ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • КиТ
Гери другата седмица,може и ти да се облажиш  Whistling Не знам дали четеш внимателно,ма тя Анелка беше споменала и днес ми каза,че ще намине през Пловдив  Hug

# 211
Гери другата седмица,може и ти да се облажиш  Whistling Не знам дали четеш внимателно,ма тя Анелка беше споменала и днес ми каза,че ще намине през Пловдив  Hug

Кога, кога?!? Тук съм!!! Веднага си давам телефона...  Party

# 212
  • КиТ
Лелле какъв ентусиазъм  Crazy Hug Hug Hug,вие ще се уговорете,аз вече не съм при нея  Cry на нейната лоша клавиатура  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Очаквай да дойди и да промънка за мен,днес цял ден я разнасям по темите  Blush Joy Joy Joy

# 213
Много поздрави от Анелка,пия кафе в тях Mr. Green bowuu bowuu bowuu

Ауу, миси, миси! Блазя ви! Морето вижда ли са? Дано живее в Чайка или Гръцката....
Едно време му се кефех от 16-тия етаж в Левски...
Поздрави и на нея и на теб!

Hug

Мерси Hug Hug Hug
Не в центара сме  Sunglasses bowuu bowuu bowuu,на морето ходим с файтон  Mr. Green Joy Joy Joy

Аууууу, момичета, имайте милост  Praynig
Кафета, морета, файтони  Mr. Green, а някой от нас 12ч. на работа  Crazy  Crossing Arms  Wink

# 214
  • Варна
Пламиии, голяма си порта  Joy
Днес де що има тема, се оправдава с мене, аз бачкам, тя ми се кикоти насреща, фана компа и ми каза - чЕкай малко да си попрегледам малко и да са актуАлизирАм, и такааа 3 часа ..опасно джереме  Mr. Green. Това новото поколение *§€§Т€%€% си трака  Joy

Тенкю на всички за поздравите, бяха предадени  Crazy Mr. Green

...ииииииии формулата  Mr. Green
Предстои КЕнада  Mr. Green, мойта любима снимка от там:

# 215
Канада ми е любима ... от миналата година  hahaha и особено от последната обиколка  Mr. Green

# 216
  • КиТ
Пламиии, голяма си порта  Joy
Днес де що има тема, се оправдава с мене, аз бачкам, тя ми се кикоти насреща, фана компа и ми каза - чЕкай малко да си попрегледам малко и да са актуАлизирАм, и такааа 3 часа ..опасно джереме  Mr. Green. Това новото поколение *§€§Т€%€% си трака  Joy

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Ми търсих ц*ц* за това така се получи  Blush Joy Joy Joy Joy

# 217
  • Варна
Канада ми е любима ... от миналата година  hahaha и особено от последната обиколка  Mr. Green
на мен КАнада по принцип ми е любима, с изключение на миналата година  Mr. Green
Както прочетох някъде набързо - Канада чака своя 007  Mr. Green ...

Плами, сами шти кажа, че после компа заби заради твойте аватарни задачи... той такива работи не е виждал горкия  Mr. Green

# 218
  • КиТ
Плами, сами шти кажа, че после компа заби заради твойте аватарни задачи... той такива работи не е виждал горкия  Mr. Green

Въх горкия  Crazy

Да не спамя повече,чакаме Канада  Whistling Whistling Whistling

# 219
  • Варна
Първи снимки от Канада  Crazy
http://f1.f-e-n.net/index.php/url68632

п.п.:
Новини за Кубица:
Кубица е бил опериран отново - дано се възстанови по-бързо

# 220
п.п.:
Новини за Кубица:
Кубица е бил опериран отново - дано се възстанови по-бързо
Четох за това, през какво премина това момче...   ooooh! Ако успее, въпреки всичко да се върне в спорта, ще е истински герой  Thinking

Присъединявам се към вас, и на мен Канада ми е една от най- любимите  Party
За това, няма да пестим снимков материал  Crazy Още:

- Познайте, кое е излишното в тази снимка  Joy

- Щрак, дедо на портрет  Mr. Green

# 221
  • Варна
някой има ли проблем със снимките на Юлка, не ги виждам  newsm78

Юлка да не би да са от f1zoom.,  че ми се включва антивирусната като отворя страничката  Thinking ..странно, не ще да го приеме този сайт моя комп и твае  Mr. Green

# 222
Ани, от там са  Peace Аз, напоследък все от там пускам снимки. Thinking

# 223
  • Варна
уфф, жалко, че не мога да ги видя ..а пък според описанията ти изглеждат интересни  Mr. Green

# 224
Е, не са нещо особено, просто за всеки по нещо  Wink Ама щом имате проблем с тях, ще избирам снимки от друго място  Peace

Общи условия

Активация на акаунт