ЯНУАРЧЕТО напето ще се топне в морето

• 36 484
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Благодаря ви за пожел;анията за бързо оздравяване.Оказа се че в момента има вирусна ангина с температура.Ние сме лепнали точно този вирус.
Днеска Мончето е мн зле.Отпаднала.Не иска да яде.Мн я боляло гърлото.Мн ми е мъчно.Добрече поне не съм на работа да си я гледкам.
Лека вечер на всички

# 256
Како Наде, честит РД на София! Да стане готина мацка като майка си  Wink

Мързи ме да пиша повече. Да ида да си сипя едно такова:

# 257
  • Варна.....
Кокос, за новолунието нищо ли няма да споменеш? Пазиш си го за теб ли?

Наздраве!!

# 258
Таис, как няма д аспомена. Ето докладвам дата и час на новолунието:

19 юни 2012
18:03:14

Хайде да си напишете желанията и после тука за по едно наздраве да дойдете Wink

# 259
  • София
Сега последно обяснение за по-русичкитИ - в 18:03:14 ли да пиша или днес цял ден newsm78

# 260
  • Ловеч
Сега последно обяснение за по-русичкитИ - в 18:03:14 ли да пиша или днес цял ден newsm78
Ало русата ,щом има наздраве е по вечерно време Mr. Green

# 261
  • София
Ало русата ,щом има наздраве е по вечерно време Mr. Green
бе то и щом е новолуние, а не новослънцие, значи че е вечерно време hahaha Ма аз да си питам Rolling EyesЧе Кокоса ме разсея с тез лимонаТки...и се замечтах за басейна, а водата е като чайче. МъжО ме оферира за нощно къпане...талибаните заспаха след нас ooooh!

# 262
  • Русе
Баси, много ме е яд - боли ме гърло, тръгнаха и сополи и ме втресе. Някой ми завидЕ на морето... Sad
Мога ли да си пожелая да оздравея до четвъртък?

# 263
Еее, Люби, няма да се даваш, взимай силни лекарства разни парацетамолни и там на място повече алкохол и ще си пушка Peace

Честит рожден ден на сладката София (с малко закъснение, но от сърце) Да е здрава и усмихната, все така прекрасна и да носи много радост на мама и тати Grinning Наде Hug  bouquet

Отивам, че готвя обяд- днес е въглехидратен и с Анджи сме на спагети Wink

# 264
ейййй, тамън имам нужда да пиша желания...днс бях на преглед...хемоголбин 86 при долна 120...и бебето върви около десет дена по голямо, та другия път ще ми пуска изследване за гест, диабет...
първото ще го оправя, ама това второто хич не мЪ кефи...

та айде да се боря с катерина да поспи...пък ще пиша по късно...

# 265
  • Варна.....
Лорини, гест?? туй пък какво е??

# 266
гестационен диабет, дето го отключва бременността...понеже се смята, че при някои бременни може да се отклюи вследствие на хормони, фамилна обремененост и т.н...и понеже аничка върви по-голяма, това е един от признаците...пък да видим...
поне си говорих с хомеопата и няма да пия желязо, а някви хомеопатично...Simple Smile

# 267
  • Ловеч

Аз да ви подготвя за желанията Wink

# 268
Искам да честитя на Сис за сладката и дъщеричка,да е много много здрава,да расте щастлива и обичана.

# 269
  • Варна.....
Тоби, много рано днес!!
Ако се метна в 5 с коктейли, до 7 съм готова  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт