Друго до пролетта не ми трябва.
и Симката ми направи най-прекрасният подарък - изби ни Първото Зъбче
, което толкова време чакахме. Ставаме сутринта да закусваме, давам аз попарата и чувам как нещо чукна по лъжичката, веднага опипах мястото, усетих зъбчето и настана голяма радост - той пляска за браво, аз се смея, въобще еуфория. Така празникът ни беше двоен и нашият малък юнак издържа с нас в ресторанта почти до 11 вечерта без да заспи.
. Относно гърнето искам да кажа, че от 3 седмици имаме гърне и всяка сутрин като го сложа и за 3мин. е свършил работата. Имам чувството, че в памперса никога не се е изхождал толкова много, а сега един път на ден, но качествено. Идеята ми за гърнето изобщо не е да махам памперса, просто искам да свиква с него, а като започне да разбира и сам да си казва тогава ще се мъчим, може би това ще е чак другото лято.
Аз свикнах с безсънието, но много ми се иска да спи повече, за да е наспан и по-весел, а не мрънкач
. Ами това е от нас. Лек и усмихнат ден на всички

надеждата умира последна... само аз да не пукна първа
. Телешко и риба не съм въвела, а да не говорим за свинско. За него ще изчакам след годинката, ако може към 2, не ми е ясно защо има някой, които са го въвели, като дори и за възрастни не се препоръчва (аз го обожавам).
. Биберон използваме много, ама мн рядко, нали си имаме мама
.Препоръчани теми