MAC & Sephora - 5 тема

• 60 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • в пералнята
Миглите на Мак са по 28 лв. Хубави са, аз съм доволна. Ще се съгласят да ти ги сложат, разбира се.
Според мен лепилото е най-важно за крайния резултат. На Мак лепилото не мърда, докато не го махнеш.
Но трябва да се научиш да ги слагаш сама, не е толкова трудно, има много тюториали в тубата.  Peace

# 286
И аз се интересувам от миглите на Мас. Тези на Сефора и аз от първия път ги заносах Crossing Arms Препоръчайте ми мигли на Мас, които да стоят по-естествено  Blush и те са комплект с лепило, както на Сефора или лепилото отделно се купува? Аз помня, че хвалехте лепило Дуо (но не помня къде го имаше), че се бях засилила да си го търся, но след провала с миглите се отказах. Мина време и пак съм готова за нови експерименти  Crazy

# 287
Лепилото се продава отделно. DUO го имат в MAC и Inglot. Но някои момичета споделиха, че в Инглот е по-евтино.
Иначе за миглите зависи по какво си падаш. За всеки ден харесвам много номер 7 и 2.
Най-любимите ми (с които съм на всички снимки из темата) са 34

Ето ги 7, много сладко седят
Скрит текст:

# 288
DUO го имат в MAC и Inglot. Но някои момичета споделиха, че в Инглот е по-евтино.

Скрит текст:

Жаки, много са хубави тези мигли  Flutter  А каква е цената на лепилото в МАС и Inglot? Като гледам в Щатите е 8 $, но тук очаквам да е 20 лв  Crazy Обаче интересно при миглите разликата в цената не е много голяма (15$)

# 289
Aз моето не съм го купувала от България и не знам на каква цена го продават тука. Но в Инглот беше нещо от сорта на 18 лв Thinking значи в MAC e било със сигурност над 20

# 290
Здравейте и извинете за нахлуването в темата. Бихте ли ми казали откъде мога да си купя декоративна козметика на Jade? Благодаря предварително!

# 291
Скрит текст:
Жаки, страхотни са тези мигли  Heart Eyes Heart Eyes.. Аз нося лещи и ме е страх да пробвам, макар да знам, че много ще внимавам с поставянето.. Confused не мога да се престаша да не си докарам някакво раздразнение, инфекция.. виждала съм момичета, които също постоянно носят лещи и с леко червени очи от миглите, а пък като престоят повече с тях и още по-червени стават, а миглите са поставяни от гримьор  Whistling

# 292
  • Велико Търново
 Извинете за въпроса Embarassed,но...как се свалят миглите- с отлепване ли,или има някакъв дегримьор? Отдавна съм мераклия на такива мигли-искам и цели,и половинки да си взема Simple Smile Поне от време на време да си почиват моите от спиралата Whistling

# 293
Отлепват се. Става много лесно и изобщо не боли.

elhi4ka, аз нося понякога цветни лещи и миглите изобщо не ми създават проблеми с очите. Самото лепило е медицинско и не дразни по никакъв начин окото или кожата. А и когато съм с мигли не слагам спирала. А по принцип винаги спиралата ми зачервява очите (ако попаднат малки частички от нея в окото)

# 294
Жаки, явно е до човек Party Hug. Навиваш ме - малко ми трябва  Laughing
Но едни лещи с диоптер, които се носят нон стоп правят клепача/ окото много по-чувствително като възприятия.. Скоро бях на сватба и булката с диоптрични лещи и мигли към края на вечерта беше с леко зачервен поглед!

Да се похваля - спиралата, която си взех от ЦУМ от намалението Stop на Клиник е стара и засъхнала #Cussing out #2gunfire Вече май ще почвам да купувам само затворени с целофанче (то не че и това е гаранция  ooooh!, имам опит с гланц на Исадора  Mr. Green)- на Сефора са такива и не са лоши.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 14:08 от elhi4ka

# 295
Aз много рядко купувам намалени или промоционални неща. Стар маркетингов трик да си разкарат старата стока Peace Също така най-некачествените продукти са нон стоп намалени или в "промоция"

# 296
Aз много рядко купувам намалени или промоционални неща. Стар маркетингов трик да си разкарат старата стока Peace Също така най-некачествените продукти са нон стоп намалени или в "промоция"
Съгласна съм. Не купувам неща на промоция вече.

# 297
  • в пералнята
Момичета, как ви се струват базите на Мак? Доста се чудя за силиконовата.

# 298
Момичета, някой знае ли цената на Матчмастър? Хвърлила съм му око от бая време  Laughing Искам да смесвам малко от него с Face & Body, тъй като не само ми трябва още много малко покритие по бузите, но F&B малко трудно ми попива (с комбинирана кожа съм) и предполачам Матчмастър като мат финиш ще го тушира малко.  Party

# 299
  • в пералнята
Мачмаъстър е 67-70 лв, ако не ме лъже паметта.

Общи условия

Активация на акаунт