,трябваше ли Г.да наговори онези неща,че да се усети накъде духа вятъра и как изглеждат в очите на хората.
Е,тук да попитам и аз .Той заради хората ли и се извини,затовали се сдобриха , за да не изглеждаттака в очите на хората,това е подло точно толкова, колкото фалшивата покана на Чепикови.Ай  ooooh! ooooh! ooooh!стига толкова , че май и аз тръгнах по нанадолнището.

Тинче успех на щерката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виле  bouquet
Май пак яхна метлата.Ама аз теб в 11ап. ще те прибера и ще пишеш сценарии за Вора Вора и красива любов като си по близо до ФЕмир,Левент и Чепиков музата непрекъснато ще е с теб.Сакън да не си посмяла да се спускаш по нанадолнището,че какво ли ни чака другата седмица като знам колко си изчерпателна в черно,а и ключа е при Халилчо.Ако отидеш за него и той излиза да знаеш.Помисли тази вечер за студеното помирение и създай топла задушевна картина на предишните ФЕмир,па тогава гледай какви фрагменти идват,а че епизодите са посни ще замеряме кукувелките с домати.
Шегата си е шега,но сте прави,че Емир много преигра с това мъжество,че чак на моменти ме разсмиваше.Отново разводниха много нещата на моменти.
Диде хайде отивай да твориш,утре искаме прекрасен ФЕмир клип.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 00:24 от vera_7

# 496
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ако искайте ме ругайте,но за мен Емир прекали,Наистина не знам Фериха още какво прави при него.Значи той си прави каквото реши,а Фери безгласна буква!
Аз не бих те ругала,мен също много ме дразни наглото му поведение,незнам защо сценаристите решиха да обърнат образа му в тази посока ,но то не се търпи,голям мачо голяма работа,ай стига бе. ooooh! ooooh! ooooh!
Съгласна съм, даже и с предният ти пост. И аз като теб нещо не мога да усетя ФЕмир както преди, не ме грабват по същия начин, не знам защо!? newsm78
Защото онези ФЕмир,който гледах ме и който ни изпълваха с любов и топлина и нежни чувства ги няма,сценаристите толкова ги промениха,че не остана нищо от образите и на двамата,да не говорим , че и ласките им и целувките им в последно време са някак насилствени и изсмукани от пръстите,абе малко остана,ще гледаме началото и ще си спомняме за Фемир,защото вече няма да ги видим,както на нас ни се иска,химията отлетя,но не знайно къде и май няма да се върне.
Лека на лягащите
Добре дошли на новите и приятни минути в темата.

И аз мисля, че ФЕмир са доста неубедителни, на моменти да ви кажа честно ме подразниха! Sick

А дали сценаристите са си същите или са ги сменили през втория сезон? Вие, които следите детайлите около серияла - кажете.  Praynig

Диди, как ще ти се сърдим, мила, няма такова нещо - аз лично имам работа и отскачам от компа и обратно, не че не ти обръщам внимание!  Hug  Даже, ако искаш да знаеш, си мислех да те питам какво си мисли баба ти за ФЕмир и ситуацията, в която са изпаднали? Интересен ми е погледът на страничен, по-възрастен човек.

# 497
п.п Нз за какво дори ще ходим ама няма начин. Децата все не могат да се съберат и да си отработят съчетанито и не ми е ясно какво ще правим там-май цирк.
Според мен, въобще не се притеснявай - каквото и да стгане това е добър тренинг на характера на дъщеричката ти. Ако се класират добре - хубаво, ако не се получи - пак добре, ще се научи да приема загубите и да си търси мястото, където би искала да бъде...  Peace

# 498
Цитат
А дали сценаристите са си същите или са ги сменили през втория сезон? Вие, които следите детайлите около серияла - кажете.  Praynig
Да сменени са,както и режисьора.

# 499
Вчра, благодаря ти - личи си, че почеркът е различен.

Всички сме на едно мнение,че това решение на Емко да се прави на мачо,ще доведе до това Фери да пострада. newsm78 newsm78 newsm78Аз поне така си мисля  newsm78 newsm78 newsm78

Вече споменах, че и мен Емир малко ме подразни, но го разбирам и не мисля, че това е мачовщина - имам подобен пример от мъжа ми, който преди няколко години защити някакви хора при кражба в градския транспорт и си пострада от нападателите... Аз мисля, че постъпи геройски, макар че по-добре да не ви разказвам какво последва като изживяване, болници, свидетелстване по съдилища, заплахи... Та, аз също съм го молила да не се меси, когато види несправедливост, но той е станал много чувствителен на тази тема и не се съобразява нито със страховете ми, нито с опасностите... Точно обратното - щом види някого в трудно положение и се намесва. И както казах - според вас, подобно на Емир, ще е егоист, според други - герой...

# 500
  • Варна
Лека нощ от мен   Hug Hug Hug

# 501
Едже въобще не ми харесва как си играе ролята, много ми е изкуствена. Sick

И на мен, и като започне да си криви устата имам чувството, че, ще и падне долната челюст.

Joy А тя дали и в реалния живот така си криви устата?!  newsm78 Joy

Лека на лягащите, аз ще ви доизчета.

# 502
Лека на лягащите Hug
Виле  bouquet
Цитат
Вяра,аз защо нямам твойто въображение,че да видя този влюбен и съзерцаващ Емир,достъчно бях в лагера на добрите,аз се връщам към черните краски и за мен най-добрия сценарий си остава онзи първия,с влачещия се пред вратата на 9 Емир,време е да усети последствията от действията си,трябваше ли Г.да наговори онези неща,че да се усети накъде духа вятъра и как изглеждат в очите на хората.
Е,тук да попитам и аз .Той заради хората ли и се извини,затовали се сдобриха , за да не изглеждаттака в очите на хората,това е подло точно толкова, колкото фалшивата покана на Чепикови.Ай  ooooh! ooooh! ooooh!стига толкова , че май и аз тръгнах по нанадолнището.

Виле  bouquet
Май пак яхна метлата.Ама аз теб в 11ап. ще те прибера и ще пишеш сценарии за Вора Вора и красива любов като си по близо до ФЕмир,Левент и Чепиков музата непрекъснато ще е с теб.Сакън да не си посмяла да се спускаш по нанадолнището,че какво ли ни чака другата седмица като знам колко си изчерпателна в черно,а и ключа е при Халилчо.Ако отидеш за него и той излиза да знаеш.Помисли тази вечер за студеното помирение и създай топла задушевна картина на предишните ФЕмир,па тогава гледай какви фрагменти идват,а че епизодите се посни ще замеряме кукувелките с домати.
Шегата си е шега,но сте прави,че Емир много преигра с това мъжество,че чак на моменти ме разсмиваше.Отново разводниха много нещата на моменти.
Бора Бора ще го оставя засега за други гълъбички,тези не са за там,много вече ме подлудяват и Халил не ме плаши.А в 11 ще ми е добре,нали ти си там,каква приказка ще му ударим,ехАААААААААА.На мен много ми хареса Корай,когато погледна Ханде,която затваряше вратата на стаята и Левент беше въре,толкова говореше този поглед,толкова неща казваше,а каква болка излъчваше,така я умоляваше да не го прави,просто думите бяха излишни,говореше с очи(Браво на Юсув справи се много добре).А наш Емо само се разходи насам натам ,къде куца , къде не опитва се нещо да направи,което е не ясно и не разбираемо дори,пълен смях. ooooh! ooooh! ooooh!
Не ,не трябва да има и черен сценарий много лесно иначе ще му се размине,за всичките тези провали ,който ни накра да гледа ме. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 503
Joy А тя дали и в реалния живот така си криви устата?!  newsm78 Joy

Със сигурност - това си и е реален тик. Mr. Green

# 504
Цитат
Лека на лягащите Hug
Виле  bouquet
Цитат
Е,тук да попитам и аз .Той заради хората ли и се извини,затовали се сдобриха , за да не изглеждаттака в очите на хората,това е подло точно толкова, колкото фалшивата покана на Чепикови.Ай  ooooh! ooooh! ooooh!стига толкова , че май и аз тръгнах по нанадолнището.

Виле  bouquet
Май пак яхна метлата.Ама аз теб в 11ап. ще те прибера и ще пишеш сценарии за Вора Вора и красива любов като си по близо до ФЕмир,Левент и Чепиков музата непрекъснато ще е с теб.Сакън да не си посмяла да се спускаш по нанадолнището,че какво ли ни чака другата седмица като знам колко си изчерпателна в черно,а и ключа е при Халилчо.Ако отидеш за него и той излиза да знаеш.Помисли тази вечер за студеното помирение и създай топла задушевна картина на предишните ФЕмир,па тогава гледай какви фрагменти идват,а че епизодите се посни ще замеряме кукувелките с домати.
Бора Бора ще го оставя засега за други гълъбички,тези не са за там,много вече ме подлудяват и Халил не ме плаши.А в 11 ще ми е добре,нали ти си там,каква приказка ще му ударим,ехАААААААААА.На мен много ми хареса Корай,когато погледна Ханде,която затваряше вратата на стаята и Левент беше въре,толкова говореше този поглед,толкова неща казваше,а каква болка излъчваше,така я умоляваше да не го прави,просто думите бяха излишни,говореше с очи(Браво на Юсув справи се много добре).А наш Емо само се разходи насам натам ,къде куца , къде не опитва се нещо да направи,което е не ясно и не разбираемо дори,пълен смях. ooooh! ooooh! ooooh!
Не ,не трябва да има и черен сценарий много лесно иначе ще му се размине,за всичките тези провали ,който ни накра да гледа ме. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy JoyУспя да ме разсмееш Шампионке.Хайде идвай бързо,че чая ще истине,а ти докато изкачиш стъпалата аз кекс ще забъркам да те почерпя та дано се смилиш със сценариите утре,че както си набрала какво ли ни чака.
За Корай си много права,той през цялото време до тук си играе много добре ролята и нито за миг не видяхме слабости при него.За Емир просто не ми се говори,нито за Фери.Те са си все същите магарета.

# 505
Ферда я ми разясни на мене за клуба и за Едже,че аз нещо не вдянах. newsm78

Меги, че ги погледна утре по-подробно, става ли?  Peace Praynig

....Серията горе - долу ставаше, ама можеше по - динамичен и скандален да бъде рд на Корай. Очаквах повече неща да се случат, особено с появата на Явуз - а то едно голямо НИЩО.
Претупаха и близостта на Фемир...

newsm10 Съгласна съм, серията беше едно голямо нищо, крепящо се на добре скалъпените фрагмани. Без динамика, без интрига... с посредствен сюжет и посредствена игра.

Аз наистина искам вече да идва края, не за друго, но да се успокоя след глупостите, които ни натрисат една след друга и да знам, че някак си са се разбрали ФЕмир, че засега покой за нас няма...

П.П. Какво всички така сте се вторачили в тая Бора Бора... ?! Там има комари, акули и цунами. И е много далеч!  Joy

П.П.П. Много ми хареса това, че Сахер заформя флирт - дано се издъни и Мехмет да се отърве от нея - цял сезон го чакам това.

# 506
Лека нощ и от мен.

И дано скоро разочарованията ни от поредният епизод свършат и да видим нещо стойносто и красиво което ще помним.

# 507
Цитат
П.П. Какво всички така сте се вторачили в тая Бора Бора... ?! Там има комари, акули и цунами. И е много далеч!  35

П.П.П. Много ми хареса това, че Сахер заформя флирт - дано се издъни и Мехмет да се отърве от нея - цял сезон го чакам това.
Та точно за това да ги понахапват малко комарите когато задремят с играта си,да ни е по лесно да ги хвълняме на акулите като ни ядосват много и не на последно място да ни връхлитат като цунами с любовта си.А и красива природа осеяна с буйна растителност,че като се загонят няма да ги виждаме по 2-3 епизода загубили се сред пощинака.
За Сахер и аз отдавна чакам да се издъни вече,че нещо задряма при Реза и Хатидже и загуби много от блясъка си напоследък.

# 508
Офф, те и сега ни връхлитат (и почти помитат) разни цунамита откъм екраните, само дето не са любовни.

Лека нощ и от мен!  Hug newsm46 smile3524

# 509
Вяра, лека нощ Hug Hug Hug Hug
Утре сутрин съм у вас на чай с кекс и сладки приказки,след това мога и да поразмисля за сценария,но засеаг не обещавам. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека и от мен,гледах гледах нищо не видях и ще си лягам. ooooh!
Ферда не всички,а аз.
Скрит текст:
Ние с ММ през определено време ходим на екзотични места и се надпреварва ме ,кой ще впечатли другия повече,даже си има ме и класация.Проблема е ,че всички са доста далеко ,както ти каза ,а аз направо на дългите полети едвам устисквам,вече взех да свиквам,но са си далеко .
Засега и двамата сме на мнение , че Куба е най-релаксиращото и добро за почивка място,комунизъм братче,ефтиния,танци и прекрасни плажове,за любителите на рома и пурите,рай,но има и други зависи ,какво усещане търсиш да изживееш. Mr. Green
Ферда лека и на теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт