ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • BG
Бени не се притеснявай,кат се завърне кат прасне един ферман  Crazy Joy Joy Joy

newsm62

# 376
Гери кажи има те ли уговорена друга среща,много се вълнявам  Crazy Joy Joy Joy

Плами, за сега - не. Те не казаха, че пак ще минават от тук. Имат много богата програма...  Simple Smile

# 377
  • Варна
 Hug, тука съъъъъъм

ше пиша ферман ами, да не мислете, че ще ви се размине  Joy

Първо да почерпя, вчера бях рожденичка  Hug, но цяла седмица празнувах  Mr. Green (почнах от неделята  Mr. Green, както го прогнозирах и пожелах  Mr. Green)

# 378

Анелка, идвам с цял камион цветя  Hug

Бъди здрава, щастлива и влюбена в живота  Grinning

Ииииииии, мнооого приятни спортни емоции през годинатааа  Mr. Green  Wink

# 379
  • BG

Анелко, ей тъй да си след години, мила...!!!!
И на теуевизора с другите баби се знае какво ще върви и тогава, нали!?

Peace Hug

# 380
Добро утро, банда  Hug
Днес почерпката е от мен." Помъдрях" с още една година  Wink

# 381
Честит рожден ден!
Много късмет и щастие!

# 382
  • КиТ
Анелка имаш подарък в Брита  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ил Честит Рожден Ден!!!Желая ти всичко най най весел празник и още много поводи за радост  Hug Hug Hug

# 383
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на рожденичката Hug, нека ролерите я закарат на всяко място, за което някога си е мечтала  ura

# 384
  • София
Ауууууу, милите ни рожденички! Да сте живи и здрави момичета! Много щастие и късмет ви желая - и какво сега и шампион ли искате да получите, като сте две, а? Wink

Ако обичате алкохолът далеч от мен! Joy

# 385
  • BG

Юле, честит рожден ден на патерички, жива и здрава бъди!

И наистина фнимафайте с алкохола, макар че вече сигурно е много късно да го казвам...!!!!  Grinning

# 386
Добро утро  Grinning Благодаря за хубавите пожелания  Hug

Много скучна, откъм клюки седмица   Crazy
Предстои Валенсия, където си е по принцип скучничко  Whistling Освен, ако някой препил с Ред Бул не направи опит за летене  Crazy  Wink Дано не греша  newsm78 Уебър, там ли ни вдигна адреналина  newsm78
Можем да се разнообразим с анкета  Wink
Например:
- Ако има 8-ми победител, кой ще е той?
- Ако се излъчи първият двоен, кои ще е?
Само предложение  Grinning

От Пирели казаха да си заложим парите на Мишу  Mr. Green, но и Лотусите не са за подценяване, в тези жеги, Нандо, пък си е на собствен терен, а Ред Бул са си силни тук...  newsm78  Crazy
Иначе пистата ми харесва:

Само да не стават влакчета, като в Монако, въпреки че си мисля, че точно така ще се получи  Whistling

Преди време попаднах на нещо забавно, публикувано преди първият старт 2007г Много се смях, надявам се и на вас да ви е интересно  Wink

"20 причини защо на първия завой в неделя ще има меле

(BG Formula 1.com) Някои мислят, че старта на Гран при на Австралия ще мине гладко и без сблъсъци на първия завой. Други обаче не мислят по същия начин. Ето ви 20 причини защо на първия завой в неделя ще има меле.

1. 51 седмици на Албърт парк няма състезания, така че пистата е доста мръсна и това ще окаже своето влияние.
2. Не е ясно чия приумица е да сложи началния час на състезанието само 4 часа след края на нощния живот в град, в който има повече барове отколкото улични телефони.
3. Почти винаги има меле на първия завой тук, така че защо тази година да е изключение?
4. С толкова новаци в челото, средата и опашката на колоната няма как някой просто да не закачи някого, а резултатът може да е едно хубаво меле.
5. Напрежението също е от съществена роля. И няма как иначе да е след като цяла зима медиите постоянно набиват в главата на пилотите, че именно те са най-добрите и сега е момента да покажат най-доброто от себе си. А егото на пилотите е с небесни висоти, нали не сте забравили?
6. Има части от деня, в които тялото е свикнало да си почива и други, в които да е активно. При положение, че само преди дни пилотите са пристигнали от Европа, неминуемо на старта някои от пилотите ще са на режим “сън”.
7. След десетилетие на пълна доминация на Михаел Шумахер, кой ще го интересува името на победителя в неделя!? Най-важното е кой ще направи най-доброто преобръщане!
8. Сцеплението на гумите е толкова добро, колкото копитцата на сърничката Бамби на лед.
9. Новаци, новаци... А какво ли ще се случи ако някой от тях натисне погрешното копче от многото разноцветни на своя волан?
10. А дали всички от младоците знаят, че това всъщност не е Плейстейшън и след грешката си няма да могат да започнат отначало?
11. След пет месеца на рекламни промоции и без състезания, пилотите са свикнали да карат без пред тях да имат съперник. Дали пък няма да се опитат просто да се отърват от него?
12. Едно добро изпълнение в първото състезание (разбирай хубава катастрофичка в първия завой) ще бъде повод за това медиите цяла година да говорят за теб и никой да не се сеща за слабите ти резултати през сезона.
13. “Ние нямаме пилот номер едно и номер две”. Преведено на езика на пилотите това означава: “Имам еднаква кола с неговата и защо по дяволите да му оставя идеалната линия!”
14. Понякога в неподходящ момент и под напрежение пръстите ти неволно правят грешки, като например да натиснат лоста на газта, вместо този за спирачката.
15. През 1996 година Жак Вилньов разля толкова много масло по пистата, че вероятно още има от него по трасето.
16. Валенсия и Фиорано са писти с предимно леви завои, което малко е притъпило умението на пилотите да завиват надясно.
17. Бившият съотборник. През миналата година все той имаше по-добрите настройки, по-добър двигател, той бе любимец на шефовете, а накрая за капак му предложиха суреп договор и той се изнесе. Е как да го пуснеш да мине преди теб в завоя!?
18. Тук в Австралия всичко е различно, дори и животните им не са наред. И как след това да седнеш в болида и спокойно да караш!?
19. Този сезон има толкова много нови аеродинамични елементи по колите, че трябва доста старание да положиш за да не отнесеш някой от тях.
20. Този сезон ги няма Жак Вилньов и Хуан Пабло Монтоя, но Такума Сато е тук и при това с доста по-бърза кола..."

# 387
  • София
Да бе ти от Пирели, сигурно са заложили срещу Мишу, та ние да залагаме за него - то с техните гуменетки, си е чист хазарт, за кой да заложиш - аз залагам за Серхио Перес, пък  Crossing Arms. Те ще ми дават тон на залаганията, амаха...

Иначе сериозно смятам, че ще имаме някой с втора победа, но не се наемам да кажа кой! Thinking
Досега на тази писта имаме победители двама бразилци - Фелипето и Рубенс и две победи за Себастиян. Всъщност една победка на Кими би била добре дошла за разбъркване на шампионата още повече  Crazy

# 388
  • Варна
Юлка, на патерици, но от сърце,  искрени пожелания за много бъдещи щастливи моменти. Много усмивки по лицето ти да има и успехи в начинанията ти!  Hug
И шампион в края на годината!  Hug  Crazy  Laughing

и едно клипче от Канада  Mr. Green

Трябва да включа работния режим, ама нещо не ми се отдава, още ми е отпускарско  Mr. Green

Валенсия я очаквам с малко смесени чувства, че там ако някой не се изцепи с нещо куриозно, ще заспим .. но пък ни остава надеждата ..с Пирели  Mr. Green
Все по "Х" стават тези гуми, мениджъри на отбори вдигат ръце и казват ами лотария, е как тогава можеш да предвидиш протичането на състезание .. много тъпо  Mr. Green
Искаме да гледаме състезание, надпревари, съревнования между колите, а вместо това всяко втора комуникация е за гумите  Crossing Arms
Последното състезание пак така ... беше слабо по изпреварвания, а пистата не е като да не позволява, постоянно се говореше гумите тва, гумите онова, пази гумите .. е това състезание ли е.
Накрая и от Ферари, не можах да разбера как не го вкараха Нандо за нов комплект, при все че се виждаше на времената как падат и как го настигат останалите болиди.   newsm78
Ред Бул и те казаха, че са променяли в крачка стратегията и са рискували като са вкарали Фетел в последните обиколки ...
А от МакЛарън, добре че имат победа, ама и те толкова са наясно, спаси го това, че знаят че Хамилтън си износва гумите по-бързо от останалите и си бяха заложили на две спирания. За Бътън тази година беше като в досиетата Х - истината е някъде там, ама не знаят къде да я търсят  Crossing Arms. Бътън имаше ужасен уикенд, а притеснението идва от това, че не знаят какво трябва да оправят. Сега четох, че Бътън решил да изпробва нови елементи по колата, че от маковете също са имали някакви промени заради ФИА, обаче не можал да ги настрои, а в същото време не можел и да използва настройките на Хамилтън  ooooh!. Абсолютна манджа с гроздИ  Crossing Arms

да и това най-новото изявление на Пирели:
Pirelli tips Michael Schumacher for European Grand Prix victory  Thinking
 Mr. Green

Чудя се този сезон, Хамилтън или Мишу ще хванат приза за карък  Mr. Green .Картинката с механиците на Мишу и напъните да затворят задното крило, фиаско на голяма сцена  ooooh!

# 389
Анелка, благодаря  Hug

МишУ, ще вземе победата, ако  Wink:
- От отбора са се научили, как да се справят с жегите
- Грожан и Сена не са около него на старта, и въобще през състезанието
- Не му заяде ДРС- то
- Всички гуми са си на мястото на излизане от бокса
- Не го забравят в бокса на квалификацията
Аз, май не бих си заложила парите на него  Mr. Green Но, кой ли знае  Whistling
Все пак, ако има 8-ми победител, ми се иска да е той или Кими  Wink
Ако се излъчи двоен е излишно да казвам, кой  Mr. Green

Чета, че от Ферари ще дойдат с много подобрения, може пък 8-мия да е Дино, а двойния- Нандолети  Wink

п.п

Сега видях анкетата  Hug
Гласувах с "Да", в името на купона  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт