ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ооооообичам вечерните стартове, така целият ден ми е Ф1!

Фрешче, не мъчи човека - вижте се пак, съвсем се е сринал от твоето пренебрежение  Naughty

Хихииии, вас не знам дали ще ви разконцентрирам, но аз съм  Heart Eyes от моя си аватар  Blush

# 286
  • Пловдив
Миналта година намяше ли дъжд и спряха състезанието за около час някъде ? newsm78
Миналата година състезанието би всички рекорди по продължителност. С всичките му там прекъсвания, червени флагове и сейфти кар надхвърли 4 часа #Crazy

По film+ и film+HD студиото започва в 20:30ч, а старта е в 21:00ч.
По ефирната БНТ2 студиото започва в 22:30ч, а състезанието в 23:00ч. Тъй като държавната телевизия са си спестили някое и друго евро, имат право да излъчват Ф1 само на запис.

# 287
Ооооообичам вечерните стартове, така целият ден ми е Ф1!

И аз обечам вечерната формула  Party Но, като си помисля, къде е 21:00ч, а от сега не ме свърта  Crazy  Mr. Green

Нещо май промениха по болидите на Мак, с което голямото Джони изпитва затруднения и трудно улучва настройките  newsm78 Не знам, какво да е друго  newsm78

# 288
Нямам търпение да стане 9 часа  . Grinning

# 289
  • София
Нямам търпение да стане 9 часа  . Grinning

Браво на теб! За кратко време и вече си пристрастена! Laughing

# 290
Истината е че напоследък уча като луда за изпити и състезанието ще ме разтовари нищо че още гледам като идиот като почнат да говорят  гуми и дифузъори . Joy

# 291
  • КиТ
Аз пък само да не забравя за старта,че вчера,ако не беше толкова активна темата,щях да изпусна квалфито  Blush Понеже съм свикнала следобед да се състои и  Crazy

И забелязвам,че и тук има наплив от нови попълнения  Hug Hug Hug Много се радвам  Hug Hug HugКазвайте от кои градове сте,че тая година сме на тур  Mr. Green Joy Joy Joy

# 292
Привет и от мен.На мен не ми се нравят много късните стартове, а пък в комбинация с футбол и волейбол...става много сложно.На въпроса на Плами-от Ямбол съм.

# 293
Перфектния ден за мен: Надал печели Ролан Гарос, после Испания бие на футбол Италия, България бие Египет и отива на олимпиада по волейбол, а идеалния завършек двойна победа на червените кончета или поне победа на Алонсо.
В Испания искат днес требъл-Тенис, Футбол и Формула.....а аз съм нагъл добавям и волейбол:)))

# 294
  • BG
Нямам търпение да стане 9 часа  . Grinning

Е, кратко, кратко, колко да е кратко...?  newsm78  Щом знае какво се е случило миналата година, нема да е много кратко...Нещо май ни метка Ангелчето, ме съмнява!  Thinking

mancity, малко попрекали с фантазиите, братко... Laughing
Ама ха дано ти се сбъднат на 90% !
Аз съм щастлив много, ще ви чакам в 21.00  на теуевизура!  Hug

# 295
Нямам търпение да стане 9 часа  . Grinning

Е, кратко, кратко, колко да е кратко...?  newsm78  Щом знае какво се е случило миналата година, нема да е много кратко...Нещо май ни метка Ангелчето, ме съмнява!  Thinking

mancity, малко попрекали с фантазиите, братко... Laughing
Ама ха дано ти се сбъднат на 90% !
Аз съм щастлив много, ще ви чакам в 21.00  на теуевизура!  Hug

Баща ми гледа Ф1 и има спомени че спряха състезанието за опредалено време защото бях в стаята с телевизора и той се ядосваше че не го рестартират и от там имам някви спомени . Но че съм го гледала не съм просот се случва да чуя и видя нещо и да го запомня .

# 296
Benisima-

25,50,75,100 %, това са вероятностите, като Алонсо печели, а Маса отпада го броя за изпълнено условие:))))))

Така в момента съм почти на 25% изпълнение от плана като гледам Надал как маже, отивам да зяпам Испания да видим там как ще съм:))))

# 297
  • BG
Benisima-

25,50,75,100 %, това са вероятностите, като Алонсо печели, а Маса отпада го броя за изпълнено условие:))))))

Така в момента съм почти на 25% изпълнение от плана като гледам Надал как маже, отивам да зяпам Испания да видим там как ще съм:))))

Хубу де, нямах време да смятам точно процентите  smile3523...

Ще следим, ама гледай да спреш на 75%  Naughty

# 298
  • Варна
24 минути до началото.

аз съм си разпределила 100% за формулата и се надявам на такава успеваемост и в резултата  Mr. Green

п.п.
Малдонадо - 5 места назад, смяна на скоростна кутия.

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 20:42 от aneli.

# 299
  • Пловдив
24 минути до началото.

Там някъде. Късата права след старта е предпоставка за някакъв инцидент.

Дано тази година се разминем без излизането на Берн Майлендър (Bernd Maylander)

Общи условия

Активация на акаунт